Veelgestelde vragen

Waarom een aankoopmakelaar?

  • Een aankoopmakelaar kent het aankoopproces van A tot Z;
  • De verkoopmakelaar zal zijn trukendoos gesloten houden zodra een aankoopmakelaar de koper vertegenwoordigt;
  • Opent de verkoopmakelaar zijn trukendoos wel? Dan (her)kent de aankoopmakelaar deze en valt niet voor zijn praatjes;
  • De aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je uiteindelijk kosten bespaart op je woning;
  • De aankoopmakelaar begeleidt je gedurende het hele proces. Hij houdt zich – naast het vinden van de laagste prijs met de beste voorwaarden – bezig met juridische zaken, zodat je je kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden;
  • Een aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken en kan zakelijk en objectief de (waarde van de) woning beoordelen.

Waarom de aankoopmakelaar van Libero Aankoop?
Doordat wij uitsluitend woningen aankopen, zijn wij niet alleen heel specialistisch, maar ook erg vakbekwaam en onafhankelijk. Wij vinden voor jou de allerlaagste prijs voor je woning. Inmiddels heeft Libero Aankoop meerdere ervaren makelaars in dienst.

Hoe vindt de aankoopmakelaar de laagste prijs?
Naast onze jarenlange ervaring zorgt onze tariefberekening ervoor dat wij de laagste prijs altijd weten te vinden. Dit komt namelijk doordat wij worden beloond aan de hand van onze prestaties. Hoe beter wij presteren, hoe meer je bespaart op de woning en hoe meer wij verdienen. Zo hebben wij en de koper hetzelfde belang; het vinden van de allerlaagste prijs.

Daarnaast schakelen wij twee lokale specialisten voor jou in; een taxateur en een bouwkundig specialist. De taxateur zal voor jou een taxatierapport opmaken dat je kunt gebruiken voor het afsluiten van je hypotheek en met de bouwkundige zul je nogmaals de woning bezichtigen.

Kosten aankoopmakelaar

De kosten voor de dienst van Libero Aankoop zijn op te splitsen in een basisbedrag van €1248 en een prestatiebeloning 10% wanneer er sprake is van onderhandelingsruimte. Hoe beter wij onderhandelen, hoe lager de prijs van jouw droomwoning, hoe hoger onze beloning.

Jouw belang is dus ook ons belang!

Meer weten?
Vul het contactformulier van Libero Aankoop in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om de werkwijze rustig door te spreken.  

Vrijblijvend informeren

Sluiten
Live chat - Online