Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (5 juli) om 14:31 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Makelaar huis kopen

Een makelaar die je helpt met een huis kopen, heet een aankoopmakelaar. Met een aankoopmakelaar verhoog je jouw kans op een succesvolle woningaankoop.

Huis kopen met een makelaar

Een aankoopmakelaar is een makelaar die zich bezig houdt met het kopen van huizen. Niet elke makelaar heeft hetzelfde takenpakket. Hieronder zie je welke taken een gemiddelde aankoopmakelaar uitvoert en wat de service van Libero Aankoop is.

Taken van de aankoopmakelaar

Libero Aankoop heeft zich volledig gespecialiseerd in aankoopbegeleiding. Daarom maak je een makelaar van Libero Aankoop 3,4x meer kans op jouw droomhuis. Wij werken volledig online: zo kunnen wij supersnel handelen. Wij gaan dus niet mee naar de bezichtiging en dat zie je terug in de lage kosten van onze makelaar bij de aankoop van een woning.

Makelaar: kopen en zoeken

Soms helpen makelaar niet alleen met een huis kopen, maar ook met een huis zoeken. Zij helpen jou vaststellen wat jouw wensen en eisen zijn. De makelaar gebruikt zijn kennis over de huidige woningmarkt en zijn netwerk om jou te helpen een woning te zoeken.

Bezichtigen met aankoopmakelaar

Sommige aankoopmakelaars gaan mee naar de bezichtiging. Zij verzamelen op dat moment informatie over de woning. Op basis van de bezichtiging krijg je advies over de woning en over een bodstrategie.

Kopen met aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar onderhandelt over de woning die jij op het oog hebt. De makelaar koopt dagelijks huizen aan en weet daardoor alles van het aankoopproces. Met een aankoopmakelaar is de kans dat jij de woning koopt veel groter.

Begeleiding na de aankoop

Een goede aankoopmakelaar begeleidt je ook voor en na het prijsakkoord. Hij helpt je met het volgende:

  • Het vinden van een hypotheekadviseur;
  • Advies over een bouwkundige keuring;
  • Het vinden van een taxateur;
  • Het vinden van een notaris;
  • De controle van de koopakte.

Wanneer is een makelaar voor huis kopen nodig?

Je schakelt een makelaar in om een huis te kopen als je zo min mogelijk voor je woning wilt betalen en zoveel mogelijk kans op een woning wilt. Ook kan een aankoopmakelaar jou veel tijd en stress besparen. Vergelijk aankoopmakelaars op basis van jouw behoefte.

Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop ben je verzekerd van de volgende voordelen:

  • Landelijke aankoopbegeleiding;
  • Onbeperkte begeleiding tot aan de notaris;
  • Hulp bij de keuze voor een hypotheekadviseur;
  • Online en supersnel.

Huis kopen zonder makelaar

Een makelaar bij een huis kopen is niet verplicht. Je kunt een huis kopen zonder makelaar. Je bespaart dan flink wat geld, maar moet wel alles zelf regelen. Daarnaast is onderhandelen over een woning een specialisme dat veel mensen onderschatten. Een makelaar ontzorgt je tijdens het aankoopproces. Bovendien weet je met een makelaar zeker dat je de beste prijs voor de woning krijgt.

Wat kost een makelaar bij aankoop?

Een aankoopmakelaar kost € 1.499,-. Dit is de prijs voor onbeperkte aankoopbegeleiding van Libero Aankoop. Voor dit tarief brengen we onbeperkt biedingen voor je uit. Wij werken met aankoopgarantie: we stoppen niet voordat we een woning voor je gekocht hebben. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 31.070 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 31.071 wordt.

Supersnelle service

Als je tegenwoordig een huis wilt kopen, dan moet je supersnel reageren. De huizen zijn binnen no-time verkocht. Libero Aankoop is een online makelaar en wij zijn het snelst van allemaal. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en binnen een dag kunnen we starten met het aankoopproces. Geef ons een seintje en wij gaan voor jou aan het werk. Wij zijn altijd bereikbaar en je kunt vertrouwen op onze supersnelle service.

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 757 beoordelingen