Huis Kopen?

Hoe bereid jij je voor?

Volg de gratis aankooptraining

dinsdag 16 april om 19:30 uur

voor de Beste Voorbereiding

Maximaal 250 deelnemers Vol = vol

208.704 gingen jou voor
Gemiddelde beoordeling:
4.6 sterren

Geen Goede Voorbereiding

83% van de woningzoekenden denkt voldoende te weten over het kopen van een woning als ze weten hoeveel ze maximaal aan hypotheek kunnen krijgen. Je gaat bij een financieel adviseur langs of doet een berekening online. Je weet nu het maximale budget, maar verder weet je nog helemaal niets.

Een Goede Voorbereiding

Met een Goede Voorbereiding weet jij:

  • hoe je het huis van jouw dromen vindt
  • hoe je het perfecte bod neerlegt
  • hoe je aan unieke informatie komt waarmee jij geld bespaart op de woning
Geen Goede Voorbereiding Goede Voorbereiding
Voorsprong op anderen Geen voorsprong Gigantische voorsprong
Inside Information Geen toegang Toegang tot Inside Information
Gevoel van marktprijzen Geen gevoel van marktprijzen Goed gevoel van marktprijzen
Meerdere opties Slechts 1 aankoopkans Meerdere aankoopkansen
Experts achter de hand Nee Ja
Samengevat Zonder Goede Voorbereiding is jouw kans op een woning nihil. En als het je lukt, dan betaal je veel te veel. Mét een Goede Voorbereiding koop jij gegarandeerd een woning. Je doet het perfecte bod en betaalt geen cent te veel.

Geen goede voorbereiding

VS

Goede voorbereiding

de 5 belangrijkste verschillen

Gigantische voorsprong op de concurrentie

Met een Goede Voorbereiding heb jij direct een enorme voorsprong op andere woningzoekers. Dat lijkt oneerlijk, maar jij hebt die voorsprong zelf verdiend. Want jij hebt je wél goed voorbereid.

Hoe krijg je die gigantische voorsprong?
Jij herkent dit vast. Je ziet een woning op Funda en je belt direct voor een bezichtiging. In bijna alle gevallen ben je dan al te laat en krijg je een mail met: ‘Vanwege de grote interesse, plannen we geen nieuwe bezichtigingen. We zetten je op de reservelijst.’ Jij weet inmiddels dat je niet meer van die reservelijst afkomt. Als je te laat bent om te bezichtigen, krijg jij die woning nooit. Maar er is een manier om nieuw woningaanbod te krijgen tot 48 uur VOORDAT het op Funda komt. En jij krijgt gratis toegang tot dit aanbod na het volgen van de online aankooptraining!

Kopers met een Goede Voorbereiding weten dit. Zij hebben deze gigantische voorsprong op andere woningkopers.

Ja, ik wil die voorsprong!

Volg de aankoop training op dinsdag 16 april om 19:30 uur

Inside Information

Met een Goede Voorbereiding doorzie jij het plan van de verkoper en kun jij het IDEALE BOD neerleggen. Want mét een Goede Voorbereiding beschik jij over unieke inside-information over de woning. Hierdoor weet jij precies wat het ideale bod is waarmee jij de verkoper over de streep trekt. Gegarandeerd dat hij voor jouw perfecte bod gaat.

Hoe kom jij aan Inside Information?
Dat vertel ik je in de online aankooptraining. Jij beschikt dan over unieke informatie over iedere woning die te koop staat. Met die informatie kun jij altijd het IDEALE BOD uitbrengen. Grote kans dat de verkoper jouw bod accepteert!

Met een Goede Voorbereiding heb jij unieke Inside Information van iedere woning. En daarmee een informatievoorsprong op alle andere woningkopers. Hierdoor bepaal jij wél het IDEALE BOD. 

Ja, ik wil inside-information!

Volg de aankoop training op dinsdag 16 april om 19:30 uur

Gevoel van marktprijzen

Met een Goede Voorbereiding heb jij wél gevoel voor marktprijzen. En dit is in deze markt van essentieel belang. Doe jij een onzinbieding, dan neemt de verkoper je niet serieus. Een tweede kans krijg je niet! Dus jouw bod moet direct PERFECT zijn. En dat kan alleen als jij een goed gevoel van marktprijzen hebt.

Hoe kom je aan dat gevoel van prijzen?
Jij koopt niet iedere dag een woning. Wij doen dat wel. Sterker nog: dat is het enige wat wij de hele dag doen! Onze core business is het aankopen van woningen. Dus dat gevoel zit in ons. Wij weten als geen ander hoe de markt in elkaar zit. Op dit moment is er een enorme krapte op de woningmarkt. Jij weet dat natuurlijk ook. Maar onze aankoopmakelaars weten precies welke technieken ze moeten toepassen om toch kans te maken op een Gouden Aankoop.

Met een gevoel van marktprijzen koop jij jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs. Voorkom een onzinbieding door een Goede Voorbereiding.

Ja, ik wil een onzinbieding voorkomen!

Volg de aankoop training op dinsdag 16 april om 19:30 uur

Je hebt meerdere opties

Dit weet bijna niemand. Maar mét een Goede Voorbereiding heb je meerdere opties om te bieden. Hoe deze verschillende biedtechnieken werken, leg ik je uit in de aankooptraining. Je vergroot je kansen enorm als jij weet wat jouw opties zijn.

Superbelangrijk dat je vooraf jouw opties weet. Dit hoort bij een Goede Voorbereiding.

Ja, ik wil de beste biedtechniek!

Volg de aankoop training op dinsdag 16 april om 19:30 uur

Je staat er niet alleen voor. Je hebt een expert achter de hand

Een huis kopen is voor veel mensen geen dagelijkse routinetaak. Daarom is het verstandig om altijd een expert achter de hand te hebben. Gewoon iemand met wie je kan sparren over de zakelijke kant van het kopen van een huis.

Jij weet zelf heel goed of je in een woning wilt wonen. Daar kan niemand anders je bij helpen. Maar het ideale bod bepalen, met of zonder voorbehoud van financiering, een duaal bod doen, de koopakte controleren, een bouwkundige keuring regelen, een goede taxateur vinden, de juiste hypotheek afsluiten…dat zijn de dingen waar je wél hulp bij kunt gebruiken.

En ook als er onverwachte dingen gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan een tegenvallend bouwkundig rapport. Dan is het fijn als je met een expert kunt sparren over de volgende stap. Want je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor jouw droomwoning.

Met een expert achter de hand, heb jij een Goede Voorbereiding en doe jij gegarandeerd een Gouden Aankoop. 

Ja, ik wil een expert achter de hand!

Volg de aankoop training op dinsdag 16 april om 19:30 uur

Bereid je goed voor

Volg de aankooptraining

Investeer 60 minuutjes van jouw tijd op dinsdag 16 april om 19:30 uur en verzeker jezelf van de Beste Voorbereiding op de grootste aankoop van je leven.

De aankooptraining is een live training en is helemaal gratis. Er is maximaal plek voor 250 deelnemers. Vol = Vol!