Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 29 juli om 19:30 uur geven wij Woning kopen? De Gouden Tips

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Libero Aankoop over aankoopstress en de Open Huizen Dag bij BNR Nieuwsradio

Bron: BNR Nieuws Radio Gepubliceerd: vrijdag 31 maart 2017

Presentator: 
Heb ik wel genoeg geboden? Krijg ik mijn financiering wel rond? Moeten we nu meteen beslissen? De oververhitte woningmarkt zorgt voor nogal wat spanning. Met name starters krijgen enorme stress. Dat is stress voor jezelf en voor je partner. En voor je relatie, want daar kan nog wel eens een deukje in komen. Daar praat ik verder over met Korne Pot, directeur van Libero Aankoop Makelaars. Meneer Pot, goedemorgen!

Korné Pot:
Goedemorgen.

Presentator:
Ja, die starters krijgen die stress. Waarvan krijgen ze de meeste stress?

Korné Pot:
De meeste stress is de snelheid die er tegenwoordig bij gepaard gaat. Je moet supersnel handelen, heel snel een bod neerleggen. En vaak zie je dat je ondanks die snelheid toch vaak net achter het net vist. Wij hebben een kort onderzoekje gedaan en daaruit bleek dat 1 op de 6 mensen echt stress ervaart van het kopen van een woning op dit moment.

Presentator:
Ja, we horen weer verhalen van kamers waar mensen in staat met: "Je krijgt een kwartier om te bieden, hier liggen de enveloppen met papiertjes, ga je gang”. Ongelooflijk. Wat kun je doen tegen die stress? Ik zou gewoon weglopen en denken: “Zak er maar in”.

Korné Pot:
Ja, dat zien we ook, dat een gedeelte van de mensen dat zegt. “Laat maar zitten, als het op deze manier moet, dan niet”. Wat het belangrijkste is, is dat je je niet laat gek maken. Je merkt dat als mensen 3 of 5 keer achter het net hebben gevist, dat dan de stress echt toeneemt. En dat ze denken: “Ja, die 6e keer, dan zal ik zorgen dat die woning van mij wordt”. Maar eigenlijk is dat een hele gevaarlijke gedachte, want dan ga je echt grof te veel bieden voor zo'n woning.

Presentator:
Dan laat je je dus gek maken. Welke tip heeft u voor mensen om zich vooral niet gek te laten maken?

Korné Pot:
Ik denk dat het goed is om zoveel mogelijk vooraf te regelen. Je kan vooraf je financiën al helder in kaart hebben. Het is bijvoorbeeld in steden als Amsterdam zo dat je met een aankoopmakelaar veel serieuzer wordt genomen. Dat soort zaken kan je vooraf allemaal al geregeld hebben, al voordat je een woning gaat bezichtigen. Dus dat raad ik zeker aan, om meer werk voor die tijd te doen, voordat je de woning hebt gezien.

Presentator:
Dan sta je iets steviger in je schoenen. Morgen is de Open Huizen Dag, dan wordt er weer hard gejaagd, u ook?

Korné Pot:
Nee, ik zelf niet. Ik heb 3 jaar geleden een topaankoop gedaan. Dus daar geniet ik nog even van.

Presentator:
Dat is heel goed, dank Korné Pot, directeur van Libero Aankoop makelaars.

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 809 beoordelingen