Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 3 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

No risk clausule

Met een no risk clausule kun je de aankoop van je nieuwe woning annuleren als je je huidige woning niet kunt verkopen. Je koopt je nieuwe woning dan onder de voorwaarde van verkoop eigen woning. Verkopers zijn hier geen voorstander van, omdat zij niet zeker zijn van de verkoop aan jou. De woning blijft actief in de verkoop. Als er een koper met betere voorwaarden komt, moet jij direct kiezen of je de woning wilt kopen of niet.

Huis kopen, maar eigen huis nog niet verkocht

Er zijn twee mogelijkheden als je een huis wilt kopen terwijl je eigen huis nog niet verkocht is: een overbruggingskrediet en kopen onder voorwaarde van verkoop eigen woning. Bij de eerste oplossing probeer je de overdrachtstermijn zo ver mogelijk naar achteren te schuiven, zodat je veel tijd hebt om je eigen woning te verkopen zonder dat je het overbruggingskrediet moet aanspreken. Bij kopen onder voorbehoud van verkoop eigen woning koop je als het ware de eerste optie op de woning. Dit is de no risk clausule.

Wat is een overbruggingskrediet?

Speciaal voor kopers die hun eigen woning nog moeten verkopen, zijn zogenaamde "overbruggingskredieten" uitgevonden. Je betaalt bij een financiële overbrugging vooral rente en weinig of geen aflossing gedurende de periode dat je zogezegd "twee huizen bezit". Daardoor vallen de maandelijkse lasten reuze mee. Wij verkopen zelf geen financieringen, vraag dus bij je eigen hypotheekadviseur naar de mogelijkheden.

Voorwaarde verkoop eigen woning

Met de voorwaarde van verkoop eigen woning weet je zeker dat je niet twee woningen tegelijk bezit. Als je koopt onder voorbehoud van verkoop eigen woning, ben je eerste koper van de woning. Er kan echter altijd een andere koper komen met een beter bod. Op dat moment kan de verkoper jou de keuze geven om de voorwaarde van verkoop eigen woning te laten vallen en de woning te kopen. Als je besluit dit niet te doen, is de kans groot dat de woning aan iemand anders verkocht wordt.

Meer weten over Libero Aankoop? Vraag vrijblijvend informatie op!

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 801 beoordelingen