Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 25 januari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Ervaring Libero Aankoop

“Ik heb een paar maanden geleden een huis gekocht in Gouda met hulp van Libero Aankoop. Dat moest in een hele korte periode, want wij waren maar heel kort in Nederland. We zijn druk op zoek gegaan naar een huis en op een gegeven moment hadden we een huisje gevonden. Toen hebben we Libero Aankoop ingeschakeld. We kwamen hierop via mijn dochter en schoonzoon, die zijn ook kortgeleden verhuisd en hebben veel gezocht naar makelaars. Zij kwamen met dit idee.

Het concept waarmee Libero Aankoop werkt sprak me erg aan. Ze gaan namelijk uit van een kleine, vaste prijs en daarbovenop komt een percentage van het onderhandelingsresultaat. Dus hoe beter zij onderhandelen, hoe groter de beloning, maar ook hoe prettiger dat voor ons is, omdat we dan minder hoeven te betalen voor de aankoop van het huis. Dit is een win-win situatie: de makelaar doet zijn best om het bedrag naar beneden te krijgen en voor ons is dat alleen maar prettig want wij willen natuurlijk zo goedkoop mogelijk aankopen.

Toen zijn we in contact gekomen met Libero Aankoop. Dit gaat vooral via e-mail, heel makkelijk en efficiënt. De makelaar legt je duidelijk uit wat de procedures zijn en reageert snel. Daar was ik erg blij mee.

Vervolgens nam hij contact op met de verkopende partij en heeft hij binnen een korte tijd een behoorlijk bedrag van de vraagprijs af kunnen krijgen. Zo veel dat wij daar heel tevreden mee waren. Alles was heel snel geregeld. Verder krijg je voor het basisbedrag ook een taxateur uit de regio en een bouwkundige meeloopkeuring om te kijken of alles in orde is. Dat was helemaal prima. Toen het koopcontract eenmaal was opgesteld, heeft de makelaar ook nog een keer goed gecontroleerd. Tot slot is de koop voltrokken. Daarna hebben we nog een keertje bericht gehad of alles naar wens is verlopen. De afhandeling was dus ook helemaal prima.

Ik heb erg goede ervaringen met Libero Aankoop. De makelaar is snel, efficiënt en heeft ons heel goed geholpen met het verlagen van de prijs. Het was heel plezierig om met hem samen te werken.”

Terug naar het media overzicht
Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 717 beoordelingen