Top 10 duurste woningen in Tilburg

Overal in Nederland zijn wel pareltjes van huizen te vinden, ook in Tilburg staat heel wat moois te koop! Ben jij benieuwd naar de tien duurste woningen in Tilburg? Lees dan snel verder!

10. Auteurslaan 17

We beginnen deze top tien met een perfecte gezinswoning. Deze villa met negen kamers heeft alles wat jij en je gezin kunnen wensen. Zowel binnen als buiten is er voldoende ruimte voor ontspanning. Deze woning is in 2010 gebouwd, dus alles is nog vrij nieuw en modern. Over de tuin hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Het tuinberegeningssysteem zorgt voor goede bevochtiging zonder dat jij er veel moeite voor hoeft te doen.

Vraagprijs: € 1.295.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

9. Reeshofdijk 7

Deze villa biedt direct toegang tot een rustig, bosrijk gebied. Genieten van de natuur is geen enkel probleem. De grote ramen lopen door tot de vloer zodat binnen en buiten een geheel worden. In de tuin kun je op een van de terrassen relaxen met een drankje. Deze woning is perfect voor thuiswerkers. De kantoorruimte biedt een goede optie tot thuis werken of zelfs een eigen bedrijf aan huis. Tussendoor kunt u genieten in de sauna.

Vraagprijs: € 1.350.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

8. Sint Josephstraat 114

Deze stadsvilla is onder architectuur gebouwd, en dat zie je! De villa staat imposant op een hoek van de Sint Josephstraat met met een tuin die bijna helemaal rondom de woning ligt. In de kelder is ruimte om jouw lekkerste wijnen te bewaren. Een van de slaapkamers staat in verbinding met een luxe badkamer en een walk-in closet. Deze woning beschikt over meerdere studio’s. Zo is er voor iedereen meer dan genoeg ruimte, maar verhuren is ook een optie.

Vraagprijs: € 1.385.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

7. Broekhovenseweg 166

Wonen in een oud klooster, wie wil dat nu niet? De stijlelementen die doen denken aan de originele functie van het gebouw zijn nog aanwezig. Naast heerlijk wonen is er voldoende ruimte voor een praktijk aan huis. Momenteel zit er een acupunctuurpraktijk in het pand, dus het pand is al deels ingericht op een praktijk aan huis.

Vraagprijs: € 1.400.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

6. Bredaseweg 329

Ben jij op zoek naar een praktische gezinsvilla? Dan is deze woning een bezichtiging waard! De villa aan de Bredaseweg is goed onderhouden, voorzien van dubbele beglazing en is volledig onderkelderd. Er is dus ruimte genoeg voor jou en jouw gezin. Drink gezellig een kop thee in de riante woonkeuken of kijk tv in de woonkamer. In de grote kelder is ruimte voor hobby’s, werkruimte aan huis of opslag. Ook buiten kom je geen ruimte tekort. Neem een duik in het verwarmde buitenzwembad of relax op het terras.

Vraagprijs: € 1.445.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

5. Professor Dondersstraat 45

Deze prachtige stadsvilla ademt de sfeer van een jaren ‘30 woning. De typerende elementen voor een woning uit die jaren zijn uiteraard aanwezig en goed bewaard gebleven. Glas in lood, kamer-en-suite en een veranda: deze villa heeft het allemaal. Uiteraard is er aan leefruimte geen gebrek. Bovendien is in het souterrain ruimte voor een werkkamer of kantoor aan huis. Heb jij al een bezichtiging gepland?

Vraagprijs: € 1.595.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

4. Bredaseweg 387

Een woonoppervlakte van 590 m2, maar toch knus en gezellig. Dat is wat deze villa kenmerkt. Ooit was het eigendom van een textielfabrikant, nu van Staatsbosbeheer. Dit Rijksmonument is door architect J.W. Hanrath ontworpen. L.A. Springer heeft de tuin ontworpen. Deze twee architecten hebben veel samengewerkt, en dat is terug te zien in de eenheid die woning en tuin vormen.

Vraagprijs: €1.850.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

3. Koningshoeven 20

Deze woning is goud waard! De villa is een waar paleisje vol met Eclectische elementen. Alles schittert u tegemoet, dus neem snel een kijkje!

Vraagprijs: € 1.850.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

2. Burgemeester Damstraat 50

In een van de mooiste woonwijken van Tilburg staat deze prachtige witte villa. Met een woonoppervlakte van 447 m2 is er genoeg ruimte om al jouw spullen mee te nemen. Er is zelfs ruimte voor een kantoor aan huis. Ben je liefhebber van de functionalistische stijl? Dan kun je in deze woning je hart ophalen. Grote ramen met aluminium kozijnen laten veel licht door. De tuin loopt door in dezelfde stijl als de woning.

Vraagprijs: € 1.895.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

1. Reeshofdijk 15

Dit duurste huis van Tilburg is een echte designwoning. Over iedere ruimte, ieder raam en ieder detail is nagedacht. De vele ramen zorgen bovendien voor een unieke lichtinval. Bij binnenkomst valt direct op hoeveel ruimte deze villa heeft: alleen de entree is al gigantisch! Uiteraard beschikt de woning over alle luxe die je mag verwachten. Zo vind je in het souterrain een wellness, zwembad en fitnessruimte. Ten slotte is er plek voor vijf auto’s, dus een tekort aan parkeerplek is verleden tijd.

Vraagprijs: € 1.995.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

Zie jij jezelf al in een van deze paleisjes wonen of heb je zelf een droomhuis gevonden? Het maakt niet uit welke woning jij op het oog hebt, wij helpen je met de verdere stappen in het aankoopproces! Daarnaast praten wij jou binnen 1 uur bij via een gratis online aankooptraining. Zo ben jij weer helemaal op de hoogte van de trucs van makelaars, aankoopstrategieën en andere slimmigheidjes. Schrijf je snel in, maar wacht niet te lang! Er zijn maar 500 plaatsen beschikbaar en vol = vol.

Was dit nuttige informatie?
   
Bedankt voor je input!

 

Ook interessant

De top 10 duurste huizen van Nederland De duurste huizen van Nederland: leuk om naar te kijken, niet leuk om te betalen. Als je net de loterij hebt gewonnen, is één van deze 10 duurste huiz...
Top 10 duurste woningen in Groningen De krappe woningmarkt doet vreemde dingen met de huizenprijzen, ook in Groningen. Er staan echter nog genoeg pareltjes te koop in de Trots van het Noo...
Dit is de top 10 duurste huizen van Nederland De huizenprijzen zijn de laatste jaren flink aan het stijgen. Wat voor huis je gaat kopen ligt vooral aan je budget: als je een huis aan het zoeken be...
Top 10 duurste woningen in Almere Dit is alweer de zesde blog in de reeks “Top 10 duurste woningen...” We hopen dat jullie gesmuld hebben van de prachtige woningen. Maar we zijn er nog...