appartement amsterdam

De 5 duurste appartementen in Nederland

Een appartement is niet altijd het type woning waar je als eerste aan denkt, zeker niet als je veel geld te besteden hebt. Appartementen zijn er, net als woonhuizen, in alle soorten en maten. In dit blog dromen we weg bij de vijf duurste appartementen die op dit moment in Nederland te koop staan.

5. Prinsengracht 468, Amsterdam

Ben jij op zoek naar een appartement met uitzicht op het water? Dan is dit jouw droomwoning! Het 335 m2 grote appartement is verdeeld over drie monumentale grachtenpanden. Aan ruimte dus geen gebrek en er zijn meerdere zithoeken gecreëerd om te genieten van het uitzicht. Om bij mooi weer lekker in de zon te kunnen zitten, is er een patiotuin aangelegd. In 2011 is dit appartement volledig gerenoveerd. Je hebt dus de beschikking over de meest moderne faciliteiten, maar wel met een monumentaal sausje!

Vraagprijs: € 3.750.000 k.k.


Bekijk deze woning op Funda

4. Pieter de Hoochstraat 11 D2, Amsterdam

Als je een modern appartement zoekt in hartje Amsterdam, is dit nieuwbouwproject echt iets voor jou. Uitzicht op het Rijksmuseum, vlakbij de P.C. Hooftstraat en aan het water: dit appartementencomplex heeft het allemaal. Het appartement op de vierde etage beschikt over 252 m2 en is helemaal in te richten zoals jij het wil. Bij het ontwerp is rekening gehouden met drie slaapkamers en twee badkamers, maar je kunt er eenvoudig een eigen draai aan geven.

Vraagprijs: € 3.7950.000 v.o.n.


Bekijk deze woning op Funda

3. Frans van Mierisstraat 90, Amsterdam

Dit pand was eerst een bedrijfsruimte, maar nu zijn er enkele prachtige woningen ontworpen. Het hele project is het bezichtigen waard, maar de lichtinval is het meest in het oog springend. Er is namelijk een grote schuifpui in de woonkamer van maar liefst tien meter breed en 4,5 meter hoog! Er komt dus ontzettend veel licht de woning binnen, wat het gevoel creëert dat binnen en buiten een geheel zijn. Uiteraard is aan alles gedacht bij de uitvoering van dit project. De afwerking van het appartement is hoogwaardig en er is voldoende ruimte voor een of meerdere auto’s.

Vraagprijs: € 3.875.000 v.o.n.


Bekijk deze woning op Funda

2. Pieter de Hoochstraat 10 D3, Amsterdam

In hetzelfde complex als nummer 4 uit deze lijst vinden we nog een nieuw te bouwen appartement. In 2019 worden de appartementen opgeleverd, dus voor deze droomwoningen zul je nog even geduld moeten hebben. Voor wonen in het Museumkwartier is een beetje geduld echter wel de moeite waard!

Vraagprijs: € 4.465.000 v.o.n.


Bekijk deze woning op Funda

1. Prins Hendriklaan 31 A, Amsterdam

Vlakbij het Vondelpark vind je het duurste appartement in Nederland. Met ruim 300 m2 aan woonoppervlak is er voldoende ruimte voor jou en alle mensen die je graag dichtbij hebt. Er is een gastenverblijf, dus er is altijd ruimte voor logees. In de garage is plek voor drie auto’s, dus ook daar hoef jij je niet meer druk om te maken. Bovendien beschikt dit appartement over een eigen tuin, zodat je in de zomer heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Dat bieden lang niet alle appartementen!

Vraagprijs: € 5.400.000 k.k.


Bekijk deze woning op Funda

Dat zijn echt appartementen om weg te dromen toch? Ben je op zoek naar een appartement en wil je weten wat de precieze waarde van jouw droomwoning is? Dan is ons e-book over de waarde van jouw droomwoning echt iets voor jou. Download hem gratis en bereid je tot in de puntjes voor op jouw toekomstige aankoop!

Was dit nuttige informatie?
   
Bedankt voor je input!

 

Ook interessant

De ultieme huis bezichtigen gids Een huis bezichtigen is een belangrijk moment. Je komt erachter of het huis geschikt is voor jou en kunt belangrijke informatie inwinnen. Daarom is he...
Dit is de top 10 duurste huizen van Nederland De huizenprijzen zijn de laatste jaren flink aan het stijgen. Wat voor huis je gaat kopen ligt vooral aan je budget: als je een huis aan het zoeken be...
Bouwjaar woning – tips en valkuilen op een rij! Het bouwjaar van een woning kan veel zeggen over de staat van de woning. Zo zijn woningen gebouwd voor 1920 weinig aantrekkelijk, terwijl de kwaliteit...
Alles wat jij moet weten over het overgangsrecht v... Wat is overgangsrecht van een hypotheek en heb jij hiermee te maken? Wij leggen uit wat het overgangsrecht inhoudt en wat voor invloed het heeft op jo...