Waarschuwing: Koop geen Woning! Tenzij je deze geheimen kent.

Hier onthullen we de tools die jou helpen om wél een woning te kopen, zelfs als het onmogelijk lijkt...

Bewezen tools voor het Kopen van jouw Woning.

Bekend van:

Dit herken je vast…

‘Woningen die naar je zin zijn, kun je niet betalen. Woningen die je wél kunt betalen, zijn verkocht voordat je hebt gebeld voor een bezichtiging.’

‘De rente is aan het stijgen, ik denk dat ik de komende jaren moet blijven huren.’

‘Na 2 jaar zoeken heb ik de hoop op een koopwoning opgegeven.’

De hypotheekrente stijgt en alle experts zijn het er over eens: de rente stijgt de komende maanden nóg verder.

Ben je het eens met de experts en denk je ook dat de rente nog verder stijgt? Dan kun je beter NU een huis kopen, dan over een half jaar. De rente wordt alleen maar hoger!

Het probleem is alleen dat het aanbod zeer beperkt is. Vind in deze tijd maar eens een geschikte woning. Je hebt een tool nodig, waarmee jij geschikte woningen wel kan vinden.

Wij richten ons puur op aankoop en hebben afgelopen jaren meer dan 150.000 woningkopers in onze training gehad. Door de data van deze woningkopers weten we precies wat er nodig is om het verschil te maken. Wij hebben een tool ontwikkeld, genaamd  'de HuisKoopSpion'.  Dit is de ultieme tool om wel een woning te kopen! 

Joris: ‘Alles is gewoon perfect! Ik heb mijn eerste huis gekocht. En…héél belangrijk: ik heb niet 10% of meer hoeven overbieden, wat je bij anderen regelmatig hoort.’
Sam: ‘Binnen 2 weken na het aanschaffen van de HuisKoopSpion kocht ik mijn eerste huis.’
Mirjam: ‘Het is zo eenvoudig, maar toch zo effectief. De beste manier om een huis te kopen!’
Michelle: ‘Na drie keer een bod uit te hebben uitgebracht, is het gelukt om een huis te kopen! Deze tool heeft een hoop onduidelijkheid, stress en geregel bij mij weggenomen. Ik ben erg tevreden over de HuiskoopSpion en ik raad iedereen het gebruik ervan sterk aan! Dit is essentieel voor iedereen die in de huidige markt een huis wil kopen.’

Waarom platformen als Funda slecht werken

Zoek jij woningen op platformen als Funda, Pararius, Huizenzoeker of Jaap?

Dan heb ik slecht nieuws voor je.

Heel Nederland zoekt naar betaalbare woningen op dit soort sites. Hier is de concurrentie het allerhoogst.

De zoektocht naar een geschikt huis duurt daarom maanden, soms zelfs jaren.

Waarom? Je wordt nooit uitgenodigd voor een open huis. Die ene keer dat je wél wordt uitgenodigd en een bod doet op het huis… biedt iemand € 65.000,- bovenop de vraagprijs.

Het resultaat? Je hebt maanden verspild aan deze onmogelijke zoektocht. Het ergste van allemaal, nog steeds GEEN huis.

99% van Nederland zit op platformen als Funda voor een betaalbaar huis. Doe jij hetzelfde als 99% van Nederland? Dan krijg je ook hetzelfde resultaat als die 99%... GEEN betaalbaar huis.

Je moet het dus ANDERS doen.

Je moet ANDERS denken.

Slimmer zijn dan die 99%.

Alleen dan krijg je in deze markt wat je wilt! Dat kan met onze tool: De HuisKoopSpion.

De HuisKoopSpion

Onze meer dan 150.000 woningzoekers hadden behoefte aan een tool waarmee jij gemakkelijk en snel betaalbare woningen kan vinden.
Woningen die WÉL aan jouw eisen en wensen voldoen.

De HuisKoopSpion: een exclusieve tool

Wij hebben gemerkt dat er op 3 manieren een voorsprong te krijgen is op de concurrentie. 

 1. Woningaanbod 48 uur eerder dan op Funda
 2. Woningen die LANG op Funda staat
 3. Woningen die NIET op Funda staan

Tool 1: woningaanbod 48 uur eerder dan op Funda

Eva was één van de eerste gebruikers van onze exclusieve tool: 'De HuisKoopSpion'.

Ze zocht een woning in Den Haag en was het spuugzat dat ze continue te laat reageerde voor een bezichtiging. Terwijl ze toch direct belde als de woning op Funda kwam.

(Helaas mag ik vanwege haar werk geen foto van haar gebruiken, maar ik heb toestemming om haar verhaal te delen. Haar verhaal is té leerzaam om niet te delen.)

Eva haatte de teleurstelling als ze weer te laat was om te bezichtigen. Toen ze bij een appartement van 265.000 wél mocht bezichtigen, had ze 310.000 geboden. Jammer genoeg greep ze naast de woning. Iemand anders had nóg hoger geboden.

Eva was deelnemer in de eerste webinar waarin ik onze tool de HuisKoopSpion aanbood, en ze besloot haar kans te pakken. 

Ze investeerde in de HuisKoopSpion.

Eén van de onderdelen van deze exclusieve tool is dat je Woningaanbod te zien krijgt 48 uur eerder dan op Funda. Hierdoor kreeg ze ineens het woningaanbod tot 48 uur eerder dan de concurrentie. Gevolg was dat ze bij elke nieuwe woning als eerste persoon belde voor een bezichtiging. Ze wist niet wat haar overkwam. Binnen 11 dagen na het gebruik van de HuisKoopSpion had ze een appartement gekocht voor 285.000.

Achteraf is ze blij dat haar bieding van 310.000 niet geaccepteerd werd en heeft ze 25.000 euro bespaard door de 48-uurs service van de HuisKoopSpion. 

Tool 2: Woningen die LANG op Funda staan

Met het 2e onderdeel van de HuisKoopSpion zie jij woningen die LANG te koop staan. Dit zijn vaak pareltjes voor jou als aankoper, waar je zeker je voordeel mee kunt halen!

Mijn zusje (daar mag ik gelukkig wel een foto van gebruiken) zocht een woning in Zwolle. Zoals in vrijwel elke stad werd elke woning daar grof boven de vraagprijs verkocht.

Mijn zusje had al 7x achter het net gevist. Met een heel klein huisje en het 2e kind op komst, zocht ze echt iets groters. Maar na 7x achter het net vissen word je behoorlijk radeloos.

Deze woning stond bij het 2e onderdeel van de HuisKoopSpion genaamd 'Lang te koop'. 

Een veelgebruikt trucje op Funda is dat een woning 'even' van Funda afgehaald wordt. Als de woning daarna weer op Funda gezet wordt, dan lijkt het alsof het een nieuwe woning is. Bij 'Aangeboden sinds' staat dan ook de nieuwste datum. Terwijl deze woning eigenlijk al veel langer te koop staat dan Funda aangeeft.

Wij houden alle sites met woningaanbod bij. We kunnen dus precies zien als zo'n woning 'even' van Funda wordt afgehaald en vervolgens een paar dagen later weer opnieuw wordt aangeboden. Dit zijn de woningen waar kansen liggen! 

Mijn zusje zag dus deze woning, en dankzij dit inzicht hebben we deze woning voor 17.500 onder de vraagprijs kunnen aankopen.

Tool 3: Woningen die NIET op Funda staan

Eén van mijn beste vrienden, Pieter, wilde graag voor zijn 40e op een boerderij wonen. Hij heeft een groot gezin, dus ik snap dat wel.

Deze woning heeft NOOIT op Funda gestaan.

Een gedeelte van de verkopers, wil wel verkopen, maar niet via Funda. Meest voorkomende redenen zijn:

 • het besparen van makelaarskosten (gemiddeld zo'n 6.000 euro voor de verkoop van 1 woning);
 • denken dat je het zelf wel kan;
 • privacyredenen;
 • of gewoon een hekel aan makelaars hebben.

Het voordeel voor jou als koper is dat deze woningen nauwelijks concurrentie hebben. 

Pieter wilde graag voor zijn 40e op een boerderij wonen en ik heb hem getipt voor onderstaande woning. Doordat de woning niet op Funda heeft gestaan, was de interesse niet zo heel groot. Hierdoor heeft Pieter nu zijn boerderij waar hij met veel plezier woont!

Met onze exclusieve tool de HuisKoopSpion krijg je dus:

 • Woningaanbod tot 48 uur voordat het op Funda verschijnt!
 • Woningen die LANG op Funda staan!
 • Woningen die NIET op Funda staan!

Als jij op korte termijn een woning wil kopen, nog voordat de rente verder stijgt, dan gaat de HuisKoopSpion een enorm verschil voor je maken.

Normaal rekenen wij 595,- voor de HuisKoopSpion en die prijs is marktconform.

Met de informatie van de HuisKoopSpion kun jij binnen korte tijd wél een huis kopen. 'De HuisKoopSpion'is de meest complete tool op de markt en andere partijen rekenen voor een deel van dit aanbod een veel hoger tarief. Maar ik gun jou een nieuwe woning, dus ga ik jou een onweerstaanbaar aanbod doen:

Jij mag de HuisKoopSpion 50 dagen uitproberen

Voor maar € 39,- krijg jij een proefabonnement van 50 (!) dagen op de HuisKoopSpion.

Ik ben Korné Pot, aankoopmakelaar.
Je kent me misschien van RTL4, Het Financieel Dagblad, Nu.nl of het NRC.

Ik heb met mijn team al 30.210 betaalbare woningen gevonden en gekocht.

Jarenlang heb ik moeten zoeken naar betaalbare woningen. Dit was niet altijd makkelijk, maar ik kan ze nu vinden in een handomdraai.

Ik weet nu namelijk WAAR ik moet zoeken en dan is het ineens heel makkelijk.

Sterker nog, ik GARANDEER dat je hier mooie en betaalbare woningen vindt in de gewenste regio.

Ik heb jarenlang moeten zwoegen om dit te leren en ik ben bereid deze methode met je te delen.

Zorg dat jouw bod wel geaccepteerd wordt!

Met de exclusieve tool, de HuisKoopSpion, vind jij wél die woningen. Maar dan ben je er nog niet. Je moet ook zorgen dat je bod geaccepteerd wordt. Uit onze jarenlange ervaring (in mijn webinar trainde ik bijna 200.000 woningkopers), blijkt dat er 1 essentiële stap is, die een groot verschil maakt. Nog zo'n geheim dat ik je wil onthullen.

Het tweede geheim onthuld

Leon Haaskens zocht een woning in Aalsmeer. Dankzij onze exclusieve tools had Leon een woning bezichtigd, waar hij erg enthousiast over was.

Op basis van onze informatie leek 15.000 boven de vraagprijs een goed bod. Dit bod van 480.000 (voor een woning in Aalsmeer met vraagprijs 465.000) werd geaccepteerd. 

Wij vroegen ons toen af: ‘Hebben we niet te hoog geboden? Zou een bod van 475.000 of misschien van 470.000 ook niet goed genoeg zijn geweest?’

Bij Leon waren we bang voor een 'OogKlep-Aankoop'. Een koop die achteraf gezien beter had gekund. Wij waren bang dat wij het niet goed hadden gedaan.

Totdat Mirjam ons belde. En Mirjam vertelde: ‘Leon is een goede kennis van mij, en hij heeft mij verteld dat hij de woning voor 480.000 heeft gekregen. En dat is heel bijzonder, want ik had een bod van ruim boven de 480.000 gedaan. Hoe hebben jullie dit voor elkaar gekregen? En kunnen jullie mij bij mijn volgende woning ook helpen?’

Leon had dus niet het hoogste bod, maar wel de woning! Hoe heeft hij dit voor elkaar gekregen?

Kende Leon de verkopende makelaar? Nee, dat was niet het geval.
Kende Leon de verkoper? Ook dat was niet het geval.
Had Leon een bod zonder voorbehoud van financiering gedaan? Als dat mogelijk is, zullen we het zeker aanraden, maar dat had Leon niet gedaan...
Had Leon de perfecte persoonlijke motivatie bij zijn bod gedaan? Hoewel we dit wel aanraden, had Leon dit NIET gedaan.
Heeft Leon gewoon geluk gehad? Nee, Leon heeft 1 simpele stap aan zijn aankoopproces toegevoegd. En het mooie is, die stap kan jij ook toevoegen!

Het volgende inzicht zorgde ervoor dat Leon zijn bod, dat niet het hoogste was, wél geaccepteerd werd. Leon had een Financiële Eisenlijst bij zijn bod gedaan. En daardoor kreeg hij het huis!

Start je zoekproces daarom altijd met een 'Financiële Eisenlijst'.

Dit maakt namelijk een enorm verschil in het biedproces.
Sterker nog, als wij al onze geaccepteerde biedingen op één hoop gooien, dan zien we dat 83 % daarvan een bieding MET 'Financiële Eisenlijst' was.


De ‘Financiële Eisenlijst’ geeft de verkoper meer zekerheid over jouw bod. Je gunfactor wordt daardoor aanzienlijk hoger. Een verkopende makelaar sorteert de biedingen. Vaak ontstaan er 2 stapels: Aantrekkelijke en onaantrekkelijke biedingen.

Jij wil niet op de stapel met onaantrekkelijke biedingen komen.
De ‘Financiële Eisenlijst’ helpt je om op de goede stapel te komen. Bij vergelijkbare biedingen zal een bod met een ‘Financiële Eisenlijst’ altijd de voorkeur krijgen.
Wij merken bij onze klanten een enorm verschil als ze een ‘Financiële Eisenlijst’ hebben.

Als je nu gebruikmaakt van 'De HuisKoopBooster', krijg je niet alleen 50 dagen toegang tot de 'de HuisKoopSpion', maar krijg je ook gratis de ‘Financiële Eisenlijst’ van de beste partij!

Hierdoor verdubbel je de kans op een geaccepteerd bod. 

De afgelopen jaren hebben bijna 200.000 mensen mijn webinar gevolgd. Vanuit de webinar ‘De Gouden Tips voor het kopen van een Woning’ heb ik, Korné Pot, het boek geschreven: ‘Woning kopen? De Gouden Tips’. Daar zijn inmiddels al 18.500 exemplaren van verkocht. Deze bestseller staat vol met waardevolle inzichten en handige checklisten. De 5e druk is een hardcover en kwam in het voorjaar van 2021 uit. We hebben hier nog ongeveer 2.000 exemplaren van op voorraad en daarom hebben we nu een uniek aanbod. Juist nu, juist voor jou, om te zorgen dat je op korte termijn een woning kan kopen.

Mijn bestseller ligt voor €32,50 in alle boekhandels. Dat is niet duur, als je kijkt wat deze bestseller je op kan leveren. 

Bestel mijn boek nu voor € 39,- inclusief verzendkosten en krijg tijdelijk de HuisKoopBooster er bij!

Je krijgt:

 1. De hardcover editie van mijn bestseller ‘Woning Kopen? De Gouden Tips’
 2. 50 dagen toegang tot de HuisKoopSpion, onze exclusieve tool met:
  1. 100 % van het woningaanbod 48 uur eerder dan op Funda.
  2. Woningen die LANG op Funda staan.
  3. Woningen die NIET op Funda staan.
 3. De 'Financiële Eisenlijst', waardoor je kansen op een geaccepteerd bod minimaal verdubbelen
 4. Kortingen:
  1. 39,- cashback bij aankoop van een taxatierapport van vergelijkingsplatform www.taxatietarieven.com
  2. 25,- cashback van een bouwkundige keuring
  3. 25,- cashback bij aanvraag Energielabel
  4. 100,- korting op de service van Libero Aankoop

Met 'De HuisKoopBooster':

 1. Weet jij hoe je betaalbare woningen vindt en koopt met jouw inkomen. Woningen die wél naar jouw zin zijn.
 2. Vind jij woningen die anderen niet kunnen vinden, omdat ze LANG of NIET op Funda staan.
 3. Krijg je een oneerlijke voorsprong op de concurrentie en plan jij de eerste bezichtiging, omdat jij woningaanbod eerder dan anderen ziet
 4. Verdubbel je de kans dat jouw bod geaccepteerd wordt, dankzij 'de Financiële Eisenlijst'
 5. Voorkom je de meest gemaakte fouten bij het kopen van een woning, dankzij de bestseller: Woning Kopen? De Gouden Tips.

Zodra we aan de 6e druk van mijn boek toe zijn, vervalt deze aanbieding. De laatste bestelling was 14 uur geleden.

100% Tevredenheid Gegarandeerd

Ik ben ervan overtuigd dat de HuisKoopBooster een enorme boost geeft aan jouw zoektocht naar een geschikte woning. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan mag je de eerste 28 dagen je geld terugvragen. Je krijgt dan, zonder dat we moeilijk doen, je investering van 39,- volledig terug.

De HuisKoopBooster

Persoonsgegevens
Heb je al Woningassistent-inloggegevens? Vul dan het bijbehorende e-mailadres hier in.
Adresgegevens Dit is het adres waarop je ons boek zal ontvangen.
Prijs: € 39,-

‘HuisKoopSpion + Financiële eisenlijst + Bestseller 'Woning kopen? De gouden tips’ voor maar €39,-

PS Ken je mensen voor wie deze pagina het verschil kan maken voor hun volgende woning? Deel dan deze pagina met ze.