Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 25 januari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Elke woningaankoop een topaankoop

Al voor het oprichten van Libero Aankoop, speelden de gedachten “Een woning aankopen moet toch anders kunnen?” “Een woning koper moet toch meer geld over kunnen houden?” Deze vragen kregen een antwoord; Libero Aankoop, aankoopmakelaar door heel Nederland. Ons motto is: “Iedere woningaankoop een topaankoop”.

Deze gedachte blijft niet bij woorden, maar is waar Libero Aankoop voor staat. Eerder zijn we niet tevreden. Onze missie; iedere aankoop een topaankoop, heeft ervoor gezorgd dat we een andere weg zijn ingeslagen dan de doorsnee makelaar. In Nederland richten makelaars zich voornamelijk op het verkopen van woningen en slechts voor een klein percentage op de aankoop van woningen. Daarbij is er veelal sprake van belangenverstrengeling, waardoor je als koper de woning meestal voor een hoger bedrag aankoopt dan nodig is. De bekende vrijdagmiddagborrels waar makelaars als vrienden bijeenkomen verduidelijkt dat ze nooit tot de bodemprijs kunnen gaan omdat ze tijdens elke verkoop zaken doen met een vriend. Libero Aankoop heeft ontdekt dat dit anders kan! Wij willen zuiverheid en transparantie waarborgen en daarom richten wij ons alleen op het aankopen van woningen. Omdat Libero Aankoop alleen genoegen neemt met een topaankoop wordt er niet gewerkt met courtages, maar met een prestatietarief. Waar courtages de huizenprijzen kunstmatig hoog houden, zorgt het prestatietarief er juist voor dat onze aankoopmakelaars alleen genoegen nemen met de absolute bodemprijs. De makelaar wordt immers beloond voor zijn prestatie, hoe meer hij van de vraagprijs af krijgt hoe hoger zijn beloning. We hebben ontdekt dat onze klanten een hoge factuur met een glimlach betalen! En ook bij woningen waar weinig tot niets van de prijs af kan staan onze makelaars altijd klaar. Onder het motto: Iedere woningaankoop een topaankoop zorgen onze makelaars er altijd voor dat je de beste koop doet.

Libero Aankoop maakt van iedere woningaankoop ook een topaankoop, door de koper zoveel mogelijk uit handen te nemen. Met de complete aankoopbegeleiding ontzorgen we de kopers. Op het juiste moment wordt de juiste partij ingezet; van taxateur tot een bouwkundige keurder en tot slot wordt er hulp geboden bij het zoeken naar een notaris. Met de zeer scherpe tarieven zorgt Libero Aankoop voor een blij gevoel van de koper.

Om onze missie: “Elke woningaankoop een topaankoop” te onderstrepen, bieden wij naast onze aankoophulp ook middelen aan om zelf een topaankoop te doen. Met onze gratis e-books en gratis online training stomen ook de kopers klaar om een perfecte aankoop te doen. Elk succesverhaal tovert een glimlach op de gezichten van het team van Libero Aankoop!

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 717 beoordelingen