(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • De beste prijs voor jouw droomwoning
  • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 434 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Dinsdag 27 februari om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Wat zijn de kosten als de aankoop niet doorgaat?

Zodra je opdracht hebt gegeven, starten wij de onderhandeling of het bieden en voeren wij de eerste gesprekken met de verkopende makelaar. In die onderhandelingsgesprekken wordt na een aantal dagen vaak al duidelijk waar de eindprijs op uit komt. Daarover informeren wij je uiteraard direct. We noemen dit een 'resultaatscan'. Als je in deze 1ste fase besluit om af te zien van de aankoop, brengen wij niets in rekening en hopen wij je voor een volgende woning weer te mogen begroeten. De resultaatscan is dus gratis als je besluit niet verder te gaan met de aankoop nadat de bodemprijs achterhaalt is.

Indien de koop in een latere fase niet door gaat (om welke reden dan ook) dan ben je altijd een bijdrage verschuldigd. De hoogte hiervan varieert tussen de € 100 en € 665. Wat de exacte kosten zijn heeft te maken met de reeds uitgevoerde zaken. Je betaalt voor onze diensten en de kosten voor de ingeschakelde experts (bouwkundige en taxateur).  Wanneer er experts zijn ingeschakeld valt het bedrag hoger uit. De kosten bedragen maximaal € 665 (excl. btw). Dit betreffen dus vaste annuleringskosten en deze hebben verder geen relatie met de werkelijk gemaakte kosten door externe professional(s) die kunnen hoger of lager zijn. 

Vrijblijvend contact opnemen

Live chat - Online