Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (1 oktober) om 17:22 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

No risk clausule

Met een no risk clausule kun je de aankoop van je nieuwe woning annuleren als je je huidige woning niet kunt verkopen. Je koopt je nieuwe woning dan onder de voorwaarde van verkoop eigen woning. Verkopers zijn hier geen voorstander van, omdat zij niet zeker zijn van de verkoop aan jou. De woning blijft actief in de verkoop. Als er een koper met betere voorwaarden komt, moet jij direct kiezen of je de woning wilt kopen of niet.

Huis kopen, maar eigen huis nog niet verkocht

Er zijn twee mogelijkheden als je een huis wilt kopen terwijl je eigen huis nog niet verkocht is: een overbruggingskrediet en kopen onder voorwaarde van verkoop eigen woning. Bij de eerste oplossing probeer je de overdrachtstermijn zo ver mogelijk naar achteren te schuiven, zodat je veel tijd hebt om je eigen woning te verkopen zonder dat je het overbruggingskrediet moet aanspreken. Bij kopen onder voorbehoud van verkoop eigen woning koop je als het ware de eerste optie op de woning. Dit is de no risk clausule.

Wat is een overbruggingskrediet?

Speciaal voor kopers die hun eigen woning nog moeten verkopen, zijn zogenaamde "overbruggingskredieten" uitgevonden. Je betaalt bij een financiële overbrugging vooral rente en weinig of geen aflossing gedurende de periode dat je zogezegd "twee huizen bezit". Daardoor vallen de maandelijkse lasten reuze mee. Wij verkopen zelf geen financieringen, vraag dus bij je eigen hypotheekadviseur naar de mogelijkheden.

Voorwaarde verkoop eigen woning

Met de voorwaarde van verkoop eigen woning weet je zeker dat je niet twee woningen tegelijk bezit. Als je koopt onder voorbehoud van verkoop eigen woning, ben je eerste koper van de woning. Er kan echter altijd een andere koper komen met een beter bod. Op dat moment kan de verkoper jou de keuze geven om de voorwaarde van verkoop eigen woning te laten vallen en de woning te kopen. Als je besluit dit niet te doen, is de kans groot dat de woning aan iemand anders verkocht wordt.

Meer weten over Libero Aankoop? Vraag vrijblijvend informatie op!

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 31.540 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 31.541 wordt.

Supersnelle service

Als je tegenwoordig een huis wilt kopen, dan moet je supersnel reageren. De huizen zijn binnen no-time verkocht. Libero Aankoop is een online makelaar en wij zijn het snelst van allemaal. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en binnen een dag kunnen we starten met het aankoopproces. Geef ons een seintje en wij gaan voor jou aan het werk. Wij zijn altijd bereikbaar en je kunt vertrouwen op onze supersnelle service.

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 765 beoordelingen