Gratis resultaatscan - No cure no pay

Gratis Workshop

De Gouden Aankooptips

Binnen 15 min. weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke workshop.

Volg de Gratis Workshop Vandaag nog!

Tiktok-makelaar Korné gaat viraal: 'word vooral herkend wanneer ik mijn Adidas-jasje draag'

Bron: Linda. Gepubliceerd: zondag 26 maart 2023

TIKTOK-MAKELAAR KORNÉ GAAT VIRAAL: 'WORD VOORAL HERKEND WANNEER IK MIJN ADIDAS-JASJE DRAAG'

WHAT THE FUNDA
LIFESTYLEWONEN & KLUSSEN

Lekker loeren, houden wij Hollanders van. En daar speelt het Instagram-account van ‘Libero Aankoop’ slim op in. TikTok-makelaar Korné Pot (40) gaat met zijn video’s zelfs viraal.

Zo wordt zijn video met doorzichtige alpaca’s meer dan 660.000 keer bekeken.

TIKTOK-MAKELAAR KORNÉ

Pot is oprichter van Libero Aankoop en geeft sinds 2013 webinars waarin hij tips deelt voor het kopen van een woning. “Die ben ik op een gegeven moment ook in de video’s gaan delen. Ook heb ik series gemaakt over typische makelaarstaal, en bespreek ik nu regelmatig een bijzondere woning.” Op een hilarische manier, dus.

Naar die bijzondere woningen hoeft Pot inmiddels niet meer op zoek, want hij wordt regelmatig getipt door de kijkers. “Gekkenhuis. Het maakt ook echt uit of ik mijn Adidas-jasje draag ja of nee. Of mensen herkennen mijn stem. Laatst nog, toen ik met mijn zoontje in een restaurant zat. Dan zie je mensen elkaar aanstoten, wordt hun telefoon erbij gepakt, kijken ze nog een keer. Je voelt dat ze het over je hebben.”

Thumbnail voor Makelaar Tim (59) gaat zelfs naakt om huizen te verkopen: 'Je koopt toch geen pakje boter?'Makelaar Tim (59) gaat zelfs naakt om huizen te verkopen: 'Je koopt toch geen pakje boter?'LEES OOK

‘HELP, MIJN MAN IS KLUSSER’

Waarom mensen de video’s die Pot maakt zo waarderen? “Ik denk dat mensen het sowieso interessant vinden om in iemand anders z’n huis te kijken. De woningen die ik behandel, daar is altijd wat mee: het is of heel slecht gefotografeerd, of ontzettend gaaf, of er is iets anders opvallends aan de hand. Een guilty pleasure, dus.” 

Zo tipt de makelaar de woning met de meest foute slaapkamertekst ooit:

 

Neemt hij je mee naar de woning met doorzichtige alpaca’s:

 

En toont hij de woning met – jawel – het hoogste Help, mijn man is Klusser-gehalte ooit: ‘Je weet zeker dat die deur niet tocht. Handig met de huidige energieprijzen.’

 

Bang wat de makelaars van zijn video’s vinden, is Korné niet: “Ik ga geen mensen belachelijk maken: dat is mijn insteek. Bovendien denk ik dat de verkopende makelaars – en eigenaars van de woningen – het ook wel fijn vinden dat hun woning extra aandacht krijgt.”

De favoriete video van Pot zelf gaat over – jawel – meloenen. ‘Best doordachte Funda-foto’s ooit.’

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

No cure, No pay

Geen prijsakkoord? Geen kosten! Dat is hoe wij werken. Je betaalt niets vooraf. Je betaalt ons pas op het moment dat er een prijsakkoord is en wij een woning voor je hebben aangekocht. Kopen wij de woning onder de vraagprijs aan? Dan betaal je ons naast het tarief voor onze complete aankoopbegeleiding ook een prestatiebonus van 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou!

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.930 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.931 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 774 beoordelingen