Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (18 juni) om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

De beste prijs voor jouw droomwoning

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Betaal niet te veel voor je droomwoning! Schakel Libero Aankoop in. Onze aankoopmakelaar onderhandelt tot de absolute bodemprijs. Het inschakelen van een aankoopmakelaar is bijna altijd succesvol. De meeste verkopers werken liever met een vakcollega dan met een particulier. Ze weten dan zeker dat het proces soepel verloopt. Woningen aankopen is wat wij doen. Wij kopen iedere dag woningen en weten als geen ander hoe wij moeten onderhandelen om de bodemprijs te bereiken. 

Hoe werkt het?

Wij helpen jou bij de zoektocht naar het perfecte huis. Heb je het gevonden? Dan onderhandelen wij voor jou. Zo weet je zeker dat je altijd de beste prijs betaalt.

  1. Zodra jij jouw droomwoning hebt gevonden, bepalen we samen wat een goed bod is. Onze aankoopmakelaar voert de onderhandelingen
  2. Kopen wij de woning aan onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal voor jou! Hierdoor weet jij zeker dat wij altijd gaan voor die absolute bodemprijs. 
  3. Lukt het de eerste keer niet? Dan gaan wij door, totdat we wél een woning voor je hebben aangekocht. Daar betaal je niets extra voor.
  4. Wij werken onbeperkt voor jou!

Wat je moet weten

Wij staan altijd voor je klaar. Onze aankoopmakelaar kan snel schakelen en weet precies hoe hij in deze veranderende woningmarkt moet opereren om de woning voor de laagste prijs aan te kopen. Je kunt ons altijd per mail of telefonisch bereiken.

Schakel ons vandaag nog in!

Vrijblijvend contact

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 802 beoordelingen