Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 9 maart om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Achterveld

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 600 andere woningkopers voor afgelopen februari.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Achterveld?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander hoe belangrijk een goede timing, een juist bod en de gunfactor zijn om een populaire woning te bemachtigen. De aankoop van jouw droomwoning in Achterveld kun je daarom met een gerust hart aan de aankoopmakelaars van Libero Aankoop overlaten.

Kosten aankoopmakelaar Achterveld

Wat kost een aankoopmakelaar in Achterveld? Libero Aankoop hanteert het volgende tarief:

 • Een vast tarief voor de aankoopbegeleiding van € 1.995,-.
 • Een variabel tarief voor als we onderhandelen tot onder de vraagprijs.

Als het ons niet lukt om tot onder de vraagprijs te onderhandelen, betaal je ons alleen het vaste tarief. Lukt het ons wel? Dan betaal je ons naast het vaste tarief een percentage van het onderhandelingsresultaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Wanneer je een droomwoning vindt in Achterveld, dan heb je in vele gevallen te maken met een populaire woning. Wij staan voor je klaar om een bod uit te brengen met de daarbij behorende voorwaarden. Tevens helpen wij jou met de taxatie, bouwkundige keuring en de juridische controle van het koopcontract. We weten dat wanneer je kans wil maken op een woning in Achterveld, snel handelen van groot belang is. Dit is voor onze aankoopmakelaars geen enkel probleem. Als het nodig is brengen wij al binnen een paar uur een bod voor je uit. Zo weet je zeker dat je met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop niet te laat bent!

600 woningkopers geholpen in februari
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Achterveld

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Achterveld. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Barneveld
 • Foto van een aangekochte woning (Cozijnsenlaan, Barneveld) Cozijnsenlaan, Barneveld Vraagprijs € 309.000 Verkoopprijs € 314.000
 • Foto van een aangekochte woning (Meeuwenveenseweg, Voorthuizen) Meeuwenveenseweg, Voorthuizen Vraagprijs € 750.000 Verkoopprijs € 707.500 Verschil € 42.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 6% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Gersteland, Barneveld) Gersteland, Barneveld Vraagprijs € 598.000 Verkoopprijs € 567.500 Verschil € 30.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 5% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Violenstraat, Barneveld) Violenstraat, Barneveld Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 195.000 Verschil € 30.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 13% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Reinaerdshof, Barneveld) Reinaerdshof, Barneveld Vraagprijs € 215.000 Verkoopprijs € 185.000 Verschil € 30.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 14% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Meilanden, Barneveld) Meilanden, Barneveld Vraagprijs € 239.000 Verkoopprijs € 231.000 Verschil € 8.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 3% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Achterveld? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Achterveld.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen