Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

Vandaag om 19:30 uur geven wij De Gouden Tips voor het kopen van je woning.

No cure, no pay aankoopmakelaar

Vaak wordt er vanuit kostenbesparing gekozen om een huis te kopen zonder makelaar. De onderhandelingen worden dan zelf gedaan. In sommige gevallen werkt dat prima, maar uit onze gegevens blijkt dat in veel gevallen de bodemprijs niet wordt behaald of er zelfs helemaal geen overeenkomst tot stand komt. Maar hoe zou je het vinden als de aankoopmakelaar op no cure no pay basis werkt? Wil je dan nog steeds een huis kopen zonder makelaar?

No cure, no pay aankoopmakelaar

Libero Aankoop is de meest complete aankoopmakelaar van Nederand die werkt op basis van no cure, no pay. Maar wat houdt dat in? Als je een aankoopmakelaar van Libero Aankoop inschakelt voor de aankoop van jouw droomhuis, dan werkt onze aankoopmakelaar op no cure no pay basis. Met andere woorden, als er geen prijsakkoord wordt bereikt, dan worden er geen kosten voor de aankoopmakelaar berekend. Geen addertjes onder het gras, of verrassingen achteraf, maar een transparante dienst.

Wat houdt dit in voor jou als koper?

Je wilt graag jouw droomhuis kopen, maar je wilt geen geld uitgeven als je niet tot een akkoord komt. En dat is precies wat wij ook willen. Onze no cure, no pay aankoopmakelaars gaan voor jou aan de slag om de absolute bodemprijs te achterhalen. Maar wanneer blijkt dat dit niet overeenstemt met de prijs die jij voor de woning kunt of wilt betalen, dan kun je het aankoopproces zonder kosten stopzetten. We vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant gebruik kunt maken van onze dienst. Kan dit door het bovengenoemde niet, dan hoef je ook niets te betalen. Dit is onze werkwijze.


Wij houden van een transparant proces en vinden het belangrijk dat je op de hoogte bent van de kosten op ieder moment van het proces. Wil je jouw persoonlijke situatie graag bespreken met één van onze aankoopexperts? Meld je dan aan voor een vrijblijvend adviesgesprek en wij bellen jou!

Sluiten
Interesse in een adviesgesprek?
Kunnen we jou wellicht op een andere manier helpen?
Gratis online aankooptraining Ontdek in 60 minuten hoe je een huis koopt!
Super snel antwoord op jouw brandende vraag? Bel / chat / mail ons!
Dit zijn de meest gemaakte aankoopfouten! Gebundeld in één PDF
Woningen vinden die niet op Funda staan? Stel je eigen woningalert in!
Live chat - Online

Spreek een aankoopmakelaar

Bel 088-4303022088-4303032

Liever terug gebeld worden?

Contact gegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 664 beoordelingen