Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

vandaag (18 juni) om 19:30 uur geven wij De 7 meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning!

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Tarief van Libero Aankoop

Bieden op een populaire woning?

Wees gerust. Bij het inschakelen van onze service ben je verzekerd van de beste aankoopmakelaar voor de aankoop van jouw woning. Dit allemaal voor een voordelig vast tarief van €1248,-.

Is er onderhandelingsruimte?

Dan kan je flink wat geld besparen bij het inschakelen van onze service. Voor € 2.000,- + 10% van het behaalde onderhandelingsresultaat weet je zeker dat je nooit te veel betaald voor je nieuwe woning.

Onze aankoopmakelaars zijn extra gemotiveerd om te onderhandelen tot de absolute bodemprijs. Niet alleen jij hebt baat bij een hoog onderhandelingsresultaat, ook onze aankoopmakelaar heeft hier baat bij. Zijn beloning wordt namelijk hoger naarmate hij meer van de vraagprijs af krijgt. De reden voor onze aankoopmakelaars om voor jouw situatie het onderste uit de kan te halen.

Voorbeeld berekening
Vraagprijs
Aankoopprijs
Ons gemiddelde resultaat
Resultaat
10% over € 12.000 = €1350
€1350,-
Onze service bestaat uit
  • We zoeken voor je uit of we een proces van bieden of onderhandelen op gaan starten.

  • Een van onze gespecialiseerde makelaars gaat voor jou het proces van bieden of onderhandelen aan. Het uit te brengen bod wordt vooraf met jou besproken, evenals de onderhandelstrategie die wij in gaan zetten. We houden je in de tussentijd uiteraard op de hoogte over de stand van zaken.

  • Wij regelen een lokale bouwkundige die samen met jou door de woning gaat. Je hebt dan gelegenheid om vragen te stellen en zaken te noteren. Van deze keuring ontvang je dus geen rapport, maar je voldoet hiermee wel aan jouw onderzoeksplicht.

  • Wij regelen een lokale taxateur die de werkelijke waarde van de woning opneemt. Dit is nodig voor de aanvraag van de hypotheek.

  • Zodra de koopakte is opgesteld, zullen wij een juridische controle uitvoeren zodat jij het contract met een gerust hart kunt ondertekenen.

  • Het loont om notarissen met elkaar te vergelijken, omdat de prijzen erg uiteen kunnen lopen. Op basis van onze ervaringen (prijs – kwaliteitsverhouding) geven wij jou een advies met betrekking tot het kiezen van een notaris. Uiteraard is het ook mogelijk dat je zelf een notaris zoekt.

Zo veel service voor slechts € 2.000

Dit is waarom wij zo voordelig voor jou zijn

De makelaars van Libero Aankoop willen een eerlijke en betrouwbare dienst leveren. Daarbij hoort uiteraard ook een eerlijk tarief. De redenen waarom ons tarief slechts € 2.000 is, komt door het volgende:

  • Als koper neem jij een deel van ons werk uit handen door zelf een woning te zoeken en te bezichtigen;
  • We zijn enkel aankoopmakelaar en hebben daardoor geen verstrengelde belangen. Hierdoor staat niets ons in de weg wanneer we een bod uitbrengen of onderhandelen tot de absolute bodemprijs. We hoeven de prijzen namelijk niet kunstmatig hoog te houden;
  • We mogen ons de grootste aankoopmakelaar van Nederland noemen en kunnen dit met een tarief van € 2.000. Torenhoge beloningen hoeven we niet, tevreden klanten daarentegen wél.

En daarbij opgeteld… De kans op het bemachtigen van jouw nieuwe woning is groter, wanneer je een aankoopmakelaar inschakelt. Verkopend makelaars werken nou eenmaal graag samen met een aankoopmakelaar, omdat ze dan weten dat het om een serieuze partij gaat, de afwikkeling soepel verloopt en ze in hun eigen jargon kunnen communiceren. Jij maakt dus beslist meer kans op een woning mét aankoopmakelaar.

Nog meer voordelen van onze dienst

Onze service houdt niet op bij alleen het leveren van de dienst

No cure no pay

Wanneer we geen prijsakkoord bereiken dan kun je kosteloos annuleren. Let er wel op dat wanneer je ná het bereiken van een prijsakkoord wilt annuleren, we genoodzaakt zijn om kosten in rekening te brengen.

Veel expertise

Onze ervaren aankoopmakelaars hebben hun kennis verkregen door studie en jarenlange ervaring. We zijn niet voor niets de grootse aankoopmakelaar van Nederland!

Ervaar zo min mogelijk stress

Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een woning veel stress met zich mee kan brengen. Wij nemen deze stress graag weg, door het proces van je over te nemen. Zo kan jij je bezighouden met zaken die je leuk vindt, zoals nadenken over de inrichting van de woning.

Enkel aankoopmakelaar

Onze dienst bestaat enkel uit het aankopen van woningen. Wij verkopen dus zelf geen huizen of hypotheken, waardoor er geen sprake is van dubbele belangen. Onze aankoopmakelaars hoeven in de toekomst namelijk geen woning te verkopen aan de makelaar met wie hij nu onderhandelt. Onze onderhandelingen zijn hierdoor professioneel en zuiver, niets ligt ons hierbij in de weg. Wanneer er onderhandelingsruimte is, doen wij er alles aan om de absolute bodemprijs te bereiken! We worden immers beloond met 10% van het onderhandelingsresultaat.

Kosten zijn aftrekbaar

Bewaar onze factuur goed, want onze kosten zijn deels fiscaal te verrekenen. Deze verrekening volgt via de notaris. Je hoeft ons dus niet vooraf te betalen. Verhuizen is al duur genoeg en daar kun je jouw spaargeld beter voor gebruiken. 

Vrijblijvend adviesgesprek

Neem gratis contact ons op

Vul ons contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe werkt het? Vrijblijvend contact opnemenOf bel gratis naar 088 - 430 30 22

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 802 beoordelingen