Complete aankoopbegeleiding met eerlijk tarief in Gilze en Rijen

Bij de grootste aankoop van je leven kan je best wat hulp gebruiken. Zo gingen je al 430 andere woningkopers voor afgelopen september.

 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen akkoord? Geen kosten!
 • Razendsnel handelen

Aankoopmakelaar gezocht in Gilze en Rijen?

Bij de grootste aankoop van je leven kun je wel wat hulp gebruiken. Libero Aankoop is de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Onze aankoopmakelaars hebben veel ervaring met het aankopen van populaire woningen en dat komt uiteraard goed van pas voor de aankoop van jouw woning in Gilze en Rijen.

Kosten aankoopmakelaar Gilze en Rijen

Een aankoopmakelaar van Libero Aankoop kost €1.995,-. Hiervoor krijg je aankoopbegeleiding, een taxateur, een bouwkundige meeloopkeuring en juridische controle van de koopakte. Libero Aankoop begeleidt jou tot aan de notaris. Naast het vaste lage tarief hanteert Libero Aankoop een variabel tarief over het onderhandelingsresultaat. Dit betaal je alleen als er daadwerkelijk iets van de vraagprijs af gaat.

Voorbeeldberekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Resultaat
Basistarief: (..)
Onderhandelingsresultaat: (..)
Totaal: (..)
(..)

Neem vrijblijvend contact op

Zo werkt Libero Aankoop

De huidige woningmarkt vraagt om een speciale aanpak. Wil jij kans maken op een populaire woning, dan moet je in Gilze en Rijen vaak bieden boven de vraagprijs. Je hoort steeds vaker dat het bieden zonder aankoopmakelaar in Gilze en Rijen geen nut heeft, omdat verkopend makelaars het liefst samenwerken met een aankoopmakelaar. Heb jij een woning gevonden en kun jij daarbij wel wat hulp gebruiken? Dan staan onze aankoopmakelaars in Gilze en Rijen voor je klaar!

430 woningkopers geholpen in september
 • Binnen 1 dag een bod uitgebracht
 • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
 • Een landelijke makelaar met lokale kennis

Aangekochte woningen in Gilze en Rijen

Libero Aankoop is in heel Nederland actief als aankoopmakelaar. Kijk eens in dit overzicht naar woningen die door Libero Aankoop zijn aangekocht in Gilze en Rijen. 

  Door Libero Aankoop succesvol aangekocht in Gilze en Rijen
 • Foto van een aangekochte woning (Haansbergseweg, Rijen) Haansbergseweg, Rijen Vraagprijs € 249.000 Verkoopprijs € 249.000
 • Foto van een aangekochte woning (Nieuwstraat, Gilze) Nieuwstraat, Gilze Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 215.000 Verschil € 10.000 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 4% onder de vraagprijs aangekocht.
 • Foto van een aangekochte woning (Burgemeester Sweensplein, Rijen) Burgemeester Sweensplein, Rijen Vraagprijs € 225.000 Verkoopprijs € 207.500 Verschil € 17.500 Onze aankoopmakelaar heeft de woning 8% onder de vraagprijs aangekocht.

Ook voor andere steden hebben wij een overzicht met door ons aangekochte woningen.

Ben je benieuwd naar de ervaringen die anderen hebben met Libero Aankoop als aankoopmakelaar in Gilze en Rijen? Op deze pagina verzamelen we betrouwbare en geverifiëerde ervaringen over Libero Aankoop in Gilze en Rijen.

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 631 beoordelingen