Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (18 juni) om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Voorwaarden Facebookactie

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie 'De onderhandelmakelaar wordt Libero Aankoop!' op de facebookpagina ‘De Gouden Aankooptips’, hierna te noemen: 'actie', die wordt georganiseerd door De Onderhandelmakelaar/Libero Aankoop gevestigd te Enschede, hierna te noemen: 'Libero Aankoop'.

Artikel 1 Algemeen

 1. Deelnemers aan de actie verklaren akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

 2. Deze actie loopt van vrijdag 13 januari t/m dinsdag 7 februari 2017, of zo lang als het duurt voordat alle boeken op zijn.

 3. Deze actie wordt op geen enkele wijze gesponsord, onderschreven, beheerd of geassocieerd door of met Facebook.

 4. Medewerkers van Libero Aankoop die direct betrokken zijn bij deze actie zijn uitgesloten van deelname.


Artikel 2 Prijzen

Het prijzenpakket bestaat uit :

 1. Gratis aankoopbegeleiding door Libero Aankoop, daaronder vallen de onderhandelingen, het inschakelen van een bouwkundige voor een mondelinge meeloopkeuring, het inschakelen van een taxateur voor het opstellen van een taxatierapport en de juridische controle van het koopcontract.

 2. 906 boeken ‘De Gouden Aankooptips’ inclusief een kortingscode voor korting bij het inschakelen van Libero Aankoop. Deze korting is enkel geldig wanneer er daadwerkelijk een woning wordt aangekocht.

 3. Alle prijzen zijn persoonsgebonden. Prijzen kunnen niet worden geruild, zijn niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of voor prijzen/artikelen met een gelijke/vergelijkbare waarde. Prijzen zijn niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt deze aan Libero Aankoop.

 4. Je maakt kans op één prijs. Meerdere prijzen per persoon of per huisadres is niet mogelijk.

 5. De winnaar ontvangt automatisch bericht per e-mail. Tevens wordt de winnaar van de gratis aankoopbegeleiding bekend gemaakt via de Facebookpagina van De Gouden Aankooptips. Winnaars stemmen toe deel te nemen aan publiciteit gerelateerd aan deze actie, zonder enige compensatie.


Artikel 3 Deelname

Als je mensen onder ons facebookbericht tagt maak je automatisch kans op de gratis aankoopbegeleiding. Als je bent getagd in het facebookbericht nemen we contact met je op, na reactie met de juiste gegevens vanuit de getage persoon wordt het gratis boek boordevol aankooptips toegestuurd. Mits de limiet van 906 boeken nog niet is bereikt. Het verzenden van de boeken gebeurt eenmalig na afloop van de actie.


Artikel 4 Gebruikersgegevens

 1. Deelnemers dienen juiste en volledige e-mail gegevens te verstrekken. Incorrecte of onvolledige inzendingen worden niet in behandeling genomen.

 2. De persoonsgegevens die je ons verstrekt, worden niet doorgegeven aan derden.

 3. De door deelnemers verstrekte NAW-gegevens worden ten behoeve van Libero Aankoop verzameld.


Artikel 5 Aansprakelijkheid en vrijwaring

 1. Libero Aankoop is niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die voortvloeit uit of op enige andere wijze verband houdt met de actie. Deelname is voor eigen risico.

 2. Libero Aankoop is tevens niet aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven die de winnaars eventueel dienen te maken in verband met de deelname aan de actie en/of met de aanvaarding en het gebruik van de prijzen.

 3. Indien een door Libero Aankoop verzonden e-mail niet is aangekomen op het aangegeven e-mailadres, bijvoorbeeld doordat een provider de e-mail niet doorzendt naar het opgegeven e-mailadres, of anderszins, kan Libero Aankoop hierop niet worden aangesproken.

 4. Ondanks de grootst mogelijke zorg die Libero Aankoop aan het beheer van haar website(s) en de organisatie van de actie besteedt, is het mogelijk dat de verstrekte en/of weergegeven informatie onvolledig of onjuist is. Druk-, spel-, zet- of andere vergelijkbare fouten in door Libero Aankoop openbaar gemaakt materiaal, van welke aard dan ook, kunnen Libero Aankoop niet worden tegengeworpen of aangerekend en kunnen op geen enkele wijze een verplichting voor Libero Aankoop in het leven roepen.


Artikel 6 Rechten Libero Aankoop

 1. Libero Aankoop behoudt zich het recht voor te allen tijde jouw deelname aan de actie op te schorten of te beëindigen indien je op enige wijze in strijd handelt met deze voorwaarden of enige wettelijke toepasselijke bepaling, zonder dit vooraf aan je te melden, zonder opgave van reden, naar eigen inzicht en zonder dat Libero Aankoop hiervoor aansprakelijk kan worden gehouden.

 2. Libero Aankoop behoudt zich tevens het recht voor om de actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de prijzen van de actie te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen.


Artikel 7 Slotbepalingen
Niets uit de inhoud van deze actie en/ of publicatie, mag worden verveelvoudigd dan wel gepubliceerd, zonder uitdrukkelijke toestemming van Libero Aankoop.

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 802 beoordelingen