Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 28 september om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Review Libero Aankoop

“Ik ben blij, want mijn vrouw en ik hebben ons droomhuis kunnen kopen voor een hele redelijke prijs. Daarvoor hebben wij gebruik gemaakt van Libero Aankoop. Ik ben erg tevreden. Ik vind Libero Aankoop een bedrijf dat inspeelt op de behoeften van de consument op dit moment. Dat begon al met een gratis webinar, wat enorm leerzaam was. Daar hoorde ik van via Facebook. Ik heb zelf best wat affiniteit met de makelaardij en dacht eigenlijk alles wel te weten, maar toch leerde ik veel nieuwe dingen. Sommige dingen wist ik wel, maar zeker als je helemaal geen kennis hebt van de makelaardij is alles enorm waardevol. Door die webinar raakte ik ervan overtuigd dat het belangrijk was om met Libero Aankoop in zee te gaan.

We waren eigenlijk niet van plan om een aankoopmakelaar in te huren, omdat we dachten dat we zelf wel in staat zouden zijn om een woning aan te kopen. Zeker omdat ik dus al wat affiniteit had met de makelaardij. We denken allemaal wel te kunnen onderhandelen, maar het kan natuurlijk altijd beter door het aan iemand over te laten die er elke dag mee bezig is.

Ze hebben een heel uniek concept. Hoe werkt het? Je ziet je droomhuis, vervolgens vul je het contactformulier in op de website. Binnen een dag nemen ze contact met je op en bespreken ze de nodige zaken. Daarna gaan ze voor je onderhandelen. Na enkele dagen, in ons geval twee, is de bodemprijs bekend. Die geven ze aan je door en dan heb je alsnog de keus of je ermee door wilt gaan of niet. Zo niet, kost het je helemaal niets. Staat het je aan wat je hoort? Dan betaal je een basisbedrag: hier zit al een taxateur (met taxatierapport) bij in, die moest je toch al regelen voor je financiering, en een bouwkundige bij in. Daarnaast betaal je 10% over het onderhandelingsresultaat. Dat is wat zij doen. Uiteindelijk heb je altijd een win-win situatie: je hoeft pas te betalen als je kunt besparen en anders betaal je een minimaal bedrag voor kosten die je anders zelf toch al zou moeten maken.

Ze hebben alles keurig gedaan. Ik heb contact gehad met makelaar Han Busio. Hij is een hele ervaren makelaar die dit al jarenlang doet. Het contact loopt heel soepel. Libero Aankoop regelt alles voor je, niet alleen de onderhandelingen maar ook een taxatie en bouwkundige en ze controleren ook het koopcontract nog. Kortom, je hebt er enorm veel aan. Ik kan eigenlijk niet anders zeggen dan dat ik iedereen zou adviseren om Libero Aankoop in te schakelen. Ze werken heel prettig, spelen goed in op de markt en nemen zelfs op zondag contact met je op. Uitzonderlijk goed!”

Terug naar het media overzicht
Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 698 beoordelingen