Succesvol een huis kopen in Aalten?

Afhankelijk van jouw situatie gaan wij bieden of onderhandelen

 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen
 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • 24 uur per dag bereikbaar
 • 8,8

Aankoopmakelaar gezocht in Aalten?

Wonen in Aalten betekent wonen in de Gelderse Achterhoek. Wonen in een streek met bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. In de gemeente Aalten geniet je nog van pure natuur en echte rust. Heb je in een van de pittoreske dorpjes de woning van jouw dromen gevonden? Dan wordt het tijd om Libero Aankoop in te schakelen. 

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video 

De voordelen van Libero Aankoop

 • Wij bieden je een gratis aankoopscan;
 • Wij doen ons uiterste best om de bodemprijs te achterhalen;
 • Naast messcherpe onderhandelingen begeleiden wij je ook op bouwkundig en juridisch vlak;
 • Wij richten ons uitsluitend op de aankoop van woningen, geen dubbele belangen dus;
 • Wij bieden je volledige begeleiding, van begin tot eind.

Aankoopmakelaar Aalten op basis van no cure, no pay

Een woning in Aalten heeft jouw interesse gewekt en je wilt deze aankopen voor een zo laag mogelijke prijs? Wij gaan graag voor jou aan de slag.

Naast onze messcherpe onderhandelingen bestaat onze service uit juridische en bouwkundige begeleiding. Diverse specialisten uit Aalten worden daarvoor ingeschakeld.

Wij voeren een gratis aankoopscan voor je uit, besluit je daarna om van de koop af te zien? Dan betaal je ons niets.

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

Hoe werkt het

 1. Je hebt een woning op het oog die je wellicht zou willen aankopen. Wij voeren voor je een gratis aankoopscan uit, dit houdt in dat wij starten met de onderhandelingen met de verkopende partij;
 2. Wil je na deze aankoopscan de aankoop doorzetten? Dan schakelen wij twee specialisten voor je in: een bouwkundig specialist en taxateur. Informatie die vrijkomt geven zij aan ons door;
 3. De informatie die hieruit vrijkomt wordt uiteraard meegenomen in het verdere proces. In sommige gevallen is deze informatie uitermate geschikt om de onderhandelingen opnieuw open te breken. Je wordt op de hoogte gehouden van iedere stap;
 4. Wanneer beide partijen een prijs overeengekomen zijn controleren wij voor je de koopakte en begeleiden je naar de notaris;

Je kunt voor een uitgebreid overzicht terecht op de pagina 'werkwijze'.

Onze aankoopmakelaar is een ervaren en succesvolle onderhandelaar en zal voor jou de onderhandelingen in Aalten uitvoeren. Er worden tevens twee andere specialisten ingeschakeld voor je:

 • Een erkend taxateur die de waarde van de woning taxeert;
 • Een bouwkundig specialist inspecteert de woning op technische aspecten.

De kosten voor Libero Aankoop in Aalten

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop vanaf 495,-. Dit is ons scherpe basistarief. Ons all-in tarief bedraagt 1.695,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Wil je gebruik maken van onze service? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sluiten
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 528 beoordelingen