Aankoopmakelaar in [PLAATS] nodig?

Jij wilt een woning kopen in [PLAATS]? Wij helpen je graag met onze complete aankoopbegeleiding. We zorgen er voor dat jij de woning van jouw dromen voor de beste prijs aankoopt.

Wij onderhandelden tot de absolute bodemprijs

Bij het kopen van een woning is snelheid soms erg belangrijk. Libero Aankoop zorgt dat jij binnen enkele dagen weet wat de laagste prijs is waarvoor jij jouw droomwoning aan kunt kopen. Ben je enthousiast? Dan begeleiden we je ook verder door het aankoopproces.

Voordelen Libero Aankoop in [PLAATS]
 • No cure, no pay
 • Snelle en onafhankelijke onderhandelingen
 • Wij onderhandelden tot de absolute bodemprijs
 • We begeleiden je door het hele koopproces
 • Erkende specialisten staan voor je klaar

Libero Aankoop inschakelen

Al meer dan 9530 mensen hebben dankzij Libero Aankoop een huis aangekocht

Onze werkwijze

Onze erkende en ervaren aankoopmakelaar voert de onderhandelingen voor jou en/of legt een bod voor jou neer. Daarnaast schakelen wij twee andere specialisten voor je in:

 • Een erkend taxateur; deze beoordeelt de waarde van de woning.
 • Een bouwkundig specialist; deze inspecteert de woning op de technische aspecten van de woning.
De 6 stappen hoe wij voor jou te werk gaan
 • 1. Direct contact
 • 2. Gratis aankoopscan
 • 3. Lokale bouwkundige
 • 4. Lokale erkende taxateur
 • 5. Controle van koopcontract
 • 6. Begeleiding tot notaris

1. Direct contact met verkopend makelaar

Onmiddellijk na jouw officiële opdrachtgeving en overleg met jou nemen wij contact op met de verkoper of diens makelaar. Dit doen wij om te voorkomen dat een ander er met jouw droomwoning vandoor gaat. Goed en vriendelijk collegiaal contact is daarbij cruciaal. Wil je direct contact met Libero Aankoop? Vul dan ons contactformulier in.

2. Gratis aankoopscan

Vervolgens voeren wij een gratis aankoopscan uit. Wij voeren namens jou de onderhandelingen en weten dan binnen een paar dagen waar de bodemprijs op uit zal komen. (Dit is meestal binnen 3 à 4 dagen bekend).
De aankoopmakelaar weet deze bodemprijs te achterhalen dankzij zijn ervaring en expertise. Hij zal namens jou messcherpe onderhandelingen voeren.

Wil je de woning aankopen voor deze bodemprijs? Dan starten we met de volgende fase: het inschakelen van een bouwkundig specialist en een lokale onafhankelijke taxateur.


3. Lokale bouwkundige

Uit de gemeente waarin de betreffende woning staat, regelen wij een bouwkundig expert die de woning beoordeelt. Bij voorkeur loop je samen met hem nogmaals door de woning. Het gaat om een mondelinge meeloopkeuring; ter plekke leer je de woning op een prettige wijze goed kennen. Deze service is tevens bij ons basisbedrag inbegrepen. Wanneer je deze bouwkundige keuring niet nodig hebt, krijg je ter compensatie € 100 korting.

4. Lokale erkende taxateur

Een plaatselijke erkende taxateur beoordeelt de prijs in relatie tot soortgelijke woningen en adviseert over factoren die van invloed kunnen zijn. De taxateur is onafhankelijk en heeft geen enkele betrokkenheid bij de koop of verkoop van de betreffende woning. Indien de marktwaarde onder de eindprijs ligt, doet hij daarvan verslag aan de aankoopmakelaar. Enkele dagen na deze taxatie ontvang je van deze taxateur ook een erkend taxatierapport welke door alle banken in Nederland wordt geaccepteerd. Deze service zit bij ons basisbedrag inbegrepen, dus de kosten van een taxatierapport bespaar je hiermee al. Wanneer je geen taxatierapport nodig hebt voor de financiering, krijg je ter compensatie € 100 korting.

5. Controle van het koopcontract

Vervolgens controleren wij voor jou het koopcontract op “kleine lettertjes” die afwijken en in jouw nadeel kunnen werken. Daarnaast spreken wij samen met jou het contract door voordat je jouw handtekening plaatst. Je wilt immers niet in de problemen komen als de financiering onverhoopt niet rond komt.

6. Beoordeling van de offerte van de notaris

In de eindfase helpen wij je met de vergelijking van notaristarieven. Daar valt aardig geld mee te besparen. Uiteindelijk bepaal je zelf met welke notaris jij in zee wil gaan. Maar onze service gaat verder, want ook na de sleuteloverdracht bij de notaris kunnen er wel eens onverhoopt problemen ontstaan. Ook dan staan wij graag voor je klaar. Je kunt dus met jouw vragen en/of problemen gedurende het gehele aankoopproces bij ons terecht. Deze service hoort bij onze basisservice; het is dus bij het basisbedrag inbegrepen.

Libero Aankoop inschakelenLees meer over onze werkwijze

Tarief

Basistarief: €1248. Dit is inclusief een bouwkundige meeloopkeuring en een taxateur.

Bonus: Naast het basistarief ontvangen wij 10% over het onderhandelingsresultaat.

RekenvoorbeeldPrijsvergelijking op basis van het gemiddelde onderhandelingsresultaat in 2016excl. btwincl. btw

Makelaar X

Vraagprijs woning

€ 250.000

Resultaat onderhandelingen

€ 6.750 (2,7%)

Uiteindelijke aankoopprijs woning

€ 243.250

Gemiddelde onderhandelingsresultaat landelijk

Tarief Makelaar X

€ 3.648,75€ 4.414,99

(1,5% van de aankoopprijs)

Jouw voordeel

€ 3.101,25€ 2.335,01

 Libero Aankoop

Vraagprijs woning

€ 250.000

Resultaat onderhandelingen

€ 15.000 (6,0%)

Uiteindelijke aankoopprijs woning

€ 235.000

Gemiddelde onderhandelingsresultaat Libero Aankoop

Tarief Libero Aankoop

€ 2.165,-€ 2.619,65

(Basistarief van € 1248+ 10% bonus onderhandelingsresultaat is € 2485,- exclusief 21% btw)€ 2748 inclusief 21% btw)

Jouw voordeel

€ 12.515,-€ 12.252

Libero Aankoop inschakelenLees meer over de tarieven

8,8
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 509 beoordelingen
Sluiten
Live chat - Online