appartement amsterdam

De 5 duurste appartementen in Nederland

Een appartement is niet altijd het type woning waar je als eerste aan denkt, zeker niet als je veel geld te besteden hebt. Appartementen zijn er, net als woonhuizen, in alle soorten en maten. In dit blog dromen we weg bij de vijf duurste appartementen die op dit moment in Nederland te koop staan.

5. Prinsengracht 468, Amsterdam

Ben jij op zoek naar een appartement met uitzicht op het water? Dan is dit jouw droomwoning! Het 335 m2 grote appartement is verdeeld over drie monumentale grachtenpanden. Aan ruimte dus geen gebrek en er zijn meerdere zithoeken gecreëerd om te genieten van het uitzicht. Om bij mooi weer lekker in de zon te kunnen zitten, is er een patiotuin aangelegd. In 2011 is dit appartement volledig gerenoveerd. Je hebt dus de beschikking over de meest moderne faciliteiten, maar wel met een monumentaal sausje!

Vraagprijs: € 3.750.000 k.k.


Bekijk deze woning op Funda

4. Pieter de Hoochstraat 11 D2, Amsterdam

Als je een modern appartement zoekt in hartje Amsterdam, is dit nieuwbouwproject echt iets voor jou. Uitzicht op het Rijksmuseum, vlakbij de P.C. Hooftstraat en aan het water: dit appartementencomplex heeft het allemaal. Het appartement op de vierde etage beschikt over 252 m2 en is helemaal in te richten zoals jij het wil. Bij het ontwerp is rekening gehouden met drie slaapkamers en twee badkamers, maar je kunt er eenvoudig een eigen draai aan geven.

Vraagprijs: € 3.7950.000 v.o.n.


Bekijk deze woning op Funda

3. Frans van Mierisstraat 90, Amsterdam

Dit pand was eerst een bedrijfsruimte, maar nu zijn er enkele prachtige woningen ontworpen. Het hele project is het bezichtigen waard, maar de lichtinval is het meest in het oog springend. Er is namelijk een grote schuifpui in de woonkamer van maar liefst tien meter breed en 4,5 meter hoog! Er komt dus ontzettend veel licht de woning binnen, wat het gevoel creëert dat binnen en buiten een geheel zijn. Uiteraard is aan alles gedacht bij de uitvoering van dit project. De afwerking van het appartement is hoogwaardig en er is voldoende ruimte voor een of meerdere auto’s.

Vraagprijs: € 3.875.000 v.o.n.


Bekijk deze woning op Funda

2. Pieter de Hoochstraat 10 D3, Amsterdam

In hetzelfde complex als nummer 4 uit deze lijst vinden we nog een nieuw te bouwen appartement. In 2019 worden de appartementen opgeleverd, dus voor deze droomwoningen zul je nog even geduld moeten hebben. Voor wonen in het Museumkwartier is een beetje geduld echter wel de moeite waard!

Vraagprijs: € 4.465.000 v.o.n.


Bekijk deze woning op Funda

1. Prins Hendriklaan 31 A, Amsterdam

Vlakbij het Vondelpark vind je het duurste appartement in Nederland. Met ruim 300 m2 aan woonoppervlak is er voldoende ruimte voor jou en alle mensen die je graag dichtbij hebt. Er is een gastenverblijf, dus er is altijd ruimte voor logees. In de garage is plek voor drie auto’s, dus ook daar hoef jij je niet meer druk om te maken. Bovendien beschikt dit appartement over een eigen tuin, zodat je in de zomer heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Dat bieden lang niet alle appartementen!

Vraagprijs: € 5.400.000 k.k.


Bekijk deze woning op Funda

Dat zijn echt appartementen om weg te dromen toch? Ben je op zoek naar een appartement en wil je weten wat de precieze waarde van jouw droomwoning is? Dan is ons e-book over de waarde van jouw droomwoning echt iets voor jou. Download hem gratis en bereid je tot in de puntjes voor op jouw toekomstige aankoop!

Was dit nuttige informatie?
   
Bedankt voor je input!

 

Ook interessant

Een huis kopen met erfpacht, hoe zit dat? Deze week behandelen we weer een veelgestelde vraag uit onze online aankooptraining. Dit keer staat het onderwerp erfpacht centraal. Een huis kopen me...
4x Stress bij een huis kopen: zo houd je het hoofd... Ervaar jij stress bij het huis kopen? Je bent lang niet de enige. Het is niet gek dat vragen door je hoofd spoken als: 'Krijg ik nog wel een huis?' en...
4 Veelgestelde vragen: hoe zit het met de bouwkund... Een bouwkundige keuring is belangrijk tijdens het aankoopproces. Niet alleen voldoe je direct aan je onderzoeksplicht, maar je komt er ook achter of j...
Top 10 duurste woningen in Amsterdam De krappe woningmarkt doet gekke dingen met de huizenprijzen. Nu hoor ik je denken; wat zouden dan de verkoopprijzen van de grachtenpanden, luxe a...