Gratis aankoopscan

Onze aankoopscan houdt in dat we de onderhandelingen met de verkopende partij voor je starten. Door het voeren van de onderhandelingen over de prijs weten wij de laagste prijs voor de woning voor jou te achterhalen. Deze laagste prijs noemen we de bodemprijs.

Zodra de bodemprijs bekend is, kun jij aangeven of je door wilt met de koop van de woning, of dat je nog van de koop af wilt zien. Zie je op dit moment van de koop af? Dan betaal je ons niets, no cure, no pay noemen we dat. Wil je wel verder met de koop van de woning? Dan gaan we naar de volgende fase waarin we onze externe specialisten (lokale bouwkundige en taxateur) inschakelen.

Vraag je gratis aankoopscan aan

Onze aankoopmakelaar

Onze aankoopmakelaar is uitsluitend aankoopmakelaar. Dit houdt in dat zijn werkzaamheden enkel bestaan uit onderhandelen over de prijs voor de aankopende partij. De voordelen hiervan:

  • Hij prikt door de praatjes van de verkoper heen en achterhaalt binnen no time de bodemprijs;
  • De verkoopmakelaar weet dat er een aankoopmakelaar tegenover hem staat, waardoor hij zijn trukendoos gesloten zal houden;
  • Omdat de aankoopmakelaar maar één dienst verleent (aankopen van woningen) blijven wij altijd zuiver werken, ook ten opzichte van de verkopende makelaars met wie wij onderhandelen. In de toekomst hoeven wij namelijk geen huis te verkopen aan de makelaar bij wie we nu een woning aankopen, waardoor belangenverstrengeling uitgesloten is en de aankoopmakelaar tot het uiterste kan en zal gaan.

Geen onderhandeling mogelijk?

Is er bij de woning die jij op het oog hebt geen onderhandeling mogelijk? Gaat het bijvoorbeeld om een woning met een vanaf-prijs? Of om een woning waar zoveel geïnteresseerden zijn dat de verkopend makelaar ervoor kiest om een inschrijving te organiseren? Dan zijn er helaas geen onderhandelingen mogelijk. Maar we kunnen je uiteraard wel altijd helpen met het uitbrengen van een bod of eindvoorstel. Ook hier geldt: no cure, no pay. Komen we niet tot een prijsakkoord, dan betaal je ons uiteraard ook niets.

Gratis aankoopscan aanvragen Vrijblijvend informeren

Meer weten over onze werkwijze? Lees dan verder op onze speciale pagina daarover, daar leggen wij je alles graag uit.

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 522 beoordelingen
Sluiten
Live chat - Online