Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 25 januari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

8 Videoformats voor makelaars

Bron: Vastgoed Gepubliceerd: maandag 3 april 2017

Er zijn talloze sterke en minder sterke voorbeelden van het gebruik van online video door makelaars. Vastgoed zet een aantal bewezen mogelijkheden op een rijtje gezet en laat u leren van makelaars met video-ervaring.We moeten iets met video. Deze zin klinkt regelmatig in de directiekamers van makelaarskantoren, maar eigenlijk moeten er dan snel twee vervolgvragen komen: waarom video en hoe pakken we dat aan? Het doel is immers niet om een leuke video te maken, maar om zoveel mogelijk geschikte kandidaten te werven voor een woning of om klanten te rekken voor je dienstverlening. Het mooie aan videocontent is dat het uitermate geschikt is voor het selecteren van de juiste doelgroep; volop mogelijkheden en kansen dus.1. WebinarsKorne Pot van Libero Aankoop zet webinars in om zijn werkwijze uit te leggen en zo een klantenbestand op te bouwen. Op vaste tijdstippen houdt het kantoor een uitgebreide, interactie online spoedcursus. Kijkers kunnen tijdens de presentatie volop vragen stellen aan een viertal aankoopspecialisten. "Het werkt goed omdat we kunnen uitleggen wat onze meerwaarde is als aankoopmakelaar. We doen er twee per maand en de laatste keer deden er ongeveer duizend mensen mee. Die mensen zijn natuurlijk niet direct klant, maar ze komen wel in ons bestand en krijgen onze nieuwsbrief." 

www.degoudentips.nl2. Videotestimonials klanten

Behalve webinars maakt Libero Aankoop ook testimonials van klanten die hun ervaringen met de dienstverlening delen. Heeft Pot nooit overwogen om een professionele filmploeg langs te sturen? "Juist niet, want dat zou ten koste gaan van de geloofwaardigheid en de drempel veel te hoog maken. We hebben nu ongeveer zeven mensen bereid gevonden om hieraan mee te doen. Juist het spontane maakt het leuk. 
https://www.liberoaankoop.nl/ervaringen

 

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 717 beoordelingen