Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (27 maart) om 22:19 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Huis in Gouda gekocht met Libero Aankoop

“Ik ben Raoul Lemmen en ik woon net in een nieuw huis in Gouda. Ik vond Libero Aankoop via internet. Ik heb de webinar gevolgd en dat is me goed bevallen, ze gaven ook mogelijkheden voor verdere stappen. Ik heb toen eerst nog gekeken of ik zelf de onderhandelingen kon doen, maar uiteindelijk kwam ik toch bij Libero Aankoop terecht. Ik had een heel mooi huis op het oog, echt ideaal, maar wel een paar duizend euro te duur. Bovendien stond precies hetzelfde huis ernaast te koop, misschien wat minder mooi ingericht, voor nog eens tienduizend euro meer. Daardoor was het moeilijk onderhandelen en heb ik Libero Aankoop ingeschakeld.

Uiteindelijk hebben zij zevenduizend euro van de prijs af gekregen. Ik kreeg al binnen enkele dagen te horen hoe veel er van de vraagprijs af kon. Dan moet je een keuze maken. Zit het binnen het budget? Ga je er wel of niet voor? Wij hebben besloten verder te gaan met het aankoopproces. Je betaalt wel een flinke som aan Libero Aankoop omdat hij zo goed geholpen heeft, maar dat is ook gelijk het bedrag dat je minder hoeft te betalen voor het huis zelf en je hebt ook nog de taxatie en de bouwkundige keuring erbij zitten. Ik ben erg tevreden over wat wij allemaal hebben gekregen voor het bedrag dat we hebben betaald. Een van de belangrijkste dingen die je merkt, is de expertise van Han Busio. Hij weet waar hij op moet letten, hij weet hoe om moet gaan met de tegenpartij en de verkopers merken dat hij niet in hun praatjes trapt. Als je de onderhandelingen zelf doet, trap je door je onervarenheid wel in deze praatjes.

Ik zou andere mensen ook aanraden om gebruik te maken van aankoopbegeleiding als je zelf nog niet zo veel ervaring hebt met een huis kopen. Laten we eerlijk zijn, zo vaak koop je geen huis, dus het is heel spannend. Vraag je af of je zelf die lage prijs eruit kan halen. Als je hier niet goed in bent, laat het dan aan een ander over. Je krijgt er veel voor terug. Lagere prijs, maar ook de verdere afhandeling zoals de taxatie, bouwkundige keuring en controle van het koopcontract. Alleen maar positieve punten die me vooraf aantrokken maar ook achteraf dik in orde bleken. Ik ben blij dat ik hier nu met mijn vrouw kan wonen. Dankjewel Libero Aankoop!”

Terug naar het media overzicht
Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.430 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.431 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen