(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • De beste prijs voor jouw droomwoning
  • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 462 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Woensdag 27 juni om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

Hoe kun je onderhandelen over een huis dat je nog nooit hebt gezien?

Zoals naar voren kwam in de vorige vraag: voor het onderhandelen is het van belang geen persoonlijke band te hebben met de collega-makelaar, maar uiteraard is het wel van belang dat we weten waar we over spreken. We schakelen daarom een bouwkundig ingenieur in die de woning voor jou zal controleren, het liefst samen met jou. Je leert de woning zo op een prettige wijze goed kennen.

Een onafhankelijke erkende taxateur zal de woning tevens bezichtigen. Hij beoordeelt de vraagprijs, adviseert over de omgeving en brengt verslag uit aan de aankoopmakelaar. De taxateur heeft niets te maken met de aankoop en ook niets met de verkoop. Om die reden zal hij een zuiver oordeel kunnen vellen over de marktwaarde.

Indien er uit de taxatie of bouwkundige inspectie opvallende resultaten naar voren komen die van invloed kunnen zijn op de bodemprijs, nadat er onderhandeld is, kan het behaalde onderhandelingsresultaat in vele gevallen nog eens verder naar beneden worden bijgesteld. Hiervan is echter vrijwel nooit sprake, aangezien de uitonderhandelde prijs meestal zelfs lager ligt dan de taxatiewaarde.  

Vrijblijvend informeren

Live chat - Online