Logo van Libero aankoop

De Onderhandelmakelaar heet voortaan Libero Aankoop

Wellicht heb je het al wel meegekregen. De Onderhandelmakelaar heeft een andere naam. Sinds 17 januari is de naam van De Onderhandelmakelaar gewijzigd naar Libero Aankoop. Een nieuwe naam voor dezelfde dienstverlening. Behalve deze naam is er dus verder niets veranderd. Géén wijzigingen in onze dienstverlening of in ons tarief. Nee, we zijn gewoon hetzelfde gebleven.

Waarom is De Onderhandelmakelaar weg?

Maar waarom hebben we dan de keuze gemaakt om onze naam te wijzigen?

Dat is een vraag die we veel kregen. De Onderhandelmakelaar had immers een behoorlijke naamsbekendheid opgebouwd. We hebben al veel mensen geholpen met het aankopen van een woning. Zij kennen ons allemaal onder de naam ‘De Onderhandelmakelaar’. Goede ervaringen zijn gekoppeld aan onze oude naam.. Zoveel redenen dus om de naam níet te wijzigen. Maar wij deden het wel!

Uit verschillende gebruikersonderzoeken bleek namelijk dat De Onderhandelmakelaar verkeerde associaties opriep. Associaties zoals:

  • Een makelaar die je (enkel) in kunt schakelen voor de onderhandelingen;
  • Een makelaar die kan helpen bij zowel aankoop als verkoop van woningen.

Natuurlijk kun je ons inschakelen voor de onderhandelingen. Maar wij doen nog veel meer. We helpen je namelijk ook graag als je een woning op het oog hebt waar onderhandelingen niet eens mogelijk zijn. Bij het neerleggen van een bod bóven de vraagprijs.

Daarnaast houden wij niet van dubbele belangen. Wij vinden het niet fair om ons bezig te houden met zowel aankoop als verkoop. Als je twee dingen doet, spreid je immers je expertise en kun je je niet focussen op één belangrijke taak. Ook heb je in dat geval belang bij een goede band met overige makelaars. Je komt elkaar immers vaak weer tegen in een tegenovergestelde situatie. In situatie A ben je aankopende makelaar en sta je tegenover de verkopende makelaar. In situatie B is het andersom. In situatie A kun je niet het onderste uit de kan halen, omdat je in situatie B ook een goede deal wilt sluiten.

Om die dubbele belangen te voorkomen zijn wij enkel en alleen aankoopmakelaar. En dat willen we nóg beter benadrukken.

De keuze voor Libero Aankoop

Een naamswijziging is niet iets wat je zomaar even doet. Lange brainstormsessies gingen er aan vooraf. Discussies over het wel of niet wijzigen, twijfels over het succes van een wijziging en vragen over welke nieuwe naam. Vele namen zijn de revue gepasseerd en uiteindelijk is de keuze gevallen op Libero Aankoop (www.liberoaankoop.nl).

Libero staat voor vrijheid. Het gevoel dat wij onze klanten willen meegeven als ze hun eigen woning aankopen. Daarnaast vervult een libero in de sportwereld een belangrijke functie als verdediger. Wij zien onszelf ook als die verdediger, wij zorgen voor de verdediging naar de verkopende partij toe – de onderhandelingen en biedingen. Daarnaast zetten we alles klaar voor de juiste aanval – de koop van de woning. De naam Libero Aankoop past dus erg goed bij de dienstverlening die wij jou bieden.

Libero Aankoop in de toekomst

Hoe gaat deze naamswijziging uitpakken? Zullen we hierdoor meer woningkopers bereiken? Zal de associatie met service puur gericht op het onderhandelen minder worden? Denken mensen straks bij onze naam niet meer direct aan de verkoop van woningen?

Wij denken en hopen dat de naamswijziging positief zal uitpakken. Zodat we straks nog meer mensen van dienst kunnen zijn en dé aankoopexpert van Nederland worden. Maar de tijd zal het zich uitwijzen!

Wat vind jij van onze naamswijziging? En wat is jouw associatie met Libero Aankoop? We zijn heel erg benieuwd!

Wil je gebruik maken van de diensten van ‘Libero Aankoop’ of wens je wat meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen je graag verder!

Was dit nuttige informatie?
   
Bedankt voor je input!

 

Ook interessant

Huizenmarkt in september: minder woningen verkocht In september 2017 werden er, voor het eerst in tijden, minder woningen verkocht. Dat blijkt uit de cijfers die zojuist bekend werden gemaakt. Maar ook...
Hoe leg ik het juiste bod neer? Vorige week heb je gelezen over hoe je je droomhuis kunt kopen. Wanneer je dan het huis van je dromen gevonden hebt, is het tijd om te onderhandelen e...
3x waarom een aankoopmakelaar bij nieuwbouw onmisb... Ga je een nieuwbouwhuis kopen? Dan is er een grote kans dat je straks echt de woning van jouw dromen bezit! Nieuwbouw kopen klinkt vergeleken met het ...
Makelaarsverhalen: kans maken op een krappe woning... De huidige woningmarkt is in slechts enkele zinnen samen te vatten...Tientallen liefhebbers voor één woning is allang geen uitzondering meer, woningen...