Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 29 juli om 19:30 uur geven wij Woning kopen? De Gouden Tips

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Woontips op bezoek bij Libero Aankoop

Bron: RTL Woontips Gepubliceerd: zaterdag 25 november 2017

Presentatrice Wendy Kristy: Er is sprake van een gespannen woningmarkt, wat zoveel betekent als weinig aanbod, veel vraag en dus ook hoge woningprijzen. Zeker in de grote steden is het dan ook best wel lastig om een woning te bemachtigen. Een aankoopmakelaar is dan ook geen overbodige luxe.

Presentatrice Wendy Kristy: Ha, Pascal! Een woning kopen is natuurlijk voor iedereen spannend. Er komt heel veel emotie bij kijken. Hoe zorg je er nu voor dat je niet te veel betaalt voor een woning die je echt graag wilt hebben?

Pascal Bleumink [Libero Aankoop]: Daar heb je natuurlijk allerlei tips & tricks voor, bijvoorbeeld in ons boek Woning kopen? De Gouden Tips.

Presentatrice Wendy Kristy: En een aankoopmakelaar kan je begeleiden in dat proces, toch?

Pascal Bleumink [Libero Aankoop]: Absoluut! Een aankoopmakelaar zal je in eerste instantie natuurlijk gaan helpen met de onderhandelingen, heel belangrijk. Maar als die overeenstemming is bereikt, dan gaat de makelaar je ook helpen met de taxatie, bouwkundige keuring, juridische begeleiding. Het is heel belangrijk om te kijken wat er uit die taxatie en bouwkundige keuring komt. Als dat iets negatiefs zou zijn, dan zou je opnieuw kunnen gaan kijken naar de prijs.

Presentatrice Wendy Kristy: Maar de meeste mensen doen een bouwkundige keuring en een taxatie toch eerder om het traject?

Pascal Bleumink [Libero Aankoop]: Ja, maar op deze gespannen markt wil je natuurlijk dat die woning aan jou gegund wordt. Een bouwkundige keuring zal het aankoopproces alleen maar vertragen in het begin. Dus het is heel belangrijk om dat akkoord te hebben.

Presentatrice Wendy Kristy: Oké, en nu noemde je net natuurlijk al tips & tricks, als Woontips willen we die weten.

Pascal Bleumink [Libero Aankoop]: Het is heel belangrijk om je als potentiële woningkoper goed voor te bereiden op het aanschaffen van jouw droomwoning. Nu zijn er online, op onze website Liberoaankoop.nl, allerlei blogs te vinden en eigenlijk alle informatie die je wenst. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere koper de meest recente informatie krijgt over de woningmarkt, maar daarnaast natuurlijk ook alle goede tips krijgt om die woning aan te kunnen kopen.

Presentatrice Wendy Kristy: We hebben nog wel even, toch? Want jij ging een woning kopen. Kom er lekker bij.

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 809 beoordelingen