Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Maandag 18 oktober om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Tarief van Libero Aankoop

Bieden op een populaire woning?

Wees gerust. Bij het inschakelen van onze service ben je verzekerd van de beste aankoopmakelaar voor de aankoop van jouw woning. Dit allemaal voor een voordelig vast tarief van €1248,-.

Is er onderhandelingsruimte?

Dan kan je flink wat geld besparen bij het inschakelen van onze service. Voor €1248,- + 10% van het behaalde onderhandelingsresultaat weet je zeker dat je nooit te veel betaald voor je nieuwe woning.

Onze aankoopmakelaars zijn extra gemotiveerd om te onderhandelen tot de absolute bodemprijs. Niet alleen jij hebt baat bij een hoog onderhandelingsresultaat, ook onze aankoopmakelaar heeft hier baat bij. Zijn beloning wordt namelijk hoger naarmate hij meer van de vraagprijs af krijgt. De reden voor onze aankoopmakelaars om voor jouw situatie het onderste uit de kan te halen.

Voorbeeld berekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Ons gemiddelde resultaat
Resultaat
10% over € 13.500 = €1350
€1350,-
Onze service bestaat uit
  • We zoeken voor je uit of we een proces van bieden of onderhandelen op gaan starten.

  • Een van onze gespecialiseerde makelaars gaat voor jou het proces van bieden of onderhandelen aan. Het uit te brengen bod wordt vooraf met jou besproken, evenals de onderhandelstrategie die wij in gaan zetten. We houden je in de tussentijd uiteraard op de hoogte over de stand van zaken.

  • Wij regelen een lokale bouwkundige die samen met jou door de woning gaat. Je hebt dan gelegenheid om vragen te stellen en zaken te noteren. Van deze keuring ontvang je dus geen rapport, maar je voldoet hiermee wel aan jouw onderzoeksplicht.

  • Wij regelen een lokale taxateur die de werkelijke waarde van de woning opneemt. Dit is nodig voor de aanvraag van de hypotheek.

  • Zodra de koopakte is opgesteld, zullen wij een juridische controle uitvoeren zodat jij het contract met een gerust hart kunt ondertekenen.

  • Het loont om notarissen met elkaar te vergelijken, omdat de prijzen erg uiteen kunnen lopen. Op basis van onze ervaringen (prijs – kwaliteitsverhouding) geven wij jou een advies met betrekking tot het kiezen van een notaris. Uiteraard is het ook mogelijk dat je zelf een notaris zoekt.

Zo veel service voor slechts €1248

Dit is waarom wij zo voordelig voor jou zijn

De makelaars van Libero Aankoop willen een eerlijke en betrouwbare dienst leveren. Daarbij hoort uiteraard ook een eerlijk tarief. De redenen waarom ons tarief slechts €1248 is, komt door het volgende:

  • Als koper neem jij een deel van ons werk uit handen door zelf een woning te zoeken en te bezichtigen;
  • We zijn enkel aankoopmakelaar en hebben daardoor geen verstrengelde belangen. Hierdoor staat niets ons in de weg wanneer we een bod uitbrengen of onderhandelen tot de absolute bodemprijs. We hoeven de prijzen namelijk niet kunstmatig hoog te houden;
  • We mogen ons de grootste aankoopmakelaar van Nederland noemen en kunnen dit met een tarief van €1248. Torenhoge beloningen hoeven we niet, tevreden klanten daarentegen wél.

En daarbij opgeteld… De kans op het bemachtigen van jouw nieuwe woning is groter, wanneer je een aankoopmakelaar inschakelt. Verkopend makelaars werken nou eenmaal graag samen met een aankoopmakelaar, omdat ze dan weten dat het om een serieuze partij gaat, de afwikkeling soepel verloopt en ze in hun eigen jargon kunnen communiceren. Jij maakt dus beslist meer kans op een woning mét aankoopmakelaar.

Nog meer voordelen van onze dienst

Onze service houdt niet op bij alleen het leveren van de dienst

No cure no pay

Wanneer we geen prijsakkoord bereiken dan kun je kosteloos annuleren. Let er wel op dat wanneer je ná het bereiken van een prijsakkoord wilt annuleren, we genoodzaakt zijn om kosten in rekening te brengen.

Veel expertise

Onze zeer ervaren aankoopmakelaars hebben hun kennis verkregen door studie en jarenlange ervaring. We zijn niet voor niets de grootse aankoopmakelaar van Nederland!

Ervaar zo min mogelijk stress

Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een woning veel stress met zich mee kan brengen. Wij nemen deze stress graag weg, door het proces van je over te nemen. Zo kan jij je bezighouden met zaken die je leuk vindt, zoals nadenken over de inrichting van de woning.

Enkel aankoopmakelaar

Onze dienst bestaat enkel uit het aankopen van woningen. Wij verkopen dus zelf geen huizen of hypotheken, waardoor er geen sprake is van dubbele belangen. Onze aankoopmakelaars hoeven in de toekomst namelijk geen woning te verkopen aan de makelaar met wie hij nu onderhandelt. Onze onderhandelingen zijn hierdoor professioneel en zuiver, niets ligt ons hierbij in de weg. Wanneer er onderhandelingsruimte is, doen wij er alles aan om de absolute bodemprijs te bereiken! We worden immers beloond met 10% van het onderhandelingsresultaat.

Kosten zijn aftrekbaar

Bewaar onze factuur goed, want onze kosten zijn deels fiscaal te verrekenen. Deze verrekening volgt via de notaris. Je hoeft ons dus niet vooraf te betalen. Verhuizen is al duur genoeg en daar kun je jouw spaargeld beter voor gebruiken. 

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem gratis contact ons op

Vul ons contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe werkt het? Vrijblijvend contact opnemenOf bel gratis naar 088 - 430 30 22

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 701 beoordelingen