Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (24 maart) om 12:53 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Calcasa waardebepaling

Een calcasa waardebepaling is een manier om online en goedkoop de waarde van een huis te schatten. Is de calcasa waarde bruikbaar voor jouw aankoop? Wij vertellen je er alles over.

Wat is een calcasa waardebepaling?

Een calcasa waardebepaling is een online doe-het-zelf taxatie. Bij een calcasa waardebepaling ontvang je de geschatte woningwaarde, een indicatie van de betrouwbaarheid van deze schatting en informatie over de zes best vergelijkbare woningen in de omgeving. Jij vult wat basisgegevens over de woning in, zoals de oppervlakte, type woning en het bouwjaar. Vervolgens wordt de waarde van een huis geschat op basis van de woningwaarde van 25 vergelijkbare verkochte huizen in de omgeving.

Calcasa rapport voor hypotheek?

Een calcasa rapport is soms bruikbaar voor het aanvragen of aanpassen van een hypotheek, maar meestal kun je geen hypotheek krijgen met een calcasa waardebepaling. Bijvoorbeeld als je een hypotheek met NHG wil, de betrouwbaarheid niet hoog genoeg is of als het verschil tussen de koopsom en de calcasa waarde te groot is. Bij de hypotheekverstrekkers die een calcasa rapport wel accepteren, mag je maximaal 90% van de marktwaarde van de woning lenen. Let er ook op dat de geschatte woningwaarde bij een calcasa rapport vaak lager uitvalt.

Calcasa waarderapport: handige info

Informatie is jouw belangrijkste wapen bij het kopen van een huis. Daarmee kun jij slim onderhandelen en het huis voor de beste prijs bemachtigen. De belangrijkste reden voor een calcasa waarderapport is dan ook de informatie die je bemachtigt. De calcasa waarde, informatie over de zes beste vergelijkbare verkochte woningen en voorzieningen in de omgeving zijn bruikbaar voor het onderhandelen. Een calcasa rapport is niet gratis, maar kost €27,95. Of deze informatie het geld waard is, moet je zelf bepalen.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.410 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.411 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen