stadwonen

Top 10 duurste woningen in Amsterdam

De krappe woningmarkt doet gekke dingen met de huizenprijzen. Nu hoor ik je denken; wat zouden dan de verkoopprijzen van de grachtenpanden, luxe appartementen of vrijstaande woningen zijn? Wij hebben voor jou de top 10 duurste woningen in Amsterdam geselecteerd. En we waarschuwen je vast, je zult er je vingers bij aflikken.

10. Keizersgracht 416

Midden in het centrum van Amsterdam staat dit rijksmonument. Deze woning heeft vijf woonkamers, 11 slaapkamers en twee entrees. Genoeg plek om al jouw vrienden uit te nodigen! Daarnaast heeft het een diepe tuin op het westen. De woning beschikt nog van de karakteristieke stijl en veel originele ornamenten. Een prachtige woning als je gek bent op authentieke woningen.

Vraagprijs: € 6.000.000 k.k.


Bekijk hier de woning op Funda.

9. Pontsteiger 114

Het appartement van de Pontsteiger is zeer smaakvol ingericht. De donkere hal geeft je direct een gevoel van rust. De woonkamer heeft een intiem zitgedeelte waar je genoeg gasten kunt ontvangen. Het overdekte terras heeft een prachtig uitzicht over de stad. De badkamer is voorzien van groen marmer, wat een luxe uitstraling geeft. Vervelen in dit appartement zul je niet gauw doen, je bent namelijk voorzien van een geklimatiseerde wellness- en fitness ruimte. En natuurlijk heb je je eigen thuis bioscoop.

Vraagprijs: € 6.900.000 k.k.


Bekijk hier de woning op Funda. 

8. Zuidelijke Wandelweg 35

Een vrijstaande villa op een perceel van circa 1560 m². Geen wonder dat er over deze bijzondere villa niet veel informatie te behalen valt online. Als je de glazen schuifdeuren naar de achtertuin open zet, word je verrast door de natuurlijke omgeving. En dat in Amsterdam! Deze villa ligt direct aan een vaarweg en heeft een prachtige groene achtertuin. Ideaal voor natuur liefhebbers die in de drukke stad willen wonen.

Vraagprijs: € 6.950.000 k.k.


Bekijk hier de woning op Funda. 

7. Herman Gorterstraat 36

Een ruime villa gelegen aan het water. Het huis is in 1938 gebouwd en in 2006 volledig gerenoveerd. Gelukkig zijn de mooie jaren 30’ details bewaard gebleven. Deze villa heeft genoeg ruimte voor een grote familie dankzij de zeven slaapkamers en drie badkamers.

Vraagprijs: € 7.000.000 k.k.


Bekijk hier de woning op Funda. 

6. Prinsengracht 278 + 7PP

Deze bijzondere woning bevindt zich aan de Prinsengracht. Een prachtige lokatie, midden in het centrum. De begane grond bevat genoeg ruimte om 6 a 7 auto’s te plaatsen. Ideaal voor autoliefhebbers! Op de eerste verdieping vind je de ruime woon/eetkamer met openslaande deuren. Vanaf de patio heb je prachtig uitzicht op het centrum van Amsterdam.

Vraagprijs: € 7.150.000 k.k.


Bekijk hier de woning op Funda. 

5. Vondelstraat 101

Deze historische villa ligt direct aan het Vondelpark. Het huis is in 1884 gebouwd, dat is al een hele tijd terug. Gelukkig zijn een aantal ruimtes in het huis onlangs nog vernieuwd. In totaal bevat deze woning 12 vertrekken en is daarom ideaal voor een grote familie of kantoor aan huis. Met de tuin op het zuiden kun je de hele dag van de zon genieten.

Vraagprijs: € 7.250.000 k.k.


Bekijk hier de woning op Funda. 

Ben jij op zoek naar een woning die echt bij je past? Download dan ons gratis e-book en vind de perfecte woning!

4. Pontsteiger 168

Dit lichte penthouse heeft prachtig uitzicht over Amsterdam. Naast al het zonlicht wat binnenkomt door de hoge ramen, bevat het appartement ook een binnenplaats van 31 m² en een balkon van 24 m². De keuken en badkamer bevatten marmeren werkbladen. Om tot rust te komen hoef je niet ver van huis te zijn. In je eigen appartement heb je namelijk een sauna, yoga en meditatie ruimte en een fitnessruimte.

Vraagprijs: € 7.250.000 k.k.


Bekijk hier de woning op Funda. 

3. Keizersgracht 339

Wonen aan een van de mooiste delen van de Keizersgracht… Wie droomt er nou niet van? Dit prachtige grachtenpand is drie jaar geleden onder architectuur verbouwd. Alle denkbare moderne faciliteiten te vinden in deze woning. De architect heeft het oude karakter van de woning behouden en gecombineerd met moderne luxe technieken. Zo heeft dit grachtenpand een glazen lift voor alle vijf verdiepingen. Deze lift brengt je onder andere naar je eigen wijnkelder!

Vraagprijs: € 7.300.000 k.k.


Bekijk hier de woning op Funda. 

2. Banstraat 5 B

Een enorm luxe appartement van 311 m². Het appartementencomplex is erg bijzonder voor Amsterdam en er zal niet snel meer gebouwd van worden. Dit is een voormalig kantoorpand die naar ontwerp van Roberto Meyer geheel vernieuwd is. Bijna alles in de woning kan bestuurd worden met je smartphone of tablet! Met het domoticasysteem van Gira 9 regel je onder andere de gordijnen, het klimaat, beveiliging en de verlichting.

Vraagprijs € 7.800.000 k.k.


Bekijk hier de woning op Funda. 

1. Diepenbrockstraat 5

Deze vrijstaande villa ligt aan het water van het Beatrixpark. Naast het riante zwembad, bevat het huis ook een poolhouse, sauna, fitness ruimte, thuis bioscoop, en tuin op het zuiden. Vervelen zul je hier nooit!
De woning heeft vier verdiepingen, zes slaapkamers en vier badkamers. De open keuken bevat een grote eetruimte met verlengd terras.

Vraagprijs € 12.500.000 k.k.


Bekijk hier de woning op Funda.

Wat smullen hè, al die woningen! Heb jij al een droomhuis gevonden? Wij helpen je graag tijdens het voorbereiden van de aankoop van jouw eigen paleisje. Kan jij nog wel wat extra tips gebruiken voor de aankoop en ben je benieuwd welke trucs verkopend makelaars gebruiken? Schrijf je dan in voor onze GRATIS online aankooptraining. In slechts één uur tijd voorzien wij jou van alle benodigde informatie en bieden wij jou de mogelijkheid om vragen te stellen, zodat jij perfect voorbereid de onderhandelingen in kunt gaan. Schrijf je snel in, want vol = vol!