Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 7 december om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woontips op bezoek bij Libero Aankoop

Bron: RTL Woontips Gepubliceerd: zaterdag 25 november 2017

Presentatrice Wendy Kristy: Er is sprake van een gespannen woningmarkt, wat zoveel betekent als weinig aanbod, veel vraag en dus ook hoge woningprijzen. Zeker in de grote steden is het dan ook best wel lastig om een woning te bemachtigen. Een aankoopmakelaar is dan ook geen overbodige luxe.

Presentatrice Wendy Kristy: Ha, Pascal! Een woning kopen is natuurlijk voor iedereen spannend. Er komt heel veel emotie bij kijken. Hoe zorg je er nu voor dat je niet te veel betaalt voor een woning die je echt graag wilt hebben?

Pascal Bleumink [Libero Aankoop]: Daar heb je natuurlijk allerlei tips & tricks voor, bijvoorbeeld in ons boek Woning kopen? De Gouden Tips.

Presentatrice Wendy Kristy: En een aankoopmakelaar kan je begeleiden in dat proces, toch?

Pascal Bleumink [Libero Aankoop]: Absoluut! Een aankoopmakelaar zal je in eerste instantie natuurlijk gaan helpen met de onderhandelingen, heel belangrijk. Maar als die overeenstemming is bereikt, dan gaat de makelaar je ook helpen met de taxatie, bouwkundige keuring, juridische begeleiding. Het is heel belangrijk om te kijken wat er uit die taxatie en bouwkundige keuring komt. Als dat iets negatiefs zou zijn, dan zou je opnieuw kunnen gaan kijken naar de prijs.

Presentatrice Wendy Kristy: Maar de meeste mensen doen een bouwkundige keuring en een taxatie toch eerder om het traject?

Pascal Bleumink [Libero Aankoop]: Ja, maar op deze gespannen markt wil je natuurlijk dat die woning aan jou gegund wordt. Een bouwkundige keuring zal het aankoopproces alleen maar vertragen in het begin. Dus het is heel belangrijk om dat akkoord te hebben.

Presentatrice Wendy Kristy: Oké, en nu noemde je net natuurlijk al tips & tricks, als Woontips willen we die weten.

Pascal Bleumink [Libero Aankoop]: Het is heel belangrijk om je als potentiële woningkoper goed voor te bereiden op het aanschaffen van jouw droomwoning. Nu zijn er online, op onze website Liberoaankoop.nl, allerlei blogs te vinden en eigenlijk alle informatie die je wenst. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedere koper de meest recente informatie krijgt over de woningmarkt, maar daarnaast natuurlijk ook alle goede tips krijgt om die woning aan te kunnen kopen.

Presentatrice Wendy Kristy: We hebben nog wel even, toch? Want jij ging een woning kopen. Kom er lekker bij.

Terug naar het pers overzicht
Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 710 beoordelingen