Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (27 maart) om 21:24 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Elke woningaankoop een topaankoop

Al voor het oprichten van Libero Aankoop, speelden de gedachten “Een woning aankopen moet toch anders kunnen?” “Een woning koper moet toch meer geld over kunnen houden?” Deze vragen kregen een antwoord; Libero Aankoop, aankoopmakelaar door heel Nederland. Ons motto is: “Iedere woningaankoop een topaankoop”.

Deze gedachte blijft niet bij woorden, maar is waar Libero Aankoop voor staat. Eerder zijn we niet tevreden. Onze missie; iedere aankoop een topaankoop, heeft ervoor gezorgd dat we een andere weg zijn ingeslagen dan de doorsnee makelaar. In Nederland richten makelaars zich voornamelijk op het verkopen van woningen en slechts voor een klein percentage op de aankoop van woningen. Daarbij is er veelal sprake van belangenverstrengeling, waardoor je als koper de woning meestal voor een hoger bedrag aankoopt dan nodig is. De bekende vrijdagmiddagborrels waar makelaars als vrienden bijeenkomen verduidelijkt dat ze nooit tot de bodemprijs kunnen gaan omdat ze tijdens elke verkoop zaken doen met een vriend. Libero Aankoop heeft ontdekt dat dit anders kan! Wij willen zuiverheid en transparantie waarborgen en daarom richten wij ons alleen op het aankopen van woningen. Omdat Libero Aankoop alleen genoegen neemt met een topaankoop wordt er niet gewerkt met courtages, maar met een prestatietarief. Waar courtages de huizenprijzen kunstmatig hoog houden, zorgt het prestatietarief er juist voor dat onze aankoopmakelaars alleen genoegen nemen met de absolute bodemprijs. De makelaar wordt immers beloond voor zijn prestatie, hoe meer hij van de vraagprijs af krijgt hoe hoger zijn beloning. We hebben ontdekt dat onze klanten een hoge factuur met een glimlach betalen! En ook bij woningen waar weinig tot niets van de prijs af kan staan onze makelaars altijd klaar. Onder het motto: Iedere woningaankoop een topaankoop zorgen onze makelaars er altijd voor dat je de beste koop doet.

Libero Aankoop maakt van iedere woningaankoop ook een topaankoop, door de koper zoveel mogelijk uit handen te nemen. Met de complete aankoopbegeleiding ontzorgen we de kopers. Op het juiste moment wordt de juiste partij ingezet; van taxateur tot een bouwkundige keurder en tot slot wordt er hulp geboden bij het zoeken naar een notaris. Met de zeer scherpe tarieven zorgt Libero Aankoop voor een blij gevoel van de koper.

Om onze missie: “Elke woningaankoop een topaankoop” te onderstrepen, bieden wij naast onze aankoophulp ook middelen aan om zelf een topaankoop te doen. Met onze gratis e-books en gratis online training stomen ook de kopers klaar om een perfecte aankoop te doen. Elk succesverhaal tovert een glimlach op de gezichten van het team van Libero Aankoop!

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.430 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.431 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen