(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • De beste prijs voor jouw droomwoning
  • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 434 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Dinsdag 27 februari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Kan ik na de uitkomst van de resultaatscan de opdracht intrekken om daarna de woning zelf aan te kopen?

Zodra je Libero Aankoop opdracht hebt gegeven voor de resultaatscan gaan wij namens jou onderhandelen over de woning die je op het oog hebt. Indien je tijdens het onderhandelingsproces (dus bijvoorbeeld tijdens of na de uitkomst van de resultaatscan) besluit om verder af te zien van onze dienstverlening, maar je koopt (en/of je partner) de woning alsnog zelf, dan ben je ten alle tijde de volledige courtage verschuldigd aan Libero Aankoop. Zie hiervoor ook de voorwaarden van Libero Aankoop:AV 7.3. Indien je dus nadat we zijn begonnen met de resultaatscan onze dienstverlening niet meer op prijs stelt, maar vervolgens wel zelf (of met behulp van derden) alsnog de woning aankoopt, ben je ons de volledige courtage verschuldigd.

Alleen als je afziet van de aankoop brengen wij niets in rekening en hopen wij je voor een volgend huis weer te kunnen begroeten.

Hiermee willen wij voorkomen dat wij ingeschakeld worden om het voorwerk te doen, om vervolgens bedankt te worden voor de bewezen diensten.

De meeste mensen die besluiten de woning naar aanleiding van de resultaatscan niet te kopen, komen op een volgend moment bij ons terug voor een andere woning en daar zijn we uiteraard blij mee. Ons courtagesysteem is volledig transparant en dwingt ons ook om maximaal resultaat voor de klant te halen. Eigenlijk hoeven wij maar 10% beter te onderhandelen dan dat jij zelf zou doen. Vanaf dat moment zijn namelijk onze kosten betaald en is alles wat wij meer van de prijs af krijgen jouw pure winst.  

Vrijblijvend contact opnemen

Live chat - Online