De Gouden Aankooptips

In 1 uur de beste voorbereiding voor het kopen van een woning.

Te veel betalen? Een woning met verborgen gebreken kopen? Dingen die je echt niet wilt! Hoe zorg je dat de grootste aankoop van je leven succesvol is? In onze gratis online training krijg je beste tips voor de koop van je droomwoning. Live te volgen vanaf je eigen bank!

Volg de gratis online training op donderdag 27 december om 19:30 uur.
Let op! Max. 500 plaatsen

De miskoop van Sophie

"Het is me op een middag bijna gelukt om mijn hele leven in de soep te laten lopen. We waren al maanden op zoek naar een passende woning in onze droomstad. Inmiddels hadden we al 6 x achter het net gevist, bezichtigingen met meer dan 20 mensen en dan bieden. Elke keer bleek ons bod niet aantrekkelijk genoeg voor de koper. Deze gedenkwaardige middag zagen we een fantastische woning. Elk detail klopte. We vonden het prachtig... en, er waren slechts 4 andere kijkers op de kijkmiddag.

7 keer is scheepsrecht, zeiden we tegen elkaar. Dit keer moest ons bod het winnende zijn. Deze kans wilden we niet laten lopen. Een bod van 32 % boven de vraagprijs zonder enig voorbehoud, daarmee zagen we ons zelf de bieding wel winnen. Dit keer werd het serieus. Onze droomwoning konden we niet meer mislopen...

De mail met het bod stond klaar om te versturen. Mijn vriend had het ineens over een online training, of we onze mail niet beter na die training konden versturen. Het leek me onhandig en dom om nog langer te wachten. Dit was toch ONZE kans? We kregen ruzie, ik schreeuwde of hij nog een keer een woning wilde missen. Hij wist me te kalmeren en te overtuigen om toch nog een paar uur te wachten. We volgden de training. Naast de leuke humor werden we flink met onze neus op de feiten gedrukt. Op basis van de tips hebben we onze mail behoorlijk aangepast. En kochten we onze droomwoning voor 11 % boven de vraagprijs met enkele essentiele voorbehouden! 52.000 bespaard op een avond, dat gebeurt me niet vaak."
Sophie - Amsterdam

In de training leer je:

 • Waarom 99% van de aankoopmakelaars niet jouw belang dienen;
 • Waar jij de meest aantrekkelijke woningen vindt;
 • Hoe jij de absolute bodemprijs van je nieuwe woning vindt;
 • Wat de #1 fout is die wordt gemaakt bij de koop van een huis;
 • En, hoe jij net als Sophie de verkopende makelaar te slim af bent!

Schrijf je nu gratis in!

Voor de online training van donderdag 27 december om 19:30 uur.

Wij houden niet van ongewenste e-mail, die sturen we jou dus ook niet toe. Je gegevens zijn veilig bij ons!
Kun je donderdag 27 december om 19:30 uur niet? Wij houden je graag op de hoogte over de volgende webinar:
"Ter illustratie vraagt hij zijn digitale publiek naar de Funda-link van het huis waarin ze geïnteresseerd zijn. Bij de tweede is het raak" "Makelaar leidt je om de tuin, Korné Pot zette alle makelaarscliché's op een rij." "De meest gemaakte vergissing, die ruim twee derde van alle woningkopers maken, zo schat Pot, is om stappen in het aankoopproces in omgekeerde volgorde te doen." "Een veelgemaakte fout is volgens Pot ook dat onervaren huizenkopers gaan onderhandelen met een makelaar die jarenlang heeft gestudeerd voor zijn vak. Dan ben je als huizenkoper een amateurvoetballer die een eredivisiespeler door de benen wil spelen. Dat ga je niet winnen als je je niet goed voorbereidt."
Bekend van o.a.

Specifieke informatie:

Datum: Donderdag 27 december om 19:30 uur

Duur: Ca. 60 minuten

Inhoud: De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Kosten: Gratis (inclusief gratis PDF) 

Deelname: Max 500 plaatsen beschikbaar, reserveer nu je plek. Vol = vol. De laatste inschrijving was 13 minuten geleden.

Locatie: Via je laptop, mobiel, tablet of pc. Thuis vanaf je eigen bank.

Let op: De training is live en wordt niet opgenomen. Mis niets en zorg dus dat je er bij bent!

Met de auteur van het boek: 'Woning kopen? De Gouden Tips'

Veelgestelde vragen:

 • Is de training echt gratis? Zit er geen addertje onder het gras?Ja, de training is echt gratis. Echt waar! We geven deze training vanuit Libero Aankoop. Wij willen dat iedere woningaankoop in Nederland een topaankoop is! Deze training brengt dat doel dichterbij. Van de 60 minuten gaan er 2 over onze eigen service. Een deel van de deelnemers wordt dankzij deze 2 minuten enthousiast over Libero Aankoop en wordt klant bij ons. Daardoor kunnen we deze training gratis blijven aanbieden.
 • Kan ik deze training ook thuis / onderweg bekijken?De training is live & interactief, dus het is prettig als je actief mee kan doen. De training is zowel op een PC, laptop, tablet of smartphone te bekijken. Je kan dus meedoen waar je maar wilt. Zelfs in je favoriete joggingbroek. Niemand die het ziet :)
 • Zijn deze tips ook van toepassing in een overspannen markt (Vul jou plaats maar in)De tips zijn gericht op de koop van alle woningen in Nederland. We zullen verschillende aankoopstrategieën en regio's behandelen.
 • Zijn deze tips ook nuttig bij het kopen van een nieuwbouwwoning?Het grootste gedeelte van de tips is ook van toepassing bij nieuwbouw.

Schrijf je nu gratis in!

Voor de online training van donderdag 27 december om 19:30 uur.

Wij houden niet van ongewenste e-mail, die sturen we jou dus ook niet toe. Je gegevens zijn veilig bij ons!
Kun je donderdag 27 december om 19:30 uur niet? Wij houden je graag op de hoogte over de volgende webinar:

Reacties van anderen

 • Ben:
  "Makkelijk om zo vanaf de bank allerlei tips te krijgen, zonder dat je het overal hoeft op te zoeken!"
 • Christiaan:
  "De mensen van Libero Aankoop zijn oprecht bezig met de klanten. Op een interactieve manier tijdens de webinar, maar vooral ook via de e-mail. Jullie staan oprecht open voor reacties, feedback en doen er alles aan om de meest oprechte annkoopmakelaar te zijn."
 • Cindy:
  "Ik heb vorige week je webinar gevolgd en gesterkt door de tips en de informatie heb ik een bod gedaan. Gelijk 8,5% onder de koopprijs geboden en het is gelukt! We hebben het huis! Natuurlijk prijs ik jullie aan bij familie en vrienden, voor zover dat relevant is natuurlijk. Nogmaals hartelijk dank! Wij zijn er erg blij mee!"
 • Elsa:
  "Goede informatieve training. Heel helder en leerzaam. Geen vragen."
 • Jelmer:
  "Door het volgen van deze informatieve webinar voel ik me ineens geen leek meer."
 • Joris:
  "Het stellen van vragen zorgde ervoor dat ik nu een stevige basis heb. 2 weken na de webinar kocht ik mijn eerste koophuis."
 • Kelly:
  "Scherpe webinar! Heel erg bedankt, wij hebben er veel aan gehad!"
 • Marco:
  "feedback; ik was enigzins verrast door het feit dat er een commercieel doel zit achter deze seminar. Echter doet dit voor mij niet onder aan de inhoud. deze is echt super goed en nuttig. Ik kan alleen wel zeggen dat ik nu zelfs overweeg van de diensten van Libero Aankoop gebruik te maken! goede actie!"
 • Johan:
  "Ik vond het een goede webinar. Er kwamen voor mij een aantal losse eindjes bij elkaar. Het interactieve zorgt voor automatisch voor een actievere houding. Technisch verliep het ook vlekkeloos. Dank. "
 • Jan:
  "Het seminar zit vol met zeer nuttige eye-openers. Ik had dit voor geen goud willen missen!"
 • Margot:
  "Top thx! erg veel geleerd!"
 • Bas:
  "bedankt voor deze webinar! ik ben weer een stuk wijzer geworden!"
 • Marja:
  "Helder verhaal! Fijn om alles wat ik op internet al heb gelezen een op een rijtje te rkijgen in een helder verhaal!"
Meer beoordelingen tonen