Open Huizen Dag 4 Oktober

Twee keer per jaar organiseert NVM een Open Huizen Dag. Alleen woningen die in de verkoop staan bij NVM (en daarmee op Funda staan), komen in aamerking voor deze Open Huizen Dag.

Op zaterdag 4 oktober zal er weer een Open Huizen Dag plaatsvinden. Je kunt op 4 oktober tussen 11:00u en 15:00u geheel vrijblijvend huizen bezichtigen. De Open Huizen Dag is het ideale moment om je rustig te gaan oriënteren op je droomhuis. Maar hoe werkt dat oriënteren eigenlijk? Wat moet je wel en wat vooral niet doen? En wat als je de perfecte woning gevonden hebt? Hoe zorg je ervoor dat niemand anders er met de woning vandoor gaat en dat je de woning voor een aantrekkelijke prijs kunt kopen?

Via onze gratis online training op dinsdag 30 september vertellen wij je alles over het aankoopproces. Zo weet je zeker dat je 4 oktober goed voorbereid op pad gaat. 

Plan jouw huizenroute
Je kunt op Funda kijken welke huizen mee doen aan de Open Huizen Dag. Je kunt daar tevens gemakkelijk een route uitstippelen met huizen die je wilt bezichtigen.  

Gratis tips

Ga je ook op 4 oktober huizen bezichtigen? Wij hebben een lijstje gemaakt met handige tips! Wanneer je hieronder je e-mailadres invult, zullen wij je een PDF met gratis bezichtigingstips toesturen. 

Wil je meer gratis tips en advies ontvangen?

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 692 beoordelingen