Het team achter Libero Aankoop

Jou begeleiden om van jouw woningaankoop een topaankoop te maken, dat is wat wij dagelijks doen. Libero Aankoop is daarmee de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Wij onderhandelen niet alleen voor jou tot de bodemprijs, we hanteren ook nog eens het no cure, no pay-principe. Komt het niet tot een prijsakkoord, dan betaal je ons niets.

Om de grootste aankoopmakelaar van Nederland te kunnen blijven én om jou de beste dienstverlening te kunnen blijven geven, hebben we een heel team van specialisten die jou helpen.

Het Libero Aankoop team staat voor je klaar

Pascal Ik help jou met de aankoop van jouw droomwoning met een persoonlijke, maar tegelijkertijd professionele aanpak.
Denise Ik vind het belangrijk om jou als woningkoper (in een oververhitte woningmarkt) te helpen bij de aankoop van jouw droomwoning.
Korné Ik ben een van de oprichters van Libero Aankoop en ik streef er naar dat iedere woningaankoop een topaankoop wordt!
Johan Ik ben een van de oprichters van Libero Aankoop. Ik wil graag dat jij een topaankoop doet.
Hylke Ik wil jou als woningkoper voorzien van de meest relevante informatie, zodat jij goed voorbereid een topaankoop kunt doen.
Marijanne Ik wil jou als woningkoper zo goed mogelijk begeleiden bij de aankoop van jouw droomwoning.
Tom Als programmeur zorg ik ervoor dat alles ‘achter de schermen’ vlekkeloos blijft draaien.
Peter Ik heb mijn passie vertaald naar mijn beroep en nu zorg ik iedere dag voor een optimaal functionerende website.
Gijs Ik zorg ervoor dat onze site op jouw smartphone goed functioneert. Het moet snel en makkelijk werken, ook als je onderweg bent.
Benjamin Ik beheer het proces van het moment dat jij ons ziet in de zoekmachine tot het moment dat jij contact met ons opneemt.
Sven Ik ben een telefonisch aanspreekpunt voor jou als huizenkoper. Ik vind het leuk om jou te woord te staan en uitleg te geven over onze service!
Tom Ik ben een telefonisch aanspreekpunt voor jou als huizenkoper. Ik vind het leuk om jou te woord te staan en uitleg te geven over onze service!
Onze visie Nieuwsgierig naar onze visie 'iedere woningaankoop een topaankoop?Onze visie
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 494 beoordelingen
Sluiten
Live chat - Online