Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (24 maart) om 13:05 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Woning aanbod huis kopen

Voorsprong op je concurrentie

Woningaanbod 48 uur eerder dan Funda

Een aankoopmakelaar inschakelen die het huis voor je weet aan te kopen is één ding. Maar het juiste huis vinden in de huidige woningmarkt is knap lastig.

Wij hebben voor jou dé woningen die (nog) niet op Funda staat. Meld je aan en profiteer direct van dit voordeel!

Vind je woning Vandaag nog!

Aankoopmakelaar aftrekbaar belasting

Aankoopmakelaar kosten zijn niet aftrekbaar, maar bijkomende kosten zoals taxatiekosten, zijn wel fiscaal aftrekbaar.

Courtage aankoopmakelaar aftrekbaar van belasting?

Het courtage van een aankoopmakelaar is niet fiscaal aftrekbaar. Je kan de aankoopmakelaar kosten dus niet aftrekken van de belasting. Dat komt omdat een aankoopmakelaar valt onder bijkomende kosten voor de aankoop van een huis. Andere bijkomende kosten die niet aftrekbaar zijn van de belasting, zijn:

  • Overdrachtsbelasting;
  • Notariskosten voor de koopakte;
  • Verbouwingskosten.

Welke aankoopmakelaar kosten zijn aftrekbaar?

Als een aankoopmakelaar een taxatie voor je regelt, dan zijn de taxatiekosten wel aftrekbaar van de belasting. Taxatiekosten worden namelijk vaak verplicht gesteld bij het aanvragen van een hypotheek. De meeste kosten rondom een hypotheekaanvraag zijn wel aftrekbaar van de belasting, zoals:

  • Taxatiekosten;
  • Bemiddelingskosten van de hypotheekadviseur;
  • Notariskosten voor de hypotheekakte;
  • Kosten voor de aanvraag van NHG;

De aankoopmakelaar van Libero Aankoop regelt altijd een taxatie voor jou. Deze taxatiekosten kan jij dus aftrekken van de belasting. Dat doe je altijd voor het jaar waarin je de kosten hebt betaald.

Ga jij een huis kopen? Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop bespaar jij veel geld op jouw droomhuis. Je maakt 3,4x meer kans op een succesvolle aankoop en je weet zeker dat je nooit teveel betaalt. Meer weten? Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan!Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Live chat - Online

48 uur voorsprong op Funda

Dit wil jij toch ook? Jij wilt het nieuwe woningaanbod in je mailbox krijgen, nog voordat de huizen op Funda staan! Dat kan met de woningalert van Libero Aankoop. Gebruik deze enorme voorsprong om jouw kansen op een geaccepteerd bod te vergroten. Wees de concurrentie voor en plan snel een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen wij samen het perfecte bod, nog voordat het huis op Funda staat.

3,4 x meer kans

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Gespecialiseerd in huizen kopen

Hoe vaak heb jij een huis gekocht? Vast niet zo vaak als onze gespecialiseerde aankoopmakelaars. Wist je dat de aankoopmakelaars van Libero Aankoop dagelijks meerdere woningen aankopen? Wij doen niet anders. Dat is onze focus. Wij zijn 100% aankoopmakelaar en we zijn er goed in! Wij hebben al 32.410 woningkopers geholpen met de aankoop van hun huis en wij vinden het geweldig als jij nummer 32.411 wordt.

Het onderhandelingsresultaat

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet teveel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 772 beoordelingen