Top 10 duurste woningen in Eindhoven

Eindhoven, de lichtstad! Parijs moet dus haar bijnaam delen met deze mooie stad in Noord-Brabant. Eindhoven heeft haar bijnaam niet te danken aan de vele lampjes die ‘s avonds branden of aan Philips, maar aan de luciferindustrie die in Eindhoven gehuisvest was. Ook jij kan je huisvesten in Eindhoven, misschien wel in een van deze tien pareltjes!

10. Floresstraat 5

Droom weg op je ruime terras met uitzicht op je prachtige parktuin. Of neem je liever een duik in je verwarmde zwembad? Eén ding is zeker, in je tuin van 1876 m2 zul je in elke hoek wat moois vinden. Binnen heeft het huis ook veel te bieden. De keuken is perfect voor de kookliefhebber. Zo heeft het een kookeiland, stoomoven, normale oven en een ingebouwde grote Amerikaanse koelkast. De speelruimte (met Twister ingebouwd op de grond) is de ideale plek voor vermaak voor de kids.

Vraagprijs: € 1.395.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

9. Hunenborg 5

De echte eyecatcher van deze semi-bungalow is toch achterin te vinden. De achtertuin is aangelegd als een ware parktuin. Met water en een grote treurboom lijkt het echt even alsof je in een andere wereld bent beland. De woning kan wel een opknap beurtje gebruiken, maar je kunt hier zeker een pareltje van maken.

Vraagprijs: € 1.400.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

8. Oude Urkhovenseweg 2

Een ideale kans voor een horeca/feestondernemer. Op dit perceel staan vier unieke historische gebouwen. Het eerste gebouw is de woning. Hier vindt je prachtige balkpartijen, rustieke tegels op de vloer en een centraal gelegen schouw. Het tweede gebouw is de voormalige boerderijschuur. Hier is tegenwoordig een grote feestzaal van gemaakt met toiletgroepen. Het derde gebouw heeft eveneens een horeca bestemming. Zo heeft deze feestzaal ook een restaurant met bar en dansvloer. Het vierde gebouw is de professionele restaurantkeuken met alle denkbare apparatuur. Het laatste gebouw is een logeerruimte met badkamer.

Vraagprijs: € 1.450.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

7. Sagittalaan 10

Deze moderne nieuwbouw villa staat in de prachtige villawijk de Luytelaer. De woning heeft een energielabel van A++, heeft vier slaapkamers, twee badkamers en twee woonkamers! Genoeg ruimte voor de hele familie. De woning is zeer hip. De verwarmde gietvloer en zwarte deuren en kozijnen zijn erg in op het moment. Om een frisse (of warme) duik te nemen hoef je niet ver te zijn. Achter in de tuin heb je namelijk een privé verwarmd zwembad. Waarom zou iemand hier ooit weg willen?

Vraagprijs: € 1.795.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

6. Parklaan 36

Als je door de slecht gemaakte foto’s kunt kijken, zie je dat de woning veel te bieden heeft. De woning heeft de ideale ligging, namelijk midden in de prestigieuze Parklaan. Vanaf deze locatie ben je binnen no-time midden in de binnenstad van Eindhoven. Zelfs een groot gezin zal deze woning niet helemaal vol kunnen krijgen. Zo zijn er zeven slaapkamer en een grote loft. Ook beschikt deze woning over een vergunning voor een Boutiquehotel van twee kamers. Zie jij jezelf al hier in trekken?

Vraagprijs: € 1.895.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

5. Hoogstraat 316

Deze mooie stadsvilla is verstopt achter een groene heg. De entreepoort biedt de enige mogelijkheid om vanaf de straat het huis te bewonderen. De dubbele garage biedt nog een extraatje. Hierboven is namelijk een separate studio te vinden. Ideaal voor eigen praktijk of een au pair. Ook heb je genoeg ruimte om je gasten te entertainen. Zo heb je op de begane grond een ontspanningsruimte met bar. Oh en vergeet de enorme jacuzzi waar je met de hele familie in past niet.

Vraagprijs: € 1.900.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

4. Minister 72

Deze villa is iets meer verborgen tussen al het groen. Je zult je daarom verassen hoeveel natuurlijk licht er nog in de woning komt. Door de witte muren en vloer lijkt ook extra ruim. Het bouwjaar uit de jaren 70 zie je terug in de stijl van het huis. Echter is het interieur helemaal gerenoveerd en straalt de luxe ervan af.

Vraagprijs: € 1.950.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

3. Ministerlaan 32

Tja, waar moet je beginnen met een villa zoals deze? Alles zit erop en eraan. Een dubbele inpandige garage waardoor je in de winter niet meer hoeft te krabben. Een enorm binnenzwembad met daarnaast een lounge met bar. En een prachtige villatuin rondom, waardoor er erg veel privacy is. Als het je allemaal even te veel wordt, kun je gaan relaxen in je eigen wellness ruimte met sauna. Kort gezegd; deze villa heeft niks meer nodig, behalve nieuwe bewoners.

Vraagprijs: € 2.000.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

2. Parklaan 20

Een instapklaar vrijstaand herenhuis op een perceel van maar liefst 1.169 m2 op een top locatie aan de Parklaan. Deze woning is ideaal voor grote gezinnen dankzij de zeven slaapkamers. En dankzij de drie badkamers hoef je niet elke ochtend lang te wachten op je beurt. In deze woning moedig je niet meer je kinderen aan om buiten te gaan spelen, je moedigt ze aan om weer eens binnen te komen want buiten gaan ze zich niet vervelen. Zo is er een kunstveld om te hockeyen en basketballen in de tuin en staat er een trampoline.

Vraagprijs: € 2.950.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

1. Emmasingel 31 285

De woning van de modediva Marjan Strijbosch overkopen? Het kan! Zelf heeft ze dit prachtige penthouse zelf ontworpen. De prachtige plafondschilderingen zijn gemaakt door kunstschilder Cornelis Le Mair. De marmeren details in de wc en badkamer geven je het gevoel van ultieme luxe. Bij de koop zitten ook de designer meubels in. Geïnteresseerd? Wees er vlug bij! Want zo’n parel als deze zal niet lang op de markt blijven.

Vraagprijs: € 3.450.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

Wat zijn ze alle tien prachtig! Heb jij jouw droomwoning in Eindhoven al gevonden? Misschien is een van bovenstaande paleisjes wel iets voor jou. Welke woning je ook kiest, wij helpen je graag tijdens het voorbereiden van de aankoop van jouw eigen droomwoning. Kan jij nog wel wat extra tips gebruiken voor de aankoop en ben je benieuwd welke trucs verkopend makelaars gebruiken? Schrijf je dan in voor onze gratis online aankooptraining. Binnen een uur voorzien wij jou van alle informatie, bereiden we je voor en bieden we je de mogelijkheid om vragen te stellen. Schrijf je snel in, want vol = vol!