Top 10 duurste woningen in Tilburg

Overal in Nederland zijn wel pareltjes van huizen te vinden, ook in Tilburg staat heel wat moois te koop! Ben jij benieuwd naar de tien duurste woningen in Tilburg? Lees dan snel verder!

10. Vierbanse Gantel 29

Dit prachtig landhuis grenst direct aan Bosgebied de Blaak. Kan je nog rustiger wonen? De woning biedt je de combinatie van rustiek landhuis en moderne villa. De hal kenmerkt zich door fraai metselwerk met bogen. Als je deze doorloopt kom je in de moderne keuken en woonkamer terecht. De keuken heeft alle moderne apparaten die je nodig hebt. Zie jij jezelf hier al koken?

Vraagprijs: € 1.350.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

9. Jef van Bebberhof 7

Vanaf de straatkant zul je het niet zeggen, maar wat een ruime woning is dit. Deze unieke straat bevat allemaal Bedaux De Brouwer woningen. Het komt daarom niet vaak voor dat er in deze straat woningen te koop staan. Deze woning biedt veel privacy en toch is het een zeer lichte woning. De tuinkant van de woning heeft namelijk veel grote ramen. De woning is in 2007 gebouwd, je hoeft er dus niks meer aan te doen!

Vraagprijs: € 1.350.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

8. Burgermeester Damsstraat 46

Zoals je op de foto’s kunt zien, zul je hier genoeg inspiratie krijgen om te gaan schilderen. Gelukkig kun je dan al je inspiratie op doek zetten in je eigen atelier. Mocht je niet zo creatief zijn, dan kun je deze ruimte ook voor andere doeleinden gebruiken. Alle ruimtes in deze woning zijn erg groot. Dat is ook niet heel gek, want de totale gebruiksoppervlakte is circa 325 m2.

Vraagprijs: € 1.375.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

7. Ringbaan-West 247

Deze villa is gebouwd in 1957 maar in 2013 totaal gerenoveerd. Veel hoef je er dus niet meer aan te doen. Dit familiehuis is ideaal voor een gezin die van een grote tuin houdt. Voetballen, zwemmen, borrelen en eten, je kunt hier alles doen. Ook binnen hoef je je niet te vervelen. Voor de echte kookliefhebbers is er een grote woonkeuken. Zo kun je lekker kokkerellen én gezellig kletsen met je familie.

Vraagprijs: € 1.450.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

6. Dintel 37

Deze prachtige rietgedekte villa wordt ‘Phoenix Cottage’ genoemd. Het cottage gevoel merk je direct als je binnen stapt. Zo heeft de keuken een enorme Boretti fornuis. Je krijgt helemaal zin om een appeltaart te gaan bakken in deze keuken. In de nabije omgeving is een bos te vinden en een golfbaan. De buurt De Blaak staat bekend om het vele openbare groen, rustige straten en vele vijvers.

Vraagprijs: € 1.450.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

5. Hilvarenbeekseweg 9

Aan de rand van de stad staat dit knusse landhuis. Het is de ideale oplossing voor mensen die landelijk willen wonen, maar de gezelligheid van de stad niet achter willen laten. Lekker genieten van de rust kan ook in je eigen tuin. Hier vind je namelijk het zwembad, de jacuzzi én de sauna. Met zo’n tuin is het niet gek als je elkaar even kwijt raakt. Wat een ruimte!

Vraagprijs: € 1.495.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

4. Bredaseweg 327

Deze villa biedt je de mogelijkheid om er van alles mee te doen. De zwarte tegels en witte muren zijn natuurlijk een prachtige basis om al jouw woonwensen te verwezenlijken. Had ik al gezegd dat er behoorlijk wat licht binnenkomt? Dit is te danken door de vele grote ramen. Maar wees niet bang, jouw privacy gaat hier niet onder lijden. De woning wordt omringt met prachtige hoge bomen, die niet het zonlicht wegnemen, maar wel privacy bieden.

Vraagprijs: € 1.497.500 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

3. Bredaseweg 484

Een completere bungalow zul je niet gauw weer vinden. Zo heeft deze bungalow een eigen welness-/ontspanningsruimte en buitenzwembad (die ook van overkapping is voorzien). Naast alle voorzieningen heb je ook alle rust om je heen. De woning is namelijk omringt met meer dan een hectare aan prachtige bomen. De tuin is flink, maar met een zitmaaier kun je nog van grasmaaien een pretje maken!

Vraagprijs: € 1.600.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

2. Thornerbeek 19

Van buiten zal het er niet direct van afspatten, maar binnen wordt je overspoelt met luxe. Je hoeft nooit meer te wachten in de rij voor de bioscoop. Hier hoef je alleen maar naar zolder te gaan met je eigen hapje en drankje en genieten van de film! Relaxen in je privé-sauna na een lange dag op kantoor? Deze villa maakt de droom waar. Ook deze villa heeft weer een eigen wijnkelder.

Vraagprijs: € 1.600.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

1. Delmerweg 16

Deze prachtige villa lijkt net thuis te horen op Bali. De ruimtes zijn groot en erg rustgevend. Dat is ook niet gek aangezien de inhoud meer dan 3000 m2 is. Als je juist wat anders wil doen dan rusten, kun je naar het souterrain gaan om te sporten, dansen, film te kijken of zelfs een volledige kroegervaring op te doen. Zie jij jezelf hier al wonen?

Vraagprijs: € 1.750.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

Zie jij jezelf al in een van deze paleisjes wonen of heb je zelf een droomhuis gevonden? Het maakt niet uit welke woning jij op het oog hebt, wij helpen je met de verdere stappen in het aankoopproces! Daarnaast praten wij jou binnen 1 uur bij via een gratis online aankooptraining. Zo ben jij weer helemaal op de hoogte van de trucs van makelaars, aankoopstrategieën en andere slimmigheidjes. Schrijf je snel in, maar wacht niet te lang! Er zijn maar 500 plaatsen beschikbaar en vol = vol.