Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

dinsdag 16 april (morgen) om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Webinar

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke webinar.

Volg de Gratis Webinar

Huis in Gouda gekocht met Libero Aankoop

“Ik ben Raoul Lemmen en ik woon net in een nieuw huis in Gouda. Ik vond Libero Aankoop via internet. Ik heb de webinar gevolgd en dat is me goed bevallen, ze gaven ook mogelijkheden voor verdere stappen. Ik heb toen eerst nog gekeken of ik zelf de onderhandelingen kon doen, maar uiteindelijk kwam ik toch bij Libero Aankoop terecht. Ik had een heel mooi huis op het oog, echt ideaal, maar wel een paar duizend euro te duur. Bovendien stond precies hetzelfde huis ernaast te koop, misschien wat minder mooi ingericht, voor nog eens tienduizend euro meer. Daardoor was het moeilijk onderhandelen en heb ik Libero Aankoop ingeschakeld.

Uiteindelijk hebben zij zevenduizend euro van de prijs af gekregen. Ik kreeg al binnen enkele dagen te horen hoe veel er van de vraagprijs af kon. Dan moet je een keuze maken. Zit het binnen het budget? Ga je er wel of niet voor? Wij hebben besloten verder te gaan met het aankoopproces. Je betaalt wel een flinke som aan Libero Aankoop omdat hij zo goed geholpen heeft, maar dat is ook gelijk het bedrag dat je minder hoeft te betalen voor het huis zelf en je hebt ook nog de taxatie en de bouwkundige keuring erbij zitten. Ik ben erg tevreden over wat wij allemaal hebben gekregen voor het bedrag dat we hebben betaald. Een van de belangrijkste dingen die je merkt, is de expertise van Han Busio. Hij weet waar hij op moet letten, hij weet hoe om moet gaan met de tegenpartij en de verkopers merken dat hij niet in hun praatjes trapt. Als je de onderhandelingen zelf doet, trap je door je onervarenheid wel in deze praatjes.

Ik zou andere mensen ook aanraden om gebruik te maken van aankoopbegeleiding als je zelf nog niet zo veel ervaring hebt met een huis kopen. Laten we eerlijk zijn, zo vaak koop je geen huis, dus het is heel spannend. Vraag je af of je zelf die lage prijs eruit kan halen. Als je hier niet goed in bent, laat het dan aan een ander over. Je krijgt er veel voor terug. Lagere prijs, maar ook de verdere afhandeling zoals de taxatie, bouwkundige keuring en controle van het koopcontract. Alleen maar positieve punten die me vooraf aantrokken maar ook achteraf dik in orde bleken. Ik ben blij dat ik hier nu met mijn vrouw kan wonen. Dankjewel Libero Aankoop!”

Terug naar het media overzicht
Sluiten
Live chat - Online

Early Access Woningaanbod 

Met het Early Access Woningaanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 794 beoordelingen