Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 24 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

8 Videoformats voor makelaars

Bron: Vastgoed Gepubliceerd: maandag 3 april 2017

Er zijn talloze sterke en minder sterke voorbeelden van het gebruik van online video door makelaars. Vastgoed zet een aantal bewezen mogelijkheden op een rijtje gezet en laat u leren van makelaars met video-ervaring.We moeten iets met video. Deze zin klinkt regelmatig in de directiekamers van makelaarskantoren, maar eigenlijk moeten er dan snel twee vervolgvragen komen: waarom video en hoe pakken we dat aan? Het doel is immers niet om een leuke video te maken, maar om zoveel mogelijk geschikte kandidaten te werven voor een woning of om klanten te rekken voor je dienstverlening. Het mooie aan videocontent is dat het uitermate geschikt is voor het selecteren van de juiste doelgroep; volop mogelijkheden en kansen dus.1. WebinarsKorne Pot van Libero Aankoop zet webinars in om zijn werkwijze uit te leggen en zo een klantenbestand op te bouwen. Op vaste tijdstippen houdt het kantoor een uitgebreide, interactie online spoedcursus. Kijkers kunnen tijdens de presentatie volop vragen stellen aan een viertal aankoopspecialisten. "Het werkt goed omdat we kunnen uitleggen wat onze meerwaarde is als aankoopmakelaar. We doen er twee per maand en de laatste keer deden er ongeveer duizend mensen mee. Die mensen zijn natuurlijk niet direct klant, maar ze komen wel in ons bestand en krijgen onze nieuwsbrief." 

www.degoudentips.nl2. Videotestimonials klanten

Behalve webinars maakt Libero Aankoop ook testimonials van klanten die hun ervaringen met de dienstverlening delen. Heeft Pot nooit overwogen om een professionele filmploeg langs te sturen? "Juist niet, want dat zou ten koste gaan van de geloofwaardigheid en de drempel veel te hoog maken. We hebben nu ongeveer zeven mensen bereid gevonden om hieraan mee te doen. Juist het spontane maakt het leuk. 
https://www.liberoaankoop.nl/ervaringen

 

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 804 beoordelingen