Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 3 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

En het beste merk op TikTok is.... makelaarskantoor Libero Aankoop uit Enschede

Bron: RTV Oost Gepubliceerd: donderdag 1 februari 2024

Korné Pot laat vol trots de trofee zien die hij gewonnen heef.
 
Maar de jury was het meest onder de indruk van de activiteiten van Libero Aankoop op TikTok. "Het was spannend", kijkt Pot terug op het moment dat de winnaar in de categorie 'Beste merk op TikTok' bekend werd gemaakt. "De concurrenten zijn toch grote merken en het is al leuk om daar tussen te staan."
Zo werd de winnaar bekendgemaakt van de categorie 'Beste merk op TikTok'.

 
Korné Pot is met zijn makelaarskantoor het beste merk op TikTok
 
Over Libero Aankoop
Korné Pot maakt op TiktTok video's van opvallende zaken die hij tegenkomt op woningverkoopsite Funda, zogenaamde 'Fundaparels'. Over het meest bizarre logeerbed, bijvoorbeeld, dat hij ooit op Funda tegenkwam of over een FEBO-muur in de keuken.
 
Pot staat toch maar mooi met die trofee in zijn handen. Achteraf kun je dan makkelijk zeggen dat je dat wel verwacht had, maar de Enschedeër blijft bescheiden. "Het kon natuurlijk wel", is het enige dat hij er over zegt.
 
Hij leek even overdonderd nadat de winnaar bekend werd gemaakt. "Ik ben niet het type om direct op mijn stoel te gaan staan. Het moest ook nog wel even landen."

Waar komt die trofee?

De jury was vooral enthousiast over de creatieve manier waarop Pot zijn bedrijf verbindt aan grappige filmpjes over woningverkopen. Wat het Pot oplevert, behalve een mooie trofee, weet hij nu nog niet zo goed. Dat is afwachten. "Ik denk een boel naamsbekendheid en het is een mooi compliment. Deze trofee staat vanaf vandaag op kantoor."

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 801 beoordelingen