appartement amsterdam

De 5 duurste appartementen in Nederland

Een appartement is niet altijd het type woning waar je als eerste aan denkt, zeker niet als je veel geld te besteden hebt. Appartementen zijn er, net als woonhuizen, in alle soorten en maten. In dit blog dromen we weg bij de vijf duurste appartementen die op dit moment in Nederland te koop staan.

5. Badhuiskade 351 353, Amsterdam

Het appartementencomplex BOLD (sky villa’s) Amsterdam heeft nu een van hun penthouses te koop staan. Dit appartement heeft een oppervlakte van circa 774 m2. Daarmee wordt het gezien als het grootste penthouse in Amsterdam op dit moment. Dat begint al goed! Het penthouse bevat meerdere slaapkamers en badkamers. Wil je eventjes naar buiten? Dan kun je gebruik maken van eenn van de privé terrassen. Mocht je toch niet enthousiast zijn geworden door de foto’s, dan heb je gelukkig de mogelijkheid om het penthouse nog af te bouwen naar eigen wens.

Vraagprijs: € 6.550.000 v.o.n.


Bekijk deze woning op Funda

4. Landverhuizersplein 152, Rotterdam

Zoek je toevallig een royaal penthouse in Rotterdam? Dan is dit perfect voor je. Het penthouse is verdeeld over drie grote verdiepingen. Door de hoge raampartijen komt er veel natuurlijk licht binnen en oogt het appartement extra ruim. Buiten is genoeg ruimte, zo zijn er twee dakterrassen met een totaal oppervlakte van 157m2. En wat dit penthouse extra bijzonder maakt, is dat het hoogste privé zwembad van Nederland bij dit penthouse behoort.

Vraagprijs: € 6.900.000 k.k.


Bekijk deze woning op Funda

3. Pontsteiger 168, Amsterdam

De Pontsteiger heeft al eerder appartementen gehad die in de duurste top 10 voorkomen. Dit keer halen ze de lijst weer. De Pontsteiger 168 is een penthouse met een modern design. De Amsterdamse skyline is vanaf elke kamer in het huis te zien. En binnen 10 minuten fietsen bevind je je al in de binnenstad. Naast je fiets kun je ook je auto parkeren op één van de twee privé parkeerplekken. Ga je liever met je boot een stukje varen? Dan kun je gebruik maken van je privé-dock.

Vraagprijs: € 7.150.000 k.k.


Bekijk deze woning op Funda

2. Residence van Oranje Bouwnr. 29.30, Noordwijk

Heb je nog even geduld? Dan is dit pareltje zeker het wachten waard. Op dit moment zijn ze namelijk druk aan het bouwen om alles zo perfect mogelijk te maken. Dit penthouse zit op de vijfde verdieping en kijkt mooi uit over het strand van Noordwijk. Het bevat vier slaapkamers en is ongeveer 280 m2 groot. Mocht dit te groot zijn voor je, dan zijn er nog een aantal andere kleinere opties beschikbaar in hetzelfde pand.

Vraagprijs: € 8.250.000 v.o.n.


Bekijk deze woning op Funda

1. Emmalaan 4 D, Amsterdam

Ook dit prachtige penthouse moet nog helemaal omgetoverd worden. Het pand is namelijk voor de Eerste Wereldoorlog gebouwd en wordt van binnen helemaal gemoderniseerd. Het exterieur wordt ook aangepast, zo komt er een nieuw dak op waardoor het pand slanker en eleganter oogt. Deze transformatie zal in Q1 2023 starten. Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 378 m2 en een dakpatio van circa 34 m2. Het is daarom niet gek dat het penthouse maar liefst vier slaapkamers bevat en twee keukens. Oh en hadden we al gezegd dat het pand aan het Vondelpark grenst?

Vraagprijs: € 9.000.000 k.k.


Bekijk deze woning op Funda

Dat zijn echt appartementen om weg te dromen toch? Ben je op zoek naar een appartement en wil je weten wat de precieze waarde van jouw droomwoning is? Dan is ons e-book over de waarde van jouw droomwoning echt iets voor jou. Download hem gratis en bereid je tot in de puntjes voor op jouw toekomstige aankoop!