Online training: De Gouden Aankooptips Volg de gratis online aankooptraining

maandag 29 juli om 19:30 uur geven wij Woning kopen? De Gouden Tips

Gratis woning aankoop webinar

Gratis Online Aankooptraining

De Gouden Aankooptips

Weten hoe jij succesvol een woning koopt?

Onze aankoopexpert Korné Pot legt het jou uit in onze unieke online aankooptraining.

Volg de Gratis Training

Complete aankoopbegeleiding inclusief volledig afsluiten hypotheek

Complete aankoopbegeleiding inclusief volledig afsluiten hypotheek

Naast onze complete aankoopbegeleiding, kun je ook kiezen voor ons totaalpakket. Dat is de complete aankoopbegeleiding inclusief het volledig afsluiten van je hypotheek. Dat betekent dat we je ontzorgen vanaf jouw zoektocht naar die ene droomwoning tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Onderhandelen tot de bodemprijs

Wil je hulp bij de grootste aankoop van je leven, dan zit je goed met een aankoopmakelaar van Libero Aankoop. Wij houden ons exclusief bezig met het aankopen van woningen. Onze aankoopmakelaar is een kei in onderhandelen. Lukt het ons om de woning onder de vraagprijs aan te kopen, dan betaal je ons een prestatiebonus. Die bestaat uit 10% van het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Door deze bonus zijn wij extra gemotiveerd om altijd de beste prijs voor jou te onderhandelen. 

Toegang tot de HuisKoopSpion

De complete aankoopbegeleiding is inclusief toegang tot de HuisKoopSpion. Met deze tool krijg jij inzicht in het nieuwe woningaanbod nog voordat de woningen op Funda staan. Ook zie je direct welke woningen LANG of helemaal NIET op Funda staan. Je hoeft dus niet langer allerlei sites in de gaten te houden. Dat doet onze HuisKoopSpion voor jou. Je krijgt dagelijks een mail van het nieuwste woningaanbod in jouw omgeving.

Inside Informatie van iedere woning

Naast de HuisKoopSpion krijg je ook van iedere woning inside-informatie te zien. Hierdoor weet jij of het een woning is met onderhandelmogelijkheden. Met de inside-informatie kijk jij de verkoper in zijn kaarten. Dat geeft jou een grote voorsprong op de woningmarkt.

Financiële Eisenlijst

Voordat je aan je zoektocht begint, bekijkt de financieel adviseur van Libero Financieel samen met jou naar jouw financiële situatie. Je weet dan precies hoeveel je kunt lenen en wat je maandlasten zijn. De Financiële Eisenlijst geeft niet alleen jezelf inzicht in jouw financiële situatie, maar ook de verkoper. Bij het uitbrengen van een bod, stuur je ook jouw Financiële Eisenlijst mee. De verkoper ziet dan direct dat de kans groot is dat jij hypotheek wel rond kunt krijgen. Hij is dan eerder geneigd jouw bod te accepteren. 

Unieke Biedverzekering

Libero Financieel is één van de vier partijen in Nederland die een biedverzekering mogen aanbieden. En dat is goed nieuws voor jou. Als jij een biedverzekering afsluit, kun jij een bod uitbrengen zonder voorbehoud van financiering. En jij loopt geen enkel risico. Mocht je de hypotheek toch niet rond kunnen krijgen, dan betalen wij de boete. Zodra jij een bod uitbrengt zonder financieringsvoorbehoud, vergroot jij jouw gunfactor enorm. De verkoper vindt jouw bod dan direct een stuk aantrekkelijker. Met een biedverzekering maak je 4x meer kans op een winnend bod.

Meer informatie?

Maak snel een afspraak. Onze aankoopmakelaar beantwoordt graag al je vragen.

Afspraak maken

Sluiten
Live chat - Online

Woningaanbod eerder dan Funda 

Met het PRE Funda aanbod heb jij op elke woning een voorsprong. Het werkt als volgt: Jij krijgt 100% van het nieuwste woningaanbod in jouw mailbox tot wel 48 uur voordat deze woningen online staan. Hiermee heb jij direct een grote voorsprong op andere woningzoekenden. Gebruik deze voorsprong goed. Plan direct een afspraak voor een bezichtiging. Daarna bepalen we samen het perfecte bod. Dit allemaal nog voordat de woning online of op Funda staat.

Vergroot je kans op een geaccepteerd bod

Wist je dat je met een aankoopmakelaar 3,4 keer meer kans maakt op jouw droomhuis? De verkoper neemt een bod dat door een aankoopmakelaar is gedaan nu eenmaal serieuzer dan een bod dat gedaan is zonder aankoopmakelaar. Jouw bod voelt een stuk betrouwbaarder en de verkoper accepteert jouw bod eerder dan het bod van een ander. Vergoot je kans! Wacht niet langer. Schakel ons in. Doe het vandaag nog!

Altijd de beste prijs voor jouw droomwoning

Als er onderhandelingsruimte is, gaan we voor jou onderhandelen tot de bodemprijs. Jij wilt toch niet te veel betalen? Pak die extra winst. Onze aankoopmakelaars weten precies hoe ze het spel moeten spelen om jouw droomwoning voor de absolute bodemprijs te kopen. Lukt het ons de woning te kopen onder de vraagprijs? Dan betaal je ons 10% courtage over het onderhandelingsresultaat. De overige 90% is helemaal van jou. Hierdoor zijn wij extra gemotiveerd om de beste prijs voor jou te onderhandelen, dat in tegenstelling tot andere makelaars die vooral gaan voor een prijsakkoord. Bij ons betaal je nooit te veel voor een woning. 

Online aankoopmakelaar Libero

Spreek een aankoopmakelaar

Liever teruggebeld worden?

Contactgegevens
Heb je al een woning op het oog? (optioneel)
8,7
Gemiddelde score van Libero Aankoop op basis van 809 beoordelingen