Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 6 februari om 19:30 uur geven wij Woning kopen? Nieuwe methode: Duaal bod...

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Wat een makelaar zegt, en wat ‘ie eigenlijk bedoelt

Bron: Metro Gepubliceerd: donderdag 31 maart 2016

Te mooi om waar te zijn', denk je als je de advertentie leest. En ja hoor, bij aankomst blijkt de ‘rustiek’ omschreven woonboerderij een enorme bouwval op kilometers afstand van de bewoonde wereld, of zit het appartement in een ‘levendige buurt’ recht boven een nachtcafé.

Makelaars gebruiken taal vaak op een hele bijzondere manier om huizen te verkopen. Om huizenkopers van dienst te zijn, keken de aankoopmakelaars van de Onderhandelmakelaar daarom drie maanden lang op Funda naar het meest voorkomende jargon en vertaalden het voor de leek.

Makelaarstaal

„Net als foto’s moet de tekst het mooier maken dan het in werkelijkheid is”, verklaart Korné Pot van de Onderhandelmakelaar. „En dan krijg je dus negatieve dingen die op een hele positieve manier worden omgeschreven.”

Hoewel makelaarstaal voor veel huizenkopers een begrip is, gaan de verkopers er rustig meer door. „Het gebeurt nog steeds omdat het werkt”, denkt Pot. „Daarom kan het geen kwaad om je daar goed van bewust te zijn als je op zoek bent naar een huis.”

De meest voorkomende ‘makelaarstaal’ op Funda, met vertaling.

Makelaar zegt: Dichtbij uitvalswegen

Makelaar bedoelt: De snelweg begint bijna achterin de tuin

Makelaar zegt: Van alle gemakken voorzien

Makelaar bedoelt: Te mooi om waar te zijn. Geen enkele woning voldoet hieraan

Makelaar zegt: Een stadstuin

Makelaar bedoelt: Een tuin van 2 x 2 meter met veel inkijk van de buren

Makelaar zegt: Originele elementen zijn nog volop aanwezig

Makelaar bedoelt: De woning moet dringend gerenoveerd worden

Makelaar zegt: Een speelse indeling

Makelaar bedoelt: Onhandige indeling

Makelaar zegt: Smaakvol ingericht

Makelaar bedoelt: Helemaal naar de wens van de huidige bewoner

Makelaar zegt: Royale leefkeuken

Makelaar bedoelt: Alle andere ruimtes vallen erbij in het niet

Makelaar zegt: Sfeervol huis

Makelaar bedoelt: Een knusse, maar wel kleine woning

Makelaar zegt: Unieke architectuur

Makelaar bedoelt: Het is een kwestie van smaak

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.150 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.151 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit teveel voor een woning. 

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 769 beoordelingen