(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • De beste prijs voor jouw droomwoning
  • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 434 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Dinsdag 27 februari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Waarom een aankoopmakelaar?

  • Een aankoopmakelaar kent het aankoopproces van A tot Z;
  • De verkoopmakelaar zal zijn trukendoos gesloten houden zodra een aankoopmakelaar de koper vertegenwoordigt;
  • Opent de verkoopmakelaar zijn trukendoos wel? Dan (her)kent de aankoopmakelaar deze en valt niet voor zijn praatjes;
  • De aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je uiteindelijk kosten bespaart op je woning;
  • De aankoopmakelaar begeleidt je gedurende het hele proces. Hij houdt zich – naast het vinden van de laagste prijs met de beste voorwaarden – bezig met juridische zaken, zodat je je kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden;
  • Een aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken en kan zakelijk en objectief de (waarde van de) woning beoordelen.

Waarom de aankoopmakelaar van Libero Aankoop?
Han Busio, beëdigd aankoopmakelaar, richt zich al vijftien jaar uitsluitend op de aankoop van woningen. Doordat hij uitsluitend woningen aankoopt, is hij niet alleen heel specialistisch, maar ook erg vakbekwaam en onafhankelijk. Hij vindt voor jou de allerlaagste prijs voor je woning. Inmiddels heeft Libero Aankoop meerdere ervaren makelaars in dienst, die de kneepjes van het vak van Han Busio hebben geleerd.

Hoe vindt de aankoopmakelaar de laagste prijs?
Naast onze jarenlange ervaring zorgt onze tariefberekening ervoor dat wij de laagste prijs altijd weten te vinden. Dit komt namelijk doordat wij worden beloond aan de hand van onze prestaties. Hoe beter wij presteren, hoe meer je bespaart op de woning en hoe meer wij verdienen. Zo hebben wij en de koper hetzelfde belang; het vinden van de allerlaagste prijs.

Daarnaast schakelen wij twee lokale specialisten voor jou in; een taxateur en een bouwkundig specialist. De taxateur zal voor jou een taxatierapport opmaken dat je kunt gebruiken voor het afsluiten van je hypotheek en met de bouwkundige zul je nogmaals de woning bezichtigen.

Kosten aankoopmakelaar

De kosten voor Libero Aankoop zijn op te splitsen in een basisbedrag van € 465 (excl. btw) en een prestatiebeloning. De prestatiebeloning bedraagt 10% over het onderhandelingsresultaat*. Hoe beter wij onderhandelen, hoe lager de prijs van jouw droomwoning, hoe hoger onze beloning. Ook bieden wij jou de mogelijkheid om zeer voordelig een taxateur en bouwkundige in te schakelen, voor maar € 100 per expert.

Jouw belang is dus ook ons belang!

* Dit geldt tot een onderhandelingsresultaat van € 25.000. Over het resterende bedrag tot € 50.000 betaal je slechts 6% bonus en over het bedrag daarboven betaal je 3%. 

Meer weten?
Vul het contactformulier van Libero Aankoop in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om de werkwijze rustig door te spreken.  

Vrijblijvend informeren

Live chat - Online