Top 10 duurste woningen in Rotterdam

De Rotterdamse haven is de grootse van Europa en de nummer drie van de wereld. Het is de plek van de handel, bedrijvigheid en werkgelegenheid. Het centrum van Rotterdam is al niet minder levendig en maakt de stad zeer geliefd. Ben jij ook zo benieuwd welke huizen er in Rotterdam in de top 10 van de duurste woningen staan? Lees dan snel verder.

10. Eendrachtsweg 51A t/m E

Dit prachtige monumentaal herenhuis heeft nog elementen zoals glas in lood ramen, marmeren entree en ornamenten plafonds. Het huis heeft vijf verdiepingen en een stadstuin. Deze woning is ideaal voor een grote familie. De verdiepingen zien er allemaal erg divers uit, de ene lijkt wat meer af dan de andere. Gelukkig biedt jou dit de mogelijkheid om alles naar eigen wensen in te richten.

Vraagprijs: € 2.750.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

9. Straatweg 141

Wie droomt er nou niet van genieten in je eigen tuin met het avondrood dat achter de horizon verdwijnt? Dit huis biedt je de mogelijkheid om elke avond zo te genieten aan het water. Dit geeft je het gevoel van vakantie 365 dagen per jaar. Daarnaast bevat de woning veel licht door de grote ramen en het hoge plafond van 3 meter.

Vraagprijs: € 2.795.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

8. Essenlaan 4

Wat een karakteristieke woning is dit. De buitenkant heeft echt de uitstraling van een herenhuis. Echter is de binnenkant enorm gemoderniseerd. En het resultaat hiervan is een prachtige woning. Het is ideaal voor een grote familie en/of een aantal gasten. Zo heeft het huis maar liefst acht slaapkamers, een luxe tuinhuis en een professioneel ingerichte wijnkelder!

Vraagprijs: € 2.875.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

Ben jij op zoek naar een woning die echt bij je past? Download dan ons gratis e-book en vind de perfecte woning!

7. Ringvaartweg 227

Deze villa heeft een zeer bijzondere look. Hij is daarom best bekend en heeft al in meerdere internationale architectuurmagazines gestaan en in televisie programma’s voorgekomen. De halve glazen cirkel en het bio-ecologische dak maakt de woning zeker speciaal. En wie houdt er nou niet van iets speciaals? Daarnaast heeft de woning 2.484m2 eigen grond met veel groen en water.

Vraagprijs: € 2.900.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

6. Grotemarkt 264

Wat een ruimte, en wat een licht! De hoge plafonds en vele ramen zorgen ervoor dat dit penthouse nóg groter lijkt dan dat die daadwerkelijk is. Alleen het dakterras is al 105m2. Deze woning heeft veel luxe aspecten. Zo bevat het een interne lift voor privé gebruik, een thuis bioscoop en een designkeuken met alle denkbare apparatuur.

Vraagprijs: € 3.250.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

5. Vredehofweg 59

Deze unieke villa staat op een top locatie in Rotterdam. Door de hoge groene heggen heeft de villa veel privacy. De aangebouwde bibliotheek heeft langwerpige glas-in-loodramen en een eikenhouten boekenwand met een laddertje. Een echte droom voor een boekenliefhebber. De andere ruimtes in de villa zijn erg elegant en krijgen veel licht door de vele ramen. Deze woning is ideaal voor een gezin die van rust en natuur houdt.

Vraagprijs: € 3.300.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

4. Ringvaartweg 148

Nog een woning aan de Ringvaartweg. Wel met een totaal ander uiterlijk. De huidige bewoners beschrijven de woning als ‘een lekker familie- en vriendenhuis waar iedereen graag komt’. En dat is ook de indruk die je krijgt van de foto’s. Van buiten voelt de woning bijna als een romantisch vakantiehuis. De villa is modern van binnen, maar niet té modern waardoor het de persoonlijke touch mist. Buiten kan je genieten van het vele groen en de jacuzzi.

Vraagprijs: € 3.450.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

3. Houtlaan 295

Een mega penthouse-appartement helemaal naar jouw eigen smaak inrichten? Hier heb je de mogelijkheid. Dit appartement wordt casco opgeleverd, waardoor jij geheel je eigen wensen kan uiten. Dankzij de 80m2 aan balkonruimte heb jij een 360 graden uitzicht over de hele stad. De afbeeldingen hieronder zijn ideeën hoe jij het zelf zou kunnen laten inrichten.

Vraagprijs € 3.615.500 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

2. Dresdenlaan 33

Deze villa biedt je meerdere mogelijkheden om echt te ontspannen. Zo heeft de villa ongekend veel privacy, rust en een fantastisch binnenzwembad met welness! Oh, en de wijnkelder biedt je ook wel een mogelijkheid om te relaxen. Wat je niet gaat doen in deze villa is vervelen. In de entertainment ruimte kan je lekker aan de bar hangen of een film afspelen op je thuis bioscoop.

Vraagprijs: € 3.750.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

1. Straatweg 127

Wat een enorm diepe achtertuin heeft deze kleinschalige villa. Reis je liever met de auto of met de boot? Beide voertuigen kun je kwijt in je privé garage of privé boothuis. Fiets je liever? Dan ben je met 10 minuten in het binnencentrum van Rotterdam. De woning heeft een tijd lang dezelfde eigenaar gehad. Dus wellicht is het nodig om de woning naar eigen smaak te creëren.

Vraagprijs: € 4.500.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

Wat smullen hè, al die woningen! Heb jij al een droomhuis gevonden? Wij helpen je graag tijdens het voorbereiden van de aankoop van jouw eigen paleisje. Kan jij nog wel wat extra tips gebruiken voor de aankoop en ben je benieuwd welke trucs verkopend makelaars gebruiken? Schrijf je dan in voor onze gratis online aankooptraining. In slechts één uur tijd voorzien wij jou van alle benodigde informatie en bieden wij jou de mogelijkheid om vragen te stellen, zodat jij perfect voorbereid de onderhandelingen in kunt gaan. Schrijf je snel in, want vol = vol!