Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Dinsdag 10 augustus om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

De Onderhandelmakelaar is nu Libero Aankoop

Je leest het goed, je bent beland op onze nieuwe website www.liberoaankoop.nl. Libero Aankoop is de nieuwe naam voor De Onderhandelmakelaar.

Behalve de naamswijziging is er verder niets veranderd. Onze dienstverlening blijft hetzelfde, net als onze werkwijze en ons doel om jou te helpen je droomwoning aan te kopen voor de allerlaagste prijs.

De Onderhandelmakelaar
Libero Aankoop

Waarom dan een naamswijziging?

Steeds vaker merkten we dat er verwarring was over onze dienstverlening als aankoopmakelaar. De term ‘Onderhandelmakelaar’ zorgt direct voor de associatie: onderhandelen. Dat doen we natuurlijk graag, maar we merken ook dat we steeds vaker situaties meemaken waarbij onderhandelingen niet eens mogelijk zijn. Mensen dachten dat we dan niet meer konden helpen, maar ook daarin kunnen we je van dienst zijn.

Naast de verwarring over het onderhandelen was er ook onduidelijkheid over de aankoop en verkoop van woningen. Veel mensen dachten op basis van onze naam dat wij woningen verkochten. Dat doen we niet. Wij houden niet van dubbele belangen, dus wij richten ons enkel op de aankoop van woningen. Met onze nieuw naam én URL hopen we die verwarring ook uit de wereld te helpen.

Vrijheid en verdedigen

De term ‘Libero’ is Italiaans voor vrij en roept bij velen ook de associatie met vrijheid op. Het gevoel dat je krijgt als je je eigen woning aankoopt. Daarnaast heeft de libero in de sportwereld een belangrijke bepalende functie. De libero is een speler die vanuit zijn sterke verdediging de bal klaar legt voor een effectieve aanval. In het aankoopproces zien wij onszelf als de libero. Wij zijn puur ondersteunend bij de aankoop van jouw droomwoning, maar we spelen daarin wel een zeer belangrijke rol. Met als doel een succesvolle aankoop.

Ondanks de naamswijziging blijven we dus nog steeds precies dezelfde diensten leveren. Wij helpen jou bij de aankoop van je droomwoning. Of dat nou gaat om een woning waarbij we scherp kunnen onderhandelen of de aankoop van een woning met een vanaf-prijs. 

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Nu bereikbaar

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 692 beoordelingen