Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 25 januari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Makelaars het theater in

Bron: 1Twente Radio Gepubliceerd: donderdag 3 oktober 2019

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker: als je een beetje succesvol bent in de muziek, inhoudelijke verhalen of zelfs voetbal, dan kan een theatervoorstelling op je CV niet ontbreken. Sterker nog: de kaartjes voor allerlei theatervormen vliegen over de toonbank. Als eerste makelaar in Nederland gaat Libero Aankoop het theater in met een eigen voorstelling. Waar de meeste makelaars geen zelden inzicht geven in hun vakgebied, vindt Libero Aankoop het juist leuk om het publiek mee te nemen in de wondere wereld van de makelaardij.
Sinds enkele jaren geeft deze aankoopmakelaar online trainingen die inmiddels door meer dan 100.000 mensen gevolgd zijn.

Het uitgebrachte boek “Woning kopen? De Gouden Tips” is inmiddels met ruim 12.000 verkochte exemplaren een bestseller. Met dit succes is het hoog tijd voor de volgende stap: het theater in. Op donderdag 3 oktober 2019 vindt deze unieke voorstelling plaats in het Concordia theater in Enschede.

Zo’n voorstelling is nog nooit eerder vertoond in Nederland, dus wat valt er te verwachten? Vooral aandacht voor het aankopen van een woning. Er is in Nederland vooral aandacht voor het verkopen van een huis. Dat is bijzonder, want juist bij de aankoop van een woning worden veel fouten gemaakt. Fouten die met de juiste voorkennis te voorkomen zijn. Op een avond vol muziek, humor en persoonlijke anekdotes vertellen de aankoopmakelaars van Libero alles over de meest gemaakte aankoopfouten, tips om het onderste uit de kan te halen en te voorkomen dat je een bouwval koopt. Je leert alles over de juiste volgorde, over het in de kaarten kijken van de verkoper en het bepalen van een ideaal startbod. 

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 717 beoordelingen