Veelgestelde vragen

Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 22 september om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?

Waarom een aankoopmakelaar inschakelen? Een aankoopmakelaar kent het aankoopproces tot in detail, begeleidt jou gedurende het aankoopproces en zorgt dat jij kosten bespaart op jouw woning. De aankoopmakelaar herkent trucjes van de verkoopmakelaar. Ook is een aankoopmakelaar niet emotioneel betrokken bij de woning.

Waarom de aankoopmakelaar van Libero Aankoop?
Doordat wij uitsluitend woningen aankopen, zijn wij niet alleen heel specialistisch, maar ook erg vakbekwaam en onafhankelijk. Wij vinden voor jou de allerlaagste prijs voor je woning. Inmiddels heeft Libero Aankoop meerdere ervaren makelaars in dienst.

Hoe vindt de aankoopmakelaar de laagste prijs?
Naast onze jarenlange ervaring zorgt onze tariefberekening ervoor dat wij de laagste prijs altijd weten te vinden. Dit komt namelijk doordat wij worden beloond aan de hand van onze prestaties. Hoe beter wij presteren, hoe meer je bespaart op de woning en hoe meer wij verdienen. Zo hebben wij en de koper hetzelfde belang; het vinden van de allerlaagste prijs.

Daarnaast schakelen wij twee lokale specialisten voor jou in; een taxateur en een bouwkundig specialist. De taxateur zal voor jou een taxatierapport opmaken dat je kunt gebruiken voor het afsluiten van je hypotheek en met de bouwkundige zul je nogmaals de woning bezichtigen.

Kosten aankoopmakelaar

Je hebt al een aankoopmakelaar van Libero Aankoop voor € 1.995,-. Voor dit bedrag regelen we alles rondom de aankoop van jouw huis. Kijk op onze aankoopmakelaar tarieven pagina voor uitgebreide informatie over de aankooppakketten.

Meer weten?
Vul het contactformulier van Libero Aankoop in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om de werkwijze rustig door te spreken.  

Vrijblijvend informeren

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 620 beoordelingen