Een plaatje van een huisje. Wat zijn goede woningsites?

Zo kan jij huizen zoeken die niet op Funda staan

Huizen die niet op Funda staan hebben iets minder concurrentie. De bekendste woningsite is misschien wel Funda, maar er bestaan nog veel meer sites, met elk z’n eigen voor- en nadelen. Welke site dient waarvoor? Wij hebben de beste woningsites voor jou op een rijtje gezet.

Huizen zoeken op Funda.nl

Funda is de bekendste en meest gebruiksvriendelijke huizenzoekmachine. Het bevat uitgebreide informatie over de getoonde woningen. Funda is in 2001 opgericht en is eigendom van NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars). Dit betekent wel dat haar eigen makelaars (van NVM) voorgetrokken worden op Funda.nl, een minpuntje. Daarom loont het om ook naar huizen te zoeken die niet op Funda staan. Op die huizen heb je soms minder concurrentie, simpelweg omdat ze minder vaak gevonden worden.

Huizen die niet op Funda staan

Huizen die nog niet op Funda staan, kun je vaak op andere woningsites vinden. Wij zetten de beste woningsites voor je op een rijtje:

Huislijn.nl

Huislijn.nl geeft veel informatie over huizen, maar vanwege de opzet van de site is het wat minder gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Huislijn.nl bestaat sinds 2005 en is onafhankelijk. Bij Huislijn.nl kun je tevens zoeken naar makelaars.

Huizenzoeker.nl

Huizenzoeker.nl is een erg gebruiksvriendelijke site die zoekt in andere huizensites zoals Funda, Jaap en Huislijn. Zo zoek je dus in meerdere sites tegelijk in plaats van slechts in één; je krijgt meer resultaten en informatie. De site is wel vrij vol, en daarmee niet heel overzichtelijk. Huizenzoeker.nl hoort net als Jaap.nl bij Telegraaf Media Nederland. Het oprichtingsjaar is niet bekend.

Miljoenhuizen.nl

Miljoenhuizen.nl is een volledige site, met ook de prijsgeschiedenis van huizen: alle prijzen sinds 2005 worden getoond. Verder is het een snelle site. Minpuntjes zijn dat de site niet heel overzichtelijk is en dat zoeken wat lastig werkt. Miljoenhuizen.nl geeft dus wel goede informatie, maar is qua gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid minder.

Zah.nl

Op Zah.nl kun je eenvoudig filteren, het is daarmee een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke site. Nadeel is dat het niet alle informatie van huizen toont, maar dat de site veelal doorverwijst. Zah.nl is eigendom van de Rabobank en bestaat sinds 2005.

Vandaag woningen die pas morgen op Funda staan?

Dat kan met ons PRE Funda aanbod. Hiermee zie jij 100% van het nieuwste woningaanbod tot 48 uur eerder VOORDAT de woning op Funda staat. Dat geeft jou een enorme voorsprong op alle andere woningkopers. Wil jij ook toegang tot het PRE Funda aanbod? Schrijf je dan in voor de online aankooptraining van Libero Aankoop. Na afloop van de training weet jij hoe jij toegang krijgt tot deze geweldige tool. 

Schrijf je in voor de training!

PRE Funda aanbod