Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (24 maart) om 14:31 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Snel een aankoopmakelaar nodig

Je hebt jouw droomhuis gevonden, maar er zijn meerdere kapers op de kust. Help! Het is nu of nooit en je wil deze kans niet aan je voorbij laten gaan. Je moet dus zo snel mogelijk reageren. Het liefst laat je een bod uitbrengen door een expert, maar waar haal je zo snel een aankoopmakelaar vandaan?

De aankoopmakelaars van Libero Aankoop

Wanneer je snel een aankoopmakelaar nodig hebt, zit je goed bij Libero Aankoop! Met onze (online) dienst zijn wij de meest complete aankoopmakelaar van Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe belangrijk het is om snel te kunnen handelen. Wij willen namelijk net zo graag als jij dat jij een topaankoop doet.

Voordelen van een aankoopmakelaar van Libero Aankoop

  • Een aankoopmakelaar op korte termijn is geen probleem;
  • We kunnen binnen één uur een bod uit brengen als dat nodig is;
  • Snel handelen betekent meer kans om jouw droomhuis in je bezit te krijgen;
  • Door onze jarenlange ervaring weten we welke stap in het proces we in het aankoopproces moeten zetten. Zo gaat er geen tijd verloren.

Ervaringen van onze klanten

Johanneke van Laar-van Ittersum
Snelle reactie (de tijd van eerste contact met de aankoopmakelaar tot akkoord bod zat 4 uur!), zorgvuldige mailwisseling, heldere uitleg en vlot antwoord op vragen. Kortom: heel tevreden!

Joop Bremer
“Snel, accuraat en efficient. Na telefonische opdracht duurde het 5 uur voor het door ons zeer gewenste apartement aangekocht was!”

Daniëlle Veldhuizen
“Libero is goed bereikbaar. Je krijgt snel bericht terug, wat fijn is als je in een onzekere tijd zit tijdens de onderhandelingen over de verkoopprijs. Ook de uitleg en stappenplannen die we erbij kregen maakten het voor ons erg prettig en overzichtelijk om met deze hulp ons eerste huis te kunnen kopen. Hele fijne service dus!”

Umit Celik
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van Libero Aankoop. Wij hebben de complete pakket genomen en werden zeer goed begeleid. Wij waren al langer dan 6 maanden bezig om een woning te krijgen, maar het lukte steeds niet. Toen hadden wij besloten Libero Aankoop in te schakelen en mochten wij na een weekje ons koopakte al tekenen van ons nieuwe woning!

Het ging wel allemaal heel snel en je moest veel vragen beantwoorden etc.. maar gelukkig de aankoopexperts voor alle vragen voor je klaar. Wij willen hierbij de aankoopmakelaar en de backoffice bedanken voor alle moeite en de goede begeleiding/communicatie. Dankzij jullie hebben wij ons nieuwe 'paleisje' gekregen. Jullie zijn toppers en zeker aan te raden!!

Maartje van der Linden
Erg blij met de snelle en goede service! 

Snel een aankoopmakelaar regelen?

Heb je vandaag nog een aankoopmakelaar nodig? Wil je dat er met spoed een bod wordt uitgebracht op jouw droomhuis? Geen enkel probleem. Bel ons op 088 -4303022088 -4303032 en onze aankoopexperts helpen je graag!

Vrijblijvend informeren

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.410 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.411 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen