(Sluiten)
Bespaar op je woningaankoop
  • Binnen 1 dag een scherp bod uitgebracht
  • Geen prijsakkoord? Geen kosten!
  • De beste prijs voor jouw droomwoning
  • Overal in Nederland hulp bij je aankoop
Gratis Adviesgesprek Bespreek jouw situatie met één van onze experts.
8,7

Gemiddelde score van Libero Aankoop
op basis van 445 beoordelingen

Libero Aankoop in de media

meer...

Bekijk onze werkwijze in het kort

Libero Aankoop; 'No cure no pay' Aankoopmakelaar

Gratis online uitzending volgen?

Maandag 26 maart om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning. Live, thuis vanaf je eigen bank te volgen!

Aanmelden gratis uitzending

No cure, no pay aankoopmakelaar

Vaak wordt er vanuit kostenbesparing gekozen om een huis te kopen zonder makelaar. De onderhandelingen worden dan zelf gedaan. In sommige gevallen werkt dat prima, maar uit onze gegevens blijkt dat in veel gevallen de bodemprijs niet wordt behaald of er zelfs helemaal geen overeenkomst tot stand komt. Maar hoe zou je het vinden als de aankoopmakelaar op no cure no pay basis werkt? Wil je dan nog steeds een huis kopen zonder makelaar?

No cure, no pay aankoopmakelaar

Libero Aankoop is de meest complete aankoopmakelaar van Nederand die werkt op basis van no cure, no pay.
Maar wat houdt dat in? Als je een aankoopmakelaar van Libero Aankoop inschakelt voor de aankoop van jouw droomhuis, dan werkt onze aankoopmakelaar op no cure no pay basis. Met andere woorden, als er geen prijsakkoord wordt bereikt, dan worden er geen kosten berekend. Geen addertjes onder het gras, of verrassingen achteraf, maar een transparante dienst.

Wat houdt dit in voor jou als koper?

Je wilt graag jouw droomhuis kopen, maar je wilt geen geld uitgeven als je niet tot een akkoord komt. En dat is precies wat wij ook willen. Onze no cure, no pay aankoopmakelaars gaan voor jou aan de slag om de absolute bodemprijs te achterhalen. Maar wanneer blijkt dat dit niet overeenstemt met de prijs die jij voor de woning kunt of wilt betalen, dan kun je het aankoopproces zonder kosten stopzetten. Uiteraard is het mogelijk om in elke fase van de aankoop het aankoopproces te stoppen. Hieronder leggen we even kort uit in welke fase onze aankoopmakelaar op no cure no pay basis kan werken en in welke fase wij helaas genoodzaakt zijn kosten te berekenen.

Terugtrekken in fase 1

Nadat onze aankoopmakelaar voor jou heeft onderhandeld tot de bodemprijs, kun jij ervoor kiezen om door te gaan of van de koop af te zien. Wanneer je in deze fase besluit om van de koop af te zien en je terug te trekken uit het aankoopproces, worden er geen kosten berekend. Met andere woorden in deze fase hanteert onze aankoopmakelaar de no cure, no pay (geen resultaat, geen kosten) formule.


Terugtrekken in fase 2

Je verkrijgt nieuwe informatie wanneer er een bouwkundig specialist het huis geeft geinspecteerd. Dit kan zorgen voor nieuwe inzichten, waardoor je liever van de koop af zou willen zien. Dit is uiteraard mogelijk, maar bedenk je ook dat de uitkomst van de bouwkundige keuring ook aanleiding kan geven tot het heropenen van de onderhandelingen. Besluit je in deze fase toch om van de koop af te zien dan brengen wij een bedrag in rekening van maximaal €250 (excl. btw). Wanneer je, na het prijsakkoord, besluit te stoppen en er nog geen bouwekundige of taxateur langs is geweest, dan zijn wij helaas genoodzaakt om € 100,- in rekening te brengen.


Terugtrekken in een later stadium


Hoewel dit nauwelijks voorkomt, willen we jou wel op de hoogte brengen van eventuele kosten die dit met zich meebrengt. Als je in een latere fase besluit om van de koop af te zien dan zullen wij een bedrag in rekening brengen tot € 665 (excl. 21% btw). Dit bedrag komt tot stand als je via ons een bouwkundige en taxateur hebt geregeld. Je zult dus nooit meer dan € 665 betalen als je de koop op een later moment annuleert.


Wij houden van een transparant proces en vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van de kosten op ieder moment van het proces. Wil je jouw persoonlijke situatie graag bespreken met één van onze aankoopexperts? Meld je dan aan voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij bellen jou!

Live chat - Online