(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
 • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • De beste prijs voor jouw droomwoning
 • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 434 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Dinsdag 27 februari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Aangekochte woningen in Aalten

Aankoopmakelaar gezocht in Aalten?

Wonen in Aalten betekent wonen in de Gelderse Achterhoek. Wonen in een streek met bossen, landgoederen, kastelen, kleine rivieren en pittoreske dorpjes. In de gemeente Aalten geniet je nog van pure natuur en echte rust. Heb je in een van de pittoreske dorpjes de woning van jouw dromen gevonden? Dan wordt het tijd om Libero Aankoop in te schakelen. 

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar watch_video 

De voordelen van Libero Aankoop

 • Wij bieden je een gratis resultaatscan;
 • Wij doen ons uiterste best om de bodemprijs te achterhalen;
 • Naast messcherpe onderhandelingen begeleiden wij je ook op bouwkundig en juridisch vlak;
 • Wij richten ons uitsluitend op de aankoop van woningen, geen dubbele belangen dus;
 • Wij bieden je volledige begeleiding, van begin tot eind.

Aankoopmakelaar Aalten op basis van no cure, no pay

Een woning in Aalten heeft jouw interesse gewekt en je wilt deze aankopen voor een zo laag mogelijke prijs? Wij gaan graag voor jou aan de slag.

Naast onze messcherpe onderhandelingen bestaat onze service uit juridische en bouwkundige begeleiding. Diverse specialisten uit Aalten worden daarvoor ingeschakeld.

Wij voeren een gratis resultaatscan voor je uit, besluit je daarna om van de koop af te zien? Dan betaal je ons niets.

Vraagprijs nog niet bekend

Al een tijdlang droom je van die prachtige woning van jouw kennissen. Dan komt het verlossende woord: ze gaan hun huis verkopen! Maar de woning staat nog niet op Funda en er is ook nog geen vraagprijs bekend. Ook dan kunnen de experts van Libero Aankoop jou helpen. Wij kunnen ook scherp onderhandelen met particuliere verkopers, zolang de vraagprijs maar bij ons bekend is voor wij starten met de onderhandelingen. Wil je vrijblijvend informeren of ons direct inschakelen? Neem contact met ons op!

Hoe werkt het

 1. Je hebt een woning op het oog die je wellicht zou willen aankopen. Wij voeren voor je een gratis resultaatscan uit, dit houdt in dat wij starten met de onderhandelingen met de verkopende partij;
 2. Wil je na deze resultaatscan de aankoop doorzetten? Dan schakelen wij twee specialisten voor je in: een bouwkundig specialist en taxateur. Informatie die vrijkomt geven zij aan ons door;
 3. De informatie die hieruit vrijkomt wordt uiteraard meegenomen in het verdere proces. In sommige gevallen is deze informatie uitermate geschikt om de onderhandelingen opnieuw open te breken. Je wordt op de hoogte gehouden van iedere stap;
 4. Wanneer beide partijen een prijs overeengekomen zijn controleren wij voor je de koopakte en begeleiden je naar de notaris;

Je kunt voor een uitgebreid overzicht terecht op de pagina 'werkwijze'.

Onze aankoopmakelaar is een ervaren en succesvolle onderhandelaar en zal voor jou de onderhandelingen in Aalten uitvoeren. Er worden tevens twee andere specialisten ingeschakeld voor je:

 • Een erkend taxateur die de waarde van de woning taxeert;
 • Een bouwkundig specialist inspecteert de woning op technische aspecten.

De kosten voor Libero Aankoop in Aalten

Wanneer je ons inschakelt voor het uitvoeren van onderhandelingen dien je rekening te houden met onze kosten. Het tarief voor Libero Aankoop bestaat uit een basisbedrag en een bonus. Het basisbedrag betaal je als wij voor je aan de slag gaan met onderhandelingen. Naast het basisbedrag vragen wij een bonus over het onderhandelingsresultaat. Wanneer wij niets van de vraagprijs af onderhandelen betaal je alleen het basisbedrag.

* De bonus van 10% betaal je over het onderhandelingsresultaat tot € 25.000, over het bedrag tot € 50.000 betaal je 6% bonus,  krijgen wij meer van de prijs af? Dan betaal je over het resterende bedrag slechts 3% bonus.

Wil je gebruik maken van onze service? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Live chat - Online