Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

dinsdag 6 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis resultaatscan - No cure no pay

Gratis Workshop

De Gouden Aankooptips

Binnen 15 min. weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke workshop.

Volg de Gratis Workshop Vandaag nog!

8 Videoformats voor makelaars

Bron: Vastgoed Gepubliceerd: maandag 3 april 2017

Er zijn talloze sterke en minder sterke voorbeelden van het gebruik van online video door makelaars. Vastgoed zet een aantal bewezen mogelijkheden op een rijtje gezet en laat u leren van makelaars met video-ervaring.We moeten iets met video. Deze zin klinkt regelmatig in de directiekamers van makelaarskantoren, maar eigenlijk moeten er dan snel twee vervolgvragen komen: waarom video en hoe pakken we dat aan? Het doel is immers niet om een leuke video te maken, maar om zoveel mogelijk geschikte kandidaten te werven voor een woning of om klanten te rekken voor je dienstverlening. Het mooie aan videocontent is dat het uitermate geschikt is voor het selecteren van de juiste doelgroep; volop mogelijkheden en kansen dus.1. WebinarsKorne Pot van Libero Aankoop zet webinars in om zijn werkwijze uit te leggen en zo een klantenbestand op te bouwen. Op vaste tijdstippen houdt het kantoor een uitgebreide, interactie online spoedcursus. Kijkers kunnen tijdens de presentatie volop vragen stellen aan een viertal aankoopspecialisten. "Het werkt goed omdat we kunnen uitleggen wat onze meerwaarde is als aankoopmakelaar. We doen er twee per maand en de laatste keer deden er ongeveer duizend mensen mee. Die mensen zijn natuurlijk niet direct klant, maar ze komen wel in ons bestand en krijgen onze nieuwsbrief." 

www.degoudentips.nl2. Videotestimonials klanten

Behalve webinars maakt Libero Aankoop ook testimonials van klanten die hun ervaringen met de dienstverlening delen. Heeft Pot nooit overwogen om een professionele filmploeg langs te sturen? "Juist niet, want dat zou ten koste gaan van de geloofwaardigheid en de drempel veel te hoog maken. We hebben nu ongeveer zeven mensen bereid gevonden om hieraan mee te doen. Juist het spontane maakt het leuk. 
https://www.liberoaankoop.nl/ervaringen

 

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

No cure, No pay

Geen prijsakkoord? Geen kosten! Dat is hoe wij werken. Je betaalt niets vooraf. Je betaalt ons pas op het moment dat er een prijsakkoord is en wij een woning voor je hebben aangekocht. Kopen wij de woning onder de vraagprijs aan? Dan betaal je ons naast het tarief voor onze complete aankoopbegeleiding ook een prestatiebonus van 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou!

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.950 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.951 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 775 beoordelingen