Top 10 duurste woningen in Breda

Breda: de beste binnenstad van 2017-2019! Naast het feit dat Breda een superleuke winkelstad is, heeft Zoover Breda uitgeroepen tot een na leukste Nederlandse citytrip.

10. Monteslaan 4 A

De basis is hier goed gelegd, en de rest mag jij invullen. Je kunt deze woning (zo goed als) compleet naar eigen smaak aanpassen. Het hele huis bestaat nu nog uit twee kleuren, zwart en wit. En dit zijn natuurlijk kleuren die overal bij passen. Het huis is erg modern van binnen en heeft 21 zonnepanelen.

Vraagprijs: € 1.498.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

9. Overakkerstraat 370

Back to the 60s! De een houdt er meer van dan de ander, maar één ding is zeker deze woning is erg bijzonder. De aangebouwde serre zorgt voor een extra ruimte met veel lichtinval. De master bedroom bevindt zich op de begane grond. Ideaal voor mensen die minder goed te been zijn. Daarnaast heb je op de eerste verdieping nog een aantal (ruime) kamers die je zelf een invulling kan geven.

Vraagprijs: € 1.500.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

8. Wilhelminapark 8

In de gewilde woonwijk Zandberg vind je deze karakteristieke woning. Het huis bevat nog genoeg authentieke elementen maar heeft ook moderne aspecten. Ook al woon je in een drukke stad, met het uitzicht op de Wilheminavijver heb je dat niet door. De achtertuin biedt ook een plek van rust. Hier heb je veel privacy en kun je genieten van fraaie notenbomen en een royaal terras.

Vraagprijs: € 1.545.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

7. Mozartlaan 8

In de jaren 60’ gebouwd en volledig gerenoveerd. Deze woning heeft eigenlijk het complete plaatje. Het perceel bevat maar liefst 1081 m². Door de enorme tuin heeft de woning veel privacy. Het bevindt zich in een rustige villawijk en je bent met enkele minuten fietsen bij scholen, winkels en het centrum van Breda.

Vraagprijs: € 1.575.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

6. de Roy van Zuidewijnlaan 14

Twee voor de prijs van één kun je hier wel zeggen. Dit huis bestaat namelijk uit twee samengevoegde woningen (waardoor het erg groot is geworden!). Het pand heeft nog glas in lood ramen en zeer hoge plafonds met ornamenten. De woning heeft ook nog eens een groot achterhuis en bevat in totaal 10 slaapkamers. Wordt dit té groot voor je? Geen probleem. De woning opnieuw opsplitsen is ook mogelijk.

Vraagprijs: € 1.585.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

5. POST Type De Uitkijk (Bouwnr B4.01)

Het is nog niet mogelijk om dit appartement te bezichtigen want hij wordt nog gebouwd. De afbeeldingen die laten zien hoe het eruit komt te zien zijn wel prachtig. Het is een zeer modern appartement met een oppervlakte van circa 260m². Ook is er een unieke buitenruimte te vinden en beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats.

Vraagprijs: € 1.595.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

4. Baronielaan 172

Je achtertuin direct aan de rivier de ‘Mark’? Dat kunnen niet veel mensen zeggen. Het huis heeft veel grote ramen waardoor je veel natuurlijk licht binnen krijgt. Het herenhuis staat midden in het stadscentrum maar door het uitzicht op de Mark merk je daar niks van. En toch ben je met 3 minuten rijden bij de snelwegen.

Vraagprijs: € 1.595.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

3. Hertog Janlaan 1

Groen, groen en nog eens groen. Wat een prachtige ruime tuin! De tuin is geheel omheind waardoor je pluizige vriend of kleine kinderen vrij rond kunnen lopen. En om tot rust te komen hoef je niet eens naar een park te gaan. En dan is het huis ook nog eens geweldig. Wat een ruimte zeg. Zo heb je vier slaapkamers en twee badkamers voor de hele familie.

Vraagprijs: € 1.650.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

2. Ginnekenweg 303

Deze bijzondere woning laat perfect zien hoe een woning van 400 jaar opgeknapt kan worden. De sfeer en klassieke onderdelen zijn om verliefd op te worden! Kook je graag en heb je vaak vrienden op visite? Dan zul je wegsmelten van het tuinhuis achterin de groene tuin. Hier kun je alle gerechten bereiden en tegelijkertijd je vrienden entertainen. Hoe gaaf is dat!

Vraagprijs: € 2.200.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

1. Zandberglaan 37

Zoek jij een charmante klassieke villa? Maar wel eentje met de moderne voorzieningen die je nodig hebt? Dan is deze woning perfect. Het huis ligt aan een rustige weg, maar alles wat je nodig hebt is op loopafstand bereikbaar. ‘S avonds lekker rustig tv kijken terwijl de kids in hun eigen speelkamer spelen? Hier kan dat! De tuin is erg zonnig, even afkoelen kan in je eigen zwembad.

Vraagprijs: € 2.875.000 k.k.

Bekijk deze woning op Funda

Wat is er veel keuze in Breda! Heb jij al een keuze gemaakt? Of je nu een paleisje uit deze top 10 kiest of toch een andere woning op het oog hebt, wij helpen je graag tijdens het voorbereiden van de aankoop van jouw eigen droomwoning. Kan jij nog wel wat extra tips gebruiken voor de aankoop en ben je benieuwd welke trucs verkopend makelaars gebruiken? Schrijf je dan in voor onze online aankooptraining. Binnen een uur voorzien wij jou van alle informatie, bereiden we je voor en bieden we je de mogelijkheid om vragen te stellen. Schrijf je snel in voor onze gratis online aankooptraining, want vol = vol!