Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 15 juni om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

Onze drie deskundigen

Een huis kopen brengt nogal wat regelwerk en stress met zich mee. Libero Aankoop wil jou dit graag uit handen nemen, zodat jij kostbare tijd en energie bespaart die je straks misschien wel nodig hebt voor het verhuizen. Graag stellen we jou voor aan onze drie deskundigen; gespecialiseerde aankoopmakelaar, bouwkundig specialist en een onafhankelijke taxateur.

Een aankoopmakelaar van Libero Aankoop

Onze gespecialiseerde aankoopmakelaars zijn werkzaam in heel Nederland. Doordat zij enkel aankoopmakelaar zijn, hebben zij geen “last” van verstrengelde belangen. Hierdoor worden de prijzen niet kunstmatig hoog gehouden. De aankoopmakelaars van Libero Aankoop hebben maar één belang: van iedere woningaankoop een topaankoop maken. Dit kan alleen als de beste deal wordt gesloten. In tijden van een oververhitte woningmarkt zou dit neer komen op het uitbrengen van het juiste bod, zodat de verkopende partij met jou wil onderhandelen. Zodra jij ons opdracht geeft om tot onderhandelen over te gaan, hebben wij als doel om de bodemprijs te achterhalen. Is dit niet de prijs die jij ervoor kunt of wilt betalen? Dan kun je het aankoopproces zonder kosten stoppen. Is dit wat je in gedachten had, of zelfs beter nog? Dan zal de aankoopmakelaar, in overleg met jou, doorgeven dat er een overeenstemming is bereikt. Je hebt een deal!

Een bouwkundig specialist

Om een goed beeld te krijgen van de staat van de woning en te voldoen aan de onderzoeksplicht, regelen wij een bouwkundig specialist. Deze (lokale en onafhankelijke) bouwkundige verzorgt een bouwkunigde meeloopkeuring. Je loopt dan samen met de bouwkundige door de woning, terwijl hij de staat van de woning bekijkt. Voor jou is er tevens gelegenheid om vragen te stellen. Na afloop ontvang je geen bouwkundige rapport, maar je kunt tijdens de meeloopkeuring zelf aantekeningen maken. Een bouwkundig specialist is niet altijd noodzakelijk, echter adviseren wij wel om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Zo voorkom je dat je achteraf voor verrassingen komt te staan.

Een onafhankelijke taxateur

Om een hypotheek te kunnen afsluiten, wil de hypotheekverstrekker graag weten wat de daadwerkelijke woningwaarde is. Wij bieden de optie een erkende, onafhankelijke en lokale taxateur in te schakelen om de marktwaarde van de woning te bepalen. Het betreft hier een gevalideerde taxatie (incl. taxatierapport), welke je kunt gebruiken voor het afsluiten van de hypotheek.

Samen met deze drie deskundigen zorgen we ervoor dat het jouw topaankoop wordt! Wil je meer weten over de drie deskundigen of over onze werkwijze? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wanneer je het contactformulier invult, bellen wij je zo snel mogelijk terug.

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 684 beoordelingen