Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 25 januari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Snel een aankoopmakelaar nodig

Je hebt jouw droomhuis gevonden, maar er zijn meerdere kapers op de kust. Help! Het is nu of nooit en je wil deze kans niet aan je voorbij laten gaan. Je moet dus zo snel mogelijk reageren. Het liefst laat je een bod uitbrengen door een expert, maar waar haal je zo snel een aankoopmakelaar vandaan?

De aankoopmakelaars van Libero Aankoop

Wanneer je snel een aankoopmakelaar nodig hebt, zit je goed bij Libero Aankoop! Met onze (online) dienst zijn wij de meest complete aankoopmakelaar van Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk het is om snel te kunnen handelen. Wij willen namelijk net zo graag als jij dat jij een topaankoop doet.

Voordelen van een aankoopmakelaar van Libero Aankoop

  • Een aankoopmakelaar op korte termijn is geen probleem;
  • We kunnen binnen één uur een bod uit brengen als dat nodig is;
  • Snel handelen betekent meer kans om jouw droomhuis in je bezit te krijgen;
  • Door onze jarenlange ervaring weten we welke stap in het proces we in het aankoopproces moeten zetten. Zo gaat er geen tijd verloren.

Ervaringen van onze klanten

Johanneke van Laar-van Ittersum
Snelle reactie (de tijd van eerste contact met de aankoopmakelaar tot akkoord bod zat 4 uur!), zorgvuldige mailwisseling, heldere uitleg en vlot antwoord op vragen. Kortom: heel tevreden!

Joop Bremer
“Snel, accuraat en efficient. Na telefonische opdracht duurde het 5 uur voor het door ons zeer gewenste apartement aangekocht was!”

Daniëlle Veldhuizen
“Libero is goed bereikbaar. Je krijgt snel bericht terug, wat fijn is als je in een onzekere tijd zit tijdens de onderhandelingen over de verkoopprijs. Ook de uitleg en stappenplannen die we erbij kregen maakten het voor ons erg prettig en overzichtelijk om met deze hulp ons eerste huis te kunnen kopen. Hele fijne service dus!”

Umit Celik
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Libero Aankoop. Wij hebben de complete pakket genomen en werden zeer goed begeleid. Wij waren al langer dan 6 maanden bezig om een woning te krijgen, maar het lukte steeds niet. Toen hadden wij besloten Libero Aankoop in te schakelen en mochten wij na een weekje ons koopakte al tekenen van ons nieuwe woning!

Het ging wel allemaal heel snel en je moest veel vragen beantwoorden etc.. maar gelukkig de aankoopexperts voor alle vragen voor je klaar. Wij willen hierbij de aankoopmakelaar en de backoffice bedanken voor alle moeite en de goede begeleiding/communicatie. Dankzij jullie hebben wij ons nieuwe 'paleisje' gekregen. Jullie zijn toppers en zeker aan te raden!!

Maartje van der Linden
Erg blij met de snelle en goede service! 

Snel een aankoopmakelaar regelen?

Heb je vandaag nog een aankoopmakelaar nodig? Wil je dat er met spoed een bod wordt uitgebracht op jouw droomhuis? Geen enkel probleem. Bel ons op 088 -4303022088 -4303032 en onze aankoopexperts helpen je graag!

Vrijblijvend informeren

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 717 beoordelingen