Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 24 juni om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Aankoopmakelaar aftrekbaar belasting

Aankoopmakelaar kosten zijn niet aftrekbaar, maar bijkomende kosten zoals taxatiekosten, zijn wel fiscaal aftrekbaar.

Courtage aankoopmakelaar aftrekbaar van belasting?

Het courtage van een aankoopmakelaar is niet fiscaal aftrekbaar. Je kan de aankoopmakelaar kosten dus niet aftrekken van de belasting. Dat komt omdat een aankoopmakelaar valt onder bijkomende kosten voor de aankoop van een huis. Andere bijkomende kosten die niet aftrekbaar zijn van de belasting, zijn:

  • Overdrachtsbelasting;
  • Notariskosten voor de koopakte;
  • Verbouwingskosten.

Welke aankoopmakelaar kosten zijn aftrekbaar?

Als een aankoopmakelaar een taxatie voor je regelt, dan zijn de taxatiekosten wel aftrekbaar van de belasting. Taxatiekosten worden namelijk vaak verplicht gesteld bij het aanvragen van een hypotheek. De meeste kosten rondom een hypotheekaanvraag zijn wel aftrekbaar van de belasting, zoals:

  • Taxatiekosten;
  • Bemiddelingskosten van de hypotheekadviseur;
  • Notariskosten voor de hypotheekakte;
  • Kosten voor de aanvraag van NHG;

De aankoopmakelaar van Libero Aankoop regelt altijd een taxatie voor jou. Deze taxatiekosten kan jij dus aftrekken van de belasting. Dat doe je altijd voor het jaar waarin je de kosten hebt betaald.

Ga jij een huis kopen? Met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop bespaar jij veel geld op jouw droomhuis. Je maakt 3,4x meer kans op een succesvolle aankoop en je weet zeker dat je nooit teveel betaalt. Meer weten? Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek met ons aan!Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 803 beoordelingen