Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 29 juli om 19:30 uur geven wij Woning kopen? De Gouden Tips

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Makelaar huis kopen

Een makelaar die je helpt met een huis kopen, heet een aankoopmakelaar. Met een aankoopmakelaar verhoog je jouw kans op een succesvolle woningaankoop.

Huis kopen met een makelaar

Een aankoopmakelaar is een makelaar die zich bezig houdt met het kopen van huizen. Niet elke makelaar heeft hetzelfde takenpakket. Hieronder zie je welke taken een gemiddelde aankoopmakelaar uitvoert en wat de service van Libero Aankoop is.

Taken van de aankoopmakelaar

Libero Aankoop heeft zich volledig gespecialiseerd in aankoopbegeleiding. Daarom maak je een makelaar van Libero Aankoop 3,4x meer kans op jouw droomhuis. Wij werken volledig online: zo kunnen wij supersnel handelen. Wij gaan dus niet mee naar de bezichtiging en dat zie je terug in de lage kosten van onze makelaar bij de aankoop van een woning.

Makelaar: kopen en zoeken

Soms helpen makelaar niet alleen met een huis kopen, maar ook met een huis zoeken. Zij helpen jou vaststellen wat jouw wensen en eisen zijn. De makelaar gebruikt zijn kennis over de huidige woningmarkt en zijn netwerk om jou te helpen een woning te zoeken.

Bezichtigen met aankoopmakelaar

Sommige aankoopmakelaars gaan mee naar de bezichtiging. Zij verzamelen op dat moment informatie over de woning. Op basis van de bezichtiging krijg je advies over de woning en over een bodstrategie.

Kopen met aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar onderhandelt over de woning die jij op het oog hebt. De makelaar koopt dagelijks huizen aan en weet daardoor alles van het aankoopproces. Met een aankoopmakelaar is de kans dat jij de woning koopt veel groter.

Begeleiding na de aankoop

Een goede aankoopmakelaar begeleidt je ook voor en na het prijsakkoord. Hij helpt je met het volgende:

  • Het vinden van een hypotheekadviseur;
  • Advies over een bouwkundige keuring;
  • Het vinden van een taxateur;
  • Het vinden van een notaris;
  • De controle van de koopakte.

Wanneer is een makelaar voor huis kopen nodig?

Je schakelt een makelaar in om een huis te kopen als je zo min mogelijk voor je woning wilt betalen en zoveel mogelijk kans op een woning wilt. Ook kan een aankoopmakelaar jou veel tijd en stress besparen. Vergelijk aankoopmakelaars op basis van jouw behoefte.

Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Landelijke aankoopbegeleiding;
  • Onbeperkte begeleiding tot aan de notaris;
  • Hulp bij de keuze voor een hypotheekadviseur;
  • Online en supersnel.

Huis kopen zonder makelaar

Een makelaar bij een huis kopen is niet verplicht. Je kunt een huis kopen zonder makelaar. Je bespaart dan flink wat geld, maar moet wel alles zelf regelen. Daarnaast is onderhandelen over een woning een specialisme dat veel mensen onderschatten. Een makelaar ontzorgt je tijdens het aankoopproces. Bovendien weet je met een makelaar zeker dat je de beste prijs voor de woning krijgt.

Wat kost een makelaar bij aankoop?

Een aankoopmakelaar kost € 1.695,-. Dit is de prijs voor onbeperkte aankoopbegeleiding van Libero Aankoop. Voor dit tarief brengen we onbeperkt biedingen voor je uit. Wij werken met aankoopgarantie: we stoppen niet voordat we een woning voor je gekocht hebben. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 809 beoordelingen