Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 10 augustus om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Gratis advies

Je hebt een mooie woning gezien. Wat nu?

Waar moet je beginnen, wie moet je wel en wie vooral niet inschakelen? En de belangrijkste vraag: hoe koop je de woning aan voor een zo scherp mogelijke prijs?

Na de bezichtiging gaat al snel de roze bril op. De woning is prachtig, de omgeving geweldig en de buren zó aardig; je wilt dat huis kopen, tegen elke prijs.


Blijf echter met beide benen op de grond staan. Dit voorkomt teleurstellingen, overhaaste beslissingen en een akkoord dat voor jou helemaal niet zo gunstig is. Ga de woning dus ook nog eens op een ander tijdstip bezichtigen. Rijd door de buurt, zowel overdag als 's avonds. Voel je je hier prettig, zou je hier 's avonds alleen over straat durven gaan?

Bedenk vervolgens wat je maximaal aan de woning uit zou willen geven. Zet daarvoor heel even de roze bril af. Wat is je budget en wat is de woning werkelijk waard?


Experts
Ben je zelf niet zo bekend met het onderhandelingsproces en ben je bang dat je je te veel laat leiden door je emoties? Overweeg dan of je misschien een expert zou willen inschakelen die de onderhandelingen voor jou voert; dit kan je duizenden euro's besparen, mits je kiest voor een expert die hetzelfde belang heeft als jij: het achterhalen van de laagste prijs.


Hoe je erachter komt wat de laagst mogelijke prijs is en hoe je die kunt vinden? Dat vertellen wij in onze gratis uitzending. 

In de live-uitzending (middels een online training) geven wij je gratis informatie over het hele aankoopproces. Van bezichtiging tot overdracht. 

Mis deze gratis tips niet!

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 692 beoordelingen