Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 7 december om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Loppersum

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 220 andere woningkopers voor afgelopen november.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Razendsnel handelen
 • Aankoopgarantie: Wij gaan door tot we je huis gekocht hebben

Aankoopmakelaar gezocht in Loppersum?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Onze aankoopmakelaars weten als geen ander hoe belangrijk een goede timing, een juist bod en de gunfactor zijn om een populaire woning te bemachtigen. De aankoop van jouw droomwoning in Loppersum kun je daarom met een gerust hart aan de aankoopmakelaars van Libero Aankoop overlaten.

Kosten aankoopmakelaar Loppersum

De kosten van een aankoopmakelaar in Loppersum bedragen € 1.249,-. Hiervoor heb je onbeperkte aankoopbegeleiding. Libero Aankoop werkt voor je tot we daadwerkelijk een woning voor je hebben gekocht. Je betaalt ons niets extra's als we vaker voor je moeten bieden. 

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

Wij staan voor je klaar om een bod uit te brengen met de daarbij behorende voorwaarden. Daarnaast helpen wij jou met de taxatie, bouwkundige meeloopkeuring en de juridische controle van het koopcontract. We weten dat snel handelen van groot belang is. Dit is voor onze aankoopmakelaars geen enkel probleem. Als het nodig is, brengen wij al binnen een paar uur een bod voor je uit. We doen nooit een bod zonder jouw goedkeuring.

220 woningkopers geholpen in november
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Aankoopgarantie: wij gaan door tot we je huis hebben gekocht
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Loppersum

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Loppersum. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Eemsdelta
 • Foto van een aangekochte woning (de Ransel, Delfzijl) de Ransel, Delfzijl Vraagprijs € 187.500 Verkoopprijs € 205.000
 • Foto van een aangekochte woning (Dieftilweg, Leermens) Dieftilweg, Leermens Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 226.000
 • Foto van een aangekochte woning (Amsweersterweg, Meedhuizen) Amsweersterweg, Meedhuizen Vraagprijs € 125.000 Verkoopprijs € 122.500 Verschil € 2.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 2% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Kustweg, Delfzijl) Kustweg, Delfzijl Vraagprijs € 149.500 Verkoopprijs € 131.500 Verschil € 18.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 12% onder de eerste vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Kruisweg, Loppersum) Kruisweg, Loppersum Vraagprijs € 274.500 Verkoopprijs € 255.000 Verschil € 19.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 7% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Loppersum? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Loppersum.

Vergroot je kans met een aankoopmakelaar

Als er meerdere geïnteresseerden zijn is de kans groot dat we moeten gaan bieden op een huis. Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop maak je 3,3 keer meer kans op die ene droomwoning dan wanneer je zelf het aankoopproces uitvoert.

Wij gaan tot het uiterste

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Hier pak jij extra winst mee, want een aankoopmakelaar van Libero Aankoop koopt jouw droomwoning voor gemiddeld 4,6% onder de vraagprijs aan. Bekijk onze aangekochte woningen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 710 beoordelingen