Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

dinsdag 16 april (morgen) om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Webinar

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke webinar.

Volg de Gratis Webinar

Wat zijn Libero Aankoop alternatieven?

We willen dat je de beste aankoopmakelaar kiest, zelfs als wij dat niet zijn.

De voordelen van Libero Aankoop

 • Vast tarief. Bij Libero Aankoop betaal je altijd € 1.695,-. Onafhankelijk van jouw type woning en locatie. Zo weet je altijd waar je aan toe bent.
 • Ervaring in heel Nederland. We hebben 34.940 woningen aangekocht in heel Nederland. Als je Libero Aankoop inschakelt schakel je ervaring in.
 • Alleen aankoop. Bij Libero Aankoop doen we alleen aankoop. We hoeven niet volgende week weer een woning te verkopen aan dezelfde verkoopmakelaar. Daardoor kunnen we veel betere resultaten boeken.

Libero Aankoop en de concurrentie

Bekijk hoe Libero Aankoop zich verhoudt tot deze alternatieven:

  Sluiten
  Live chat - Online

  Early Access Woningaanbod 

  Met het Early Access Woningaanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

  Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

  Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

  Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

  Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

  Online aankoopmakelaar Libero

  Spreek een aankoopmakelaar

  Bel 088-4303022088-4303032

  Nu bereikbaar

  Liever teruggebeld worden?

  Contactgegevens
  Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
  8,7
  Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 794 beoordelingen