Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 29 juli om 19:30 uur geven wij Woning kopen? De Gouden Tips

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Calcasa waardebepaling

Een calcasa waardebepaling is een manier om online en goedkoop de waarde van een huis te schatten. Is de calcasa waarde bruikbaar voor jouw aankoop? Wij vertellen je er alles over.

Wat is een calcasa waardebepaling?

Een calcasa waardebepaling is een online doe-het-zelf taxatie. Bij een calcasa waardebepaling ontvang je de geschatte woningwaarde, een indicatie van de betrouwbaarheid van deze schatting en informatie over de zes best vergelijkbare woningen in de omgeving. Jij vult wat basisgegevens over de woning in, zoals de oppervlakte, type woning en het bouwjaar. Vervolgens wordt de waarde van een huis geschat op basis van de woningwaarde van 25 vergelijkbare verkochte huizen in de omgeving.

Calcasa rapport voor hypotheek?

Een calcasa rapport is soms bruikbaar voor het aanvragen of aanpassen van een hypotheek, maar meestal kun je geen hypotheek krijgen met een calcasa waardebepaling. Bijvoorbeeld als je een hypotheek met NHG wil, de betrouwbaarheid niet hoog genoeg is of als het verschil tussen de koopsom en de calcasa waarde te groot is. Bij de hypotheekverstrekkers die een calcasa rapport wel accepteren, mag je maximaal 90% van de marktwaarde van de woning lenen. Let er ook op dat de geschatte woningwaarde bij een calcasa rapport vaak lager uitvalt.

Calcasa waarderapport: handige info

Informatie is jouw belangrijkste wapen bij het kopen van een huis. Daarmee kun jij slim onderhandelen en het huis voor de beste prijs bemachtigen. De belangrijkste reden voor een calcasa waarderapport is dan ook de informatie die je bemachtigt. De calcasa waarde, informatie over de zes beste vergelijkbare verkochte woningen en voorzieningen in de omgeving zijn bruikbaar voor het onderhandelen. Een calcasa rapport is niet gratis, maar kost €27,95. Of deze informatie het geld waard is, moet je zelf bepalen.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 809 beoordelingen