(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • De beste prijs voor jouw droomwoning
  • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Vrijblijvend informeren Gratis advies voor jouw topaankoop.
8,8

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 385 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Woensdag 25 oktober om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Over Libero Aankoop en onze uitgangspunten

Foto Han BusioAankoopmakelaar Han Busio (1955) introduceerde in 1998 als eerste in Nederland een onderhandelingsbonus op basis van 'no cure, no pay'. 

“De kracht van een goede aankoopmakelaar zie je terug in het onderhandelingsresultaat. Vijfduizend euro krijgt iedereen wel van de prijs af, dat is geen kunst. Het gaat erom de absolute bodem te vinden. Krijgt onze aankoopmakelaar echt veel van de prijs af, dan wil hij daarvoor beloond worden. Dat is logisch en fair.”

In december 2012 heeft RTL4 een item over ons als aankoopmakelaar opgenomen, deze kun je zien op RTL gemist of bekijk de video hierboven. De Telegraaf schreef in oktober 2014 het artikel "Creatieve huizenverkoop" en in de Tubantia verscheen het artikel "De virtuele makelaar doet het anders". Onderaan deze pagina vind je nog twee artikelen over onze succesvolle werkwijze welke zijn verschenen in Het Parool en in het NVM-vakblad Vastgoed.

Na zijn studie Nederlands Recht startte Han Busio met het opzetten van De Onderhandelmakelaar. Hij was er immers van overtuigd dat er een beter alternatief was voor het kopen van een woning. Een alternatief waarbij zowel makelaar als koper voordeel behalen. Dat doen we door onze beloning afhankelijk te stellen van het resultaat, door 24 uur per dag bereikbaar te zijn en door snel te handelen. 

Sinds januari 2017 gaat De Onderhandelmakelaar verder onder de naam Libero Aankoop. De term ‘Libero’ is Italiaans voor vrij en roept bij velen ook de associatie met vrijheid op. Het gevoel dat je krijgt als je je eigen woning aankoopt. Daarnaast heeft de libero in de sportwereld een belangrijke bepalende functie. De libero is een speler die gespecialiseerd is in verdediging. In het aankoopproces zien wij onszelf als de libero, wij helpen jou bij de verdediging en het opzetten van een aanval. Met als doel een succesvolle aankoop. Uitgangspunt is zuiverheid. Wij verkopen zelf geen huizen of hypotheken en houden ons dus enkel bezig met het werken als aankoopmakelaar.

Libero Aankoop is op dit moment de grootste aankoopmakelaar in Nederland. Vorig jaar hadden we gemiddeld elke werkdag 8 aanvragen voor aankoopbegeleiding. Een selectie van de door onze aankoopmakelaar aangekochte woningen zie je op de pagina 'Aangekocht door de Aankoopmakelaar'.

Over Han Busio en het succesverhaal van De Onderhandelmakelaar/Libero Aankoop verscheen een artikel in het toonaangevende en onafhankelijke vakblad voor NVM-makelaars Vastgoed. Een kopie van dit artikel zie je helemaal onderaan deze pagina.

Ons kantoor (Backoffice) is gevestigd in Enschede:
Libero BV
Nijverheidstraat 5
7511 JM Enschede
T: 088-4303022T: 088-4303032
Kvk: 856877153
BTW: NL856877153.B01

Interesse in Libero Aankoop?

Vul dan ons contactformulier in voor een geheel vrijblijvend informatiegesprek.

Vrijblijvend contact opnemen

 

Live chat - Online