Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (1 oktober) om 15:59 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Makelaars hebben altijd mooie praatjes, maar dit bedoelen ze eigenlijk echt

Bron: The best social media Gepubliceerd: maandag 19 september 2022

MAKELAARS HEBBEN ALTIJD MOOIE PRAATJES, MAAR DIT BEDOELEN ZE EIGENLIJK ECHT

DINGEN DIE JE MOET WETEN, FUNDA, MAKELAAR

16 SEPTEMBER, 2022

DOOR:

2 MINUTEN LEZEN

 

Wanneer je op Funda aan het scrollen bent, op zoek naar een huis wat je toch nooit gaat kunnen betalen, zie je vaak hele lappen tekst bij al die plaatjes staan. Makelaars hebben vaak een erg bijzondere formulering, waardoor je eigenlijk nooit echt weet wat ze nou bedoelen. Gelukkig kan deze makelaar een paar verlossende antwoorden geven…

 

 

2. Eigenlijk staat hier gewoon: ‘Pas op, je koopt een bouwval’.

 

 

4. Al kan een inrichting natuurlijk ook gewoon ‘gezellig creatief’ zijn.

 

 

6. En als je in een stad eindelijk een lekker tuintje wil, kan je huizen met deze omschrijving meteen uit je favorieten halen.

 

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 31.540 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 31.541 wordt.

Supersnelle service

Als je tegenwoordig een huis wilt kopen, dan moet je supersnel reageren. De huizen zijn binnen no-time verkocht. Libero Aankoop is een online makelaar en wij zijn het snelst van allemaal. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en binnen een dag kunnen we starten met het aankoopproces. Geef ons een seintje en wij gaan voor jou aan het werk. Wij zijn altijd bereikbaar en je kunt vertrouwen op onze supersnelle service.

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 765 beoordelingen