Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 3 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Een huis kopen zonder aankoopmakelaar? In deze markt maak je geen enkele kans. Het is niet leuk om te horen, maar in deze vreemde woningmarkt moet je alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat jouw bod geaccepteerd wordt. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop vergroot je je kans op een geaccepteerd bod van 8% naar 35%.

Gun jezelf een aankoopmakelaar van Libero Aankoop en vergroot je kans

Onze aankoopmakelaars spreken dagelijks mensen die al vaker dan 30 of 40 keer op een woning geboden hebben, zonder succes. Teleurstelling op teleurstelling. En als je dan eindelijk de gelukkige bent die de woning mag bezichtigen, dan wordt je bod afgewezen. Herkenbaar? Gun jezelf dan een aankoopmakelaar van Libero Aankoop en vergroot je kans op een geaccepteerd bod.

Wij zijn 100% aankoopmakelaar en wij steken al onze tijd in dat onderdeel van makelaar zijn. En wij zijn er ontzettend goed in geworden! Wij hebben al 35.410 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 35.411 wordt! Vergroot jouw kans op een geaccepteerd bod en schakel vandaag nog Libero Aankoop in.

Hoe vergroot je je kans?

Je vraagt je vast af waarom je kans vergroot op een geaccepteerd bod als je een aankoopmakelaar inschakelt. Dat komt omdat wij ervaren, neutraal en betrouwbaar zijn.

 1. Wij hebben de ervaring
  Onze aankoopmakelaars zijn ervaren. Jij bent dat niet. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en kopen iedere dag meerdere woningen aan. Voor jou is dit misschien je eerste of tweede woning die je koopt.

 2. Wij zijn neutraal
  Jij laat je leiden door emoties en het verlangen om in het huis te willen wonen. Daardoor is de kans groot, dat je te veel biedt. Onze aankoopmakelaar kijkt met neutrale ogen naar de woning en zal nooit meer bieden dan dat de woning waard is. Ons bod past altijd binnen jouw budget.

 3. Ons bod is betrouwbaar
  De verkoper beschouwt een bod van een aankoopmakelaar als serieus en betrouwbaar. De kans op acceptatie van jouw bod is daarom veel groter met een aankoopmakelaar.

 4. Gunfactor
  Vergroot jouw gunfactor bij de verkoper door onze tips op te volgen. Maak jouw bod persoonlijk. Wij helpen jou met het schrijven van een goede motivatie.

Wat doen wij voor jou?

Onze aankoopmakelaars zijn 24/7 bezig met het aankopen van woningen en hebben als enige doel: zo snel mogelijk jouw droomhuis aankopen. Wij weten als eerste welke huizen in jouw woongebied op de markt komen. Ben je enthousiast over een woning? Dan maak je een afspraak voor een bezichtiging. Besluit je te gaan bieden op de woning? Geef ons een seintje en wij pakken dit direct voor jou op. Onze aankoopmakelaar is dé specialist in het bepalen van het perfecte bod.

Schakel ons in en vergroot je kans op een geaccepteerd bod.

Vrijblijvend contact

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 801 beoordelingen