Het team achter Libero Aankoop

Jou begeleiden om van jouw woningaankoop een topaankoop te maken, dat is wat wij dagelijks doen. Libero Aankoop is daarmee de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Wij onderhandelen niet alleen voor jou tot de bodemprijs, we hanteren ook nog eens het no cure, no pay-principe. Komt het niet tot een prijsakkoord, dan betaal je ons niets.

Om de grootste aankoopmakelaar van Nederland te kunnen blijven én om jou de beste dienstverlening te kunnen blijven geven, hebben we een heel team van specialisten die jou helpen.

Het Libero Aankoop team staat voor je klaar

Pascal Ik help jou met de aankoop van jouw droomwoning met een persoonlijke, maar tegelijkertijd professionele aanpak.
Denise Ik vind het belangrijk om jou als woningkoper (in een oververhitte woningmarkt) te helpen bij de aankoop van jouw droomwoning.
Korné Ik ben een van de oprichters van Libero Aankoop en ik streef er naar dat iedere woningaankoop een topaankoop wordt!
Johan Ik ben een van de oprichters van Libero Aankoop. Ik wil graag dat jij een topaankoop doet.
Marijanne Ik wil jou als woningkoper zo goed mogelijk begeleiden bij de aankoop van jouw droomwoning.
Tom Als programmeur zorg ik ervoor dat alles ‘achter de schermen’ vlekkeloos blijft draaien.
Gijs Ik zorg ervoor dat onze site op jouw smartphone goed functioneert. Het moet snel en makkelijk werken, ook als je onderweg bent.
Benjamin Ik beheer het proces van het moment dat jij ons ziet in de zoekmachine tot het moment dat jij contact met ons opneemt.
Sven Ik ben een telefonisch aanspreekpunt voor jou als huizenkoper. Ik vind het leuk om jou te woord te staan en uitleg te geven over onze service!
Leonie Ben je van plan een woning te kopen? Ik ben er om jou te voorzien van informatie en advies. Ik bespreek graag met je hoe wij jouw droomwoning werkelijkheid laten worden!
Thijn Ik wil jou graag helpen met de aankoop van jouw droomwoning. Ik vertel je wat wij voor jou kunnen betekenen en hoe wij er voor zorgen dat jouw droomwoning aangekocht wordt!
Tomar Ik zorg er voor dat jij de weg goed kunt vinden op onze website. Ik ben constant op zoek naar verbeteringen om jou een goede klantervaring te bezorgen. Zo vind jij moeiteloos jouw droomwoning!
Marlin Ik zorg er voor dat je ons online goed kunt vinden. Heb je ons gevonden? Dan zorg ik er voor dat onze website helemaal duidelijk voor je is. Zo kun jij ontspannen op zoek naar jouw droomwoning.
Onze visie Nieuwsgierig naar onze visie 'iedere woningaankoop een topaankoop?Onze visie
Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je aAl een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 580 beoordelingen