Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

dinsdag 16 april (morgen) om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Webinar

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke webinar.

Volg de Gratis Webinar

Ervaring Libero Aankoop

“Ik heb een paar maanden geleden een huis gekocht in Gouda met hulp van Libero Aankoop. Dat moest in een hele korte periode, want wij waren maar heel kort in Nederland. We zijn druk op zoek gegaan naar een huis en op een gegeven moment hadden we een huisje gevonden. Toen hebben we Libero Aankoop ingeschakeld. We kwamen hierop via mijn dochter en schoonzoon, die zijn ook kortgeleden verhuisd en hebben veel gezocht naar makelaars. Zij kwamen met dit idee.

Het concept waarmee Libero Aankoop werkt sprak me erg aan. Ze gaan namelijk uit van een kleine, vaste prijs en daarbovenop komt een percentage van het onderhandelingsresultaat. Dus hoe beter zij onderhandelen, hoe groter de beloning, maar ook hoe prettiger dat voor ons is, omdat we dan minder hoeven te betalen voor de aankoop van het huis. Dit is een win-win situatie: de makelaar doet zijn best om het bedrag naar beneden te krijgen en voor ons is dat alleen maar prettig want wij willen natuurlijk zo goedkoop mogelijk aankopen.

Toen zijn we in contact gekomen met Libero Aankoop. Dit gaat vooral via e-mail, heel makkelijk en efficiënt. De makelaar legt je duidelijk uit wat de procedures zijn en reageert snel. Daar was ik erg blij mee.

Vervolgens nam hij contact op met de verkopende partij en heeft hij binnen een korte tijd een behoorlijk bedrag van de vraagprijs af kunnen krijgen. Zo veel dat wij daar heel tevreden mee waren. Alles was heel snel geregeld. Verder krijg je voor het basisbedrag ook een taxateur uit de regio en een bouwkundige meeloopkeuring om te kijken of alles in orde is. Dat was helemaal prima. Toen het koopcontract eenmaal was opgesteld, heeft de makelaar ook nog een keer goed gecontroleerd. Tot slot is de koop voltrokken. Daarna hebben we nog een keertje bericht gehad of alles naar wens is verlopen. De afhandeling was dus ook helemaal prima.

Ik heb erg goede ervaringen met Libero Aankoop. De makelaar is snel, efficiënt en heeft ons heel goed geholpen met het verlagen van de prijs. Het was heel plezierig om met hem samen te werken.”

Terug naar het media overzicht
Sluiten
Live chat - Online

Early Access Woningaanbod 

Met het Early Access Woningaanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 794 beoordelingen