Veelgestelde vragen

Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Vandaag om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Kan ik na de uitkomst van de aankoopscan de opdracht intrekken om daarna de woning zelf aan te kopen?

Zodra je Libero Aankoop opdracht hebt gegeven voor de aankoopscan gaan wij namens jou onderhandelen over de woning die je op het oog hebt. Indien je tijdens het onderhandelingsproces (dus bijvoorbeeld tijdens of na de uitkomst van de aankoopscan) besluit om verder af te zien van onze dienstverlening, maar je koopt (en/of je partner) de woning alsnog zelf, dan ben je ten alle tijde de volledige courtage verschuldigd aan Libero Aankoop. Zie hiervoor ook de voorwaarden van Libero Aankoop:AV 7.3. Indien je dus nadat we zijn begonnen met de aankoopscan onze dienstverlening niet meer op prijs stelt, maar vervolgens wel zelf (of met behulp van derden) alsnog de woning aankoopt, ben je ons de volledige courtage verschuldigd.

Alleen als je afziet van de aankoop brengen wij niets in rekening en hopen wij je voor een volgend huis weer te kunnen begroeten.

Hiermee willen wij voorkomen dat wij ingeschakeld worden om het voorwerk te doen, om vervolgens bedankt te worden voor de bewezen diensten.

De meeste mensen die besluiten de woning naar aanleiding van de aankoopscan niet te kopen, komen op een volgend moment bij ons terug voor een andere woning en daar zijn we uiteraard blij mee. Ons courtagesysteem is volledig transparant en dwingt ons ook om maximaal resultaat voor de klant te halen. 

Vrijblijvend contact opnemen

Sluiten
Waar kunnen we jou mee helpen?
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

morgen vanaf 07:30

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 632 beoordelingen